Kuna Estfieldil eraldi margikohta pole, siis uuriksin siit, ega mõnel pole kogemusi Eesti auto Estfieldiga. Mõned kiidavad taevani, teised kirtsutavad nina aga...
to uba:****** sa ei tea estfieldist mitte muffigi.Need tagatuled suht koht pohh juu.Need on sinu enda omal valikul sinna pandud kui sa estfieldi ostad juu.F**k su käru ei lähe 3 sekiga sotani aga estfield läheb kyll!!!!
to uba:****** sa ei tea estfieldist mitte muffigi.Need tagatuled suht koht pohh juu.Need on sinu enda omal valikul sinna pandud kui sa estfieldi ostad juu.F**k su käru ei lähe 3 sekiga sotani aga estfield läheb kyll!!!!
3 sek sajani, no ok oletame et äkki lähepki, kuid edasi... kaua 200km/h- ni aega läheb ja kas siis ültse juhitav veel on... kui muidugi ültse läheb. arvan et iga estfield ikka ei lähe küll.
no juhitav on ta ikka kyll ja kuidas veel.Mingi kõige vedelam estfield läheb sajani 5 sec niiet see pole kah jura, ikka parem kui ilusamate tuledega käru!!!
Kui ma mõtlen estfieldi peale, siis esimeseks tuleb pähe legaalne kartauto millega võib ka tänaval sõita.
Ja ta pole ette nähtud 200ga sõitmiseks, idee on kiires kiirenduses ja pidurduses ja selle juures veel juhtimisomaduste säilimine.
200+ kiirusega on juba teistsugust keret tarvis vist.
Pikka maad sellega niikuinii ei sõida, see on ikka lõbusõiduk.
Samas peab ju iga estfieldi ostja oma mootori ja käigukasti viima, seega sõltub kõik ostjast ja tema rahakotist.
Tahaks ka ühe sellisega kunagi sõita proovida.
Kui analoogseid autosid vaadata, siis need ei olegi ehitatud mingiteks kiirteede hirmuks, vaid tegu on käänuliste teede valitsejatega, kus see, palju ta välja jookseb, on alles kuuendajärgulise tähtsusega. Ise ma olen Caterhamist, Westfieldist või Donkervoordist unistanud juba oma 20 aastat.
On üks pooleli olev estfield... ajapuudusel ei saa ehitust ise lõpule viia:(
(vähemalt momendil ei paista aega kuskilt tulevat) Kui kellelgi huvi ja tahtmist ning aega. Siis võiks kaupa teha
coupe924@hot.ee
šhalom,,,Tekkis mõte,hakata ka Estfieldi omanikuks.Viitsib keegi pikemalt seletada,kust otsast alustada ja milliste summadega peaks arvestama. Garaažis vedeleb täiesti korras,,Opel Omega MV6,,kas selle mootorit ja muid vidinaid saaks kasutada?