sõitnud pole aga-
seest hästi suur, (tagaistmel metsikult põlveruumi) oma aja kohta väga uuenduslik...
autori as ei suuda kodukale selle mudeli hindu riputada, infoauto hinnad aastaid tagasi tundusid koos normaalsete lisadega liiga kallid... vana mudel, ei tea kuidas turvalisusega lood on.
yaris on twingo pealt küll snitti võtnud - näidikud keskel, liikuv tagaiste....
vana- ja kesklinna auto.. sellistes oludes üks parimatest. madal ehk? uuemad superminid on kõrgemad....
sd`le --- peab põlveruumis osas paika.. mersuga võrrelda ei oska aga põlved otse hoida jääb seljatoeni veel ruumi küll ja küll.. omamoodi pakkimisime.. salongides kahjuks pole väljas ühtegi :(
Salongides pole Twingot sellepärast, et järgmise klassi auto (Clio) on täpselt samas hinnaklassis ja baasmudel on parema varustusega.
Muidu on varuosad väga odavad ja laguneb prantslase kohta üllatavalt vähe. Soovitan soetada....digispido on ka väga lahe asi :)
Turvalisuse kohta niipalju, et paar korda tagant sisse sõitnud sellega ja pole midagi veel juhtunud :)....võib-olla peaks suurema kiirusega üritama ;)
Väga tore auto, soovitan soojalt.
Ei tasu karta neid väikeautosid, vaata mujal ka ringi, kui palju sõidetakse Euroopas väikeautodega, ökonoomsed ja odavad pidada.
ma pole nii ohtlikus autos veel s6itnud!
See oli uus auto, kuid...
Totaalne surmal6ks!
Linnas ehk parklas normaalne, kuid parklast v2ljas ja s6ites lihtsalt hirmus. Busside r88pad hakkavad TUGEVALT autot suunama ja kui veel vesi neis r88bastes v6i, siis peab olema yliettevaatlik, et auto oma teed ei l2heks.
Maanteel on asi veelgi hullem. Kiirusega tee lainesus on tunda liiga h2sti. Auto hyppab ujub 66tsub ja ma ei tea kuidas veel kirjeldada seda kogemust.
Tunne oli nagu ratas oleks all lahti olnud ja aegajalt veal auto oma suunda. (kontrollisin- rattad oli korras) Aga just iga tuuleiil pani auto taaruma kui roolijoodiku ja vastutulevad bussid ja veoautod oli lausa kole elamus- sai ikka t6sise obaduse tuulega ja pidi ettevaatlik olema.
Vihmaga sama nalja proovida ei taha!!!!
Sisemyra oli niii suur et pidi k6vasti omav2hel inimestega r22kima...
mootori ja rataste myra kogu aeg kuulda, isegi kui aken kinni ja muusika vali.
Fyysiliselt ohtlik auto s6itmiseks! Olen s6itnud paljude eri markidega, kui... see on tase omaette..
Maksimumkiirus j2igi j2rgi proovimata, sest 130 juures sai JULGUS otsa!!!
Seda ytleb inimene kes on tihti saksa auto piirajasse vajutanud.
Kus siin seos kõvatamisega?See on ju tavaline väikeauto iseloomustus mis peab paika ka kõikide teiste automarkide samas mõõdus sõidukitega.Sellist juttu räägib ka autosalongis müügimees,ainult veidi positiivsemas vormis.Väikeauto plussiks on ainult väikesed pidamiskulud. . .ja see ongi eesmärk selles segmendis.
ma poleks seda kirjutanud, kuid t6epoolest oli elamus sedav6rd jube!
Ma olen n2iteks pisikeste autodega palju s6itnud- enamik uued, ning saab kuidagi hakkama. peugeot 206 ntx ja kia mikroauto (nime ei m2leta)
Aga t6esti ma loodan et mu arvamus paneb twingo ostja ka enne ostu proovima teisi marke.
Ei otsinud teemat niisama- t6esti OHTLIKULT EBASTABIILNE on see auto!!!
Sai just soetatud uus twingo. Pole üldse midagi paha öelda selle auto kohta. Juhitavus on väga hea. Maanteel müra on aga pole hull. Väga kerge juhtida ja vedrustus, rool, käigud, pidurid toimivad kokku hästi. Sees ruumi on, normaalselt, koostekvaliteedi suhtes samuti midagi ei laida..Väike auto on linnas siiski mugav. Eesti tänavapildis minuarust mõttetult suurte autodega sõidetakse. Kõigil suured pered vist, või midagi muud)
Mis twingo ebastabiilsusesse puutub, siis võimalik, et oleks pidanud korras amortidega masinat proovima :) Pealegi kõik autod ei pea olema jäigad taburetid nagu sakslased. Suurel kiirusel kaotad, aga linnavahel aukudes on hulga mõnusam ukerdada.
Twingo on midagi enamat kui lihtne väikeauto. Kui oled korra sõitnud siis armud ära. Varustust selle hinna eest ka küllaga. Näiteks 1995a. isendil on el. aknad, el. peeglid, kesklukk, konditsioneer ja mis kõige tähtsam täna see on olematu kütusekulu. Samuti veab tänaval liikuvate inimeste näod naerule oma lõbusa esiosa ja tulede tõttu :)
Mul abikaasa juba 10 aastat sõitnud Twingoga, mingeid tehnilisi probleeme pole olnud, vähemalt mitte midagi tõsist. Korra jäi käsipidur kinni. Esipidurikettad ja klotsid tahavad ka suht kiiresti vahetust, elektrivigu ja muud sellist pole olnud, õli ka ei võta. Kõige üllatavam et roostet pole.