Auto välimuse muutmine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

mis sunnib inimest autot tuunima

Ando
12:15 24.05.2004
Ärme hakkame siin rahvust solvama jutt käib ikka autode ümber.küsiks parem mida annab suur nike kleepekas auto tagaaknal?
Vaalakütt
12:44 24.05.2004
to Ando: annab sama, mis Adidase v. Reeboki kleps, kiri "F..k The Fuel Ecomomy" jne. Näitab tegelase ajupotentsiaali, teaduste kandidaat roolis just ei istu.

to Alex: tore, et Sa eesti keeles kirjutad, jätka samas vaimus, need kes mõningate kirjavigade üle vinguvad, on väiklased inimesed!
Loen ise Sinu sõnavõtte huviga ja olen üsna paljut enda jaoks avastanud.Sinu auto on kõvasti lisaväärtust saanud, tore, kui inimesel on selline hobi. Minul selliseid rahalisi vahendeid pole ja pole ka selliseid oskusi ega aega. Sama kohatu on Alexi Scorpiot võrrelda mõne rullnoka tuunitud autoga kui Dali või Picasso maali mõne külajoodiku soperdisega.
UPS
13:07 24.05.2004
Põhimõtteliselt olen Vaalaküti seisukohtadega nõus. Kui kõik muurahvuslased niimoodi pingutaks kui Alex, mis siis viga oleks... Aga kahjuks see niimoodi mitte ei ole:(( Selles suhtes avaldaks tunnustust mehele.
Kord kolmese bemmi tagastangel oli kleeps- When I`ll grow up, I wanna be a Cadillac. Lahe mu meelest:D
Deus
20:15 24.05.2004
Alex'le tuleb igast poosist tunnustust avaldada. Tal on auto korras, ta on seda autot teinud vastavalt enda silmanägemisele ja ta teab, mida ta elult tahab. FCK THE REST OF PEOPLE.
vova
17:28 25.05.2004
mina tuunin auto tagaistet see peab suur ja mugav olema.ise ka ei tea miks ma seda teen aga mingi sisemine hääl ütleb vova tuuni ja sa ei kahetse.õnneks ,et see hääl ei käsi kapoti all midagi tuunida.nii et olen kõige häppim tjuuner eestis.
Alex
23:46 25.05.2004
Ärge muretsege, ma ei solva :) Igalpool on ****si, nii kuidas uzbekke vahel, nii ka eestlaste vahel, mul täitsa puha nende virisajade peale, olen Scorpio klubi esimees, mul on vähemalt 50 sõpru, kellel on sama huvi mis mulgi, ja 80% nendest eestlased, lahedad vennad... vot :) täna JR Maxiflow filtri asemele panin kaks OBX Racing Premium filtri, keda huvitab :) aga jah, ma juba ütlesin kõik...

Muudetud 14.01.13 09:07

wulf2
18:28 12.01.2013
Võtke Streetrace foorumi lugejate autod lahti ja saate kõhutäie naerda
3dtuning
20:06 29.01.2013
plaanige auto tuunimine www.3dtuning.ru. See on hea leht;)