Mul 2000.aasta daewoo lanos 1.5 ... läbisõit 38000km. ja selle aja jooksul ainult korrapäraselt hoolduses käinud ... mingeid vigu pole olnud veel õnneks.
Mul ka 2000. aasta lanos 1.5 läbisõit 18 000. Ainult kindalaeka lukk läks katski, muud pole ka viga olnud. Ah jaa, kummi sisse tuli kruvi, sai lapitud.
1998a. lanos vahetati garantii korras üks rooliots ja tagumise amordi puks. Rohkem probleeme ca 80tuh juures ei olnud. Teeninduse kohta pole miskit halba öelda ja garantiis vahetatakse vajalikud jupid puiklemata välja.
Teemasse tulles, siis Pleiones on praegu 1 väga hea Lanos müüa. 2000.a. tumeroheline, auto24 on kuulutus ka üleval. LS ainult 40000. 53000.- on hind. Kuulus enne mu ühele tuttavale, kes autot väga hästi hoidis.
Mul 1999. Lanos, l/s 100 000 km. Minu kasutuses siis uuena ostetult 5 aasta. Esimesena läks 3. aastal sumps. Nüüdseks olen vahetanud lisaks starteri, mootoririhma ja kohe tuleb vahetada üks rooliots. Muidu täitsa hea auto ja kui ikka väga suuri nõudmisi mugavusele ei esita, siis OK.
mul vanematel ka lanos ls on 140000km vahetatud on piduri klotsid ,sarniirid,veepump ja mudugi ka hammasrihm. tartus teninduses keerati õlivahetusel karteipõhjal vint maha ja pandi hermetsiga kinni,siis rooliotste vahetusega jäi rool peale viltu ja kaitsekummid mi käivad kere külge, need visati ka minema. Sinna teenindusse ei lähe enam tappes ka mitte. Auto on muidu igati korralik '99 aasta oma ja siiani kruusateedel hästi vastu pidand