Toyota

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

mis on toyota halvad küljed ja head küljed

landcruiser
19:35 08.06.2004
Sooviksin teada siis landcruiseri heasid külgi ja halbu .Kas tasub ära või mitte?
jeesus
19:46 08.06.2004
sõltub sellest mida sa sellelt autolt soovid ja unistad.tasub ära ainult auto mis igapäevaselt tööd teeb.ehk siis teenib raha.muud autod ei teeni eriti ära ma arvan.
landcruiser
07:04 09.06.2004
tahaks teada kas ta laguneb hullusti ,kuidas on teenindus,saab ta maastikul hästi hakkama ning kuidas on ta mugavusega
veix
08:28 09.06.2004
kui sa viitsid toyotsi foorumisse nats süveneda siis näed et see mark vajab esimese 10 aasta jooksul väga vähe remonti.
VVV
12:40 09.06.2004
Toyota (ja Lexus) head küljed seisnevad selles, et igasugustes vastupidavus ja rikete esinemise tiheduse tabelites on nad alati olnus esiotsa masinad, vähemalt sõiduautod.
Mart1976
17:23 09.06.2004
Ära nii ütle et rikete esinemise tiheduse tabelites on ta esiotsa masin. Selleks on pigem VAZ.
VVV
10:01 11.06.2004
Teadmiseks neile, kes selliseid tabeleid näinud ei ole, et seal ongi eesotsas need margid-mudelid, millel vähe rikkeid ja lõpus need, mis viletasd.
VVV
10:05 11.06.2004
Ja Vaz seal pole üldse.Enamiku aastakäikude mudelitest moodustavad tabeli lõpuosa konkurentsitult odavad Itaalia, Prantsuse, varasemate aastate
keemik
21:46 12.06.2004
"tahaks teada kas ta laguneb hullusti ,kuidas on teenindus,saab ta maastikul hästi hakkama ning kuidas on ta mugavusega". Ei lagune üldse kui normaalselt hooldad, teeninudusi on 2 - kui üks ei meeldi vali teine (mõlemad peaksid vähemalt "harju keskmised" olema),maastikul esineb väga hästi, ja mugavus? Teisejärguline aga omataoliste seas arvatavasti keskmine. Arvestama pead kindlasti et hooldus ja jooksvad kulud (niipalju kui neid siis juhtub olema)päris kallid.

ps. to VVV: ära nüüd jälle väga solvu aga sa oledki vist ise ka üks suur "tabel" ja selleks vist kahjuks ka jääd. Iga teine teema sulle jälle mingi f..ng tabel. Nägu sul vist ka ruudu kujuline;)Sõbralik torge - no offence

tüüp
21:56 12.06.2004
maastikul kindlasti 1 paremaid japsi jeepide seas ja mugavuse poolest ka norm.
VVV
09:04 14.06.2004
Ei kipu tõesti hästi aru saama, millest näiteks "keemik" räägib. Oled sa üldse Landcruiserit näinud või selle kohta midagi tead?
"mugavuse poolest omasuguste seas keskmine"- imelik väide. Ma arvan,et praegu Eestis üks mugavamaid, luksuslikemaid ja universaalsemaid džiipe ja vastavalt sellele ka hind.
Mis "tabelitesse" puutub, siis hoopis mõtekam tegevus uurida neist huvitava auto kohta, kui küsida sellisest foorumist "suure ringi küsimusena", et mida arvate. Erinevalt siin aeg-ajalt ette tulevale lauslollusele ja muudele taolistele ilmingutele, näitavad need tabelid kiretuid fakte, mis käivad statistilise keskmisena tuhandete sellemargiliste autode kohta, ning millele pole erinevate inimeste "iseärasustega" midagi pistmist.
Keemikule veel niipalju, et eriti mõtekas tegevus ignoreerida neid f....g tabeleid, luua omale illusioone erinevate markide vastupidavuse ning headuse kohta ja enesepettusega edasi tegeleda.
VVV
09:06 14.06.2004
Unustasin ära.
See oli eriti sõbralik nüke.
keemik
12:51 14.06.2004
olen näinud olen proovind. Tegin väikse vea oma lauses küll - sõnad "omasuguste seas" oleks pidanud ära jätma - pigem jah maasturite hulgas üle keskmise masin kui arvestada ta maastikusuutlikust.
Samas neeed stati tabelid ütlevad-räägivad meile vaid ühte fakti - vastupidavust. Möönan et eriti maasturi puhul on see oluline , kuid õnneks on autodel ka väga palju teisi omadusi ja tänu sellele ei ole kõik inimesed maailmas VVV taolised tabelivillud nagu näitavad müüginumbrid erinevate "lagunevate" autode kohta.
pots
13:03 14.06.2004
Sm kaaskommijad ja teemaalgatajad! Palun mõelge oma teemade pealkirjad korralikult läbi. Konkreetselt selle teema pealkiri on täiega eksitav nagu delfi portaalis :D
Kas ei oleks võinud panna sõna "toyota" asemel "toyota landcruiser" või miks ka mitte lihtsalt "landcruiser".
Mind isiklikult ajavad närvi sellised teemad, a'la "appi" ja "probleem" :D
VVV
13:41 14.06.2004
Kui küsimus on esitatud "kas tasub ära", siis ma arvan mõeldakse selle all just seda palju midagi katki läheb, palju midagi remontima peab s.t. vastupidavust. Ei tea kustkohast selle kohta veel objektiivsemat infot saaks, kui sellistest tabelitest. Ja eks see mida keegi tähtsamaks peab ole isiklik asi. Mulle näiteks on vastumeelt kasvõi need eriti tobedate reklaamide najal üleshaibitud automarkide müüginumbritega kelkimine, samas kui juba esimeste aastate jooksul selliste autode ülalpidamine toob endaga kaasa kopsakaid üllatusi rahalises plaanis. Minu jaoks lõhnab kergelt pettuse järele.
Auto on mõeldud sõitmiseks, ega ta mingi maastikukujundus element või eluruum ole.
Kui meiegi inimesed neid tabeleid viitsiks enne autoostu natukenegi "tudeerida", arvan, et taolised eelpoolnimetatud totrad
nähtused meiegi ühiskonnas oleks tagasihoidlikumad.
To keemik: Ega sa mingi järjekordne "automüügiguru" pole, kes ennast sellistel juhtudel tihti puudutatuna tunnevad.
VVV
13:44 14.06.2004
Pealegi jääb sinu viimane lause arusaamatuks. Ma arvan, et mitte ainult mulle.
khm
17:19 21.06.2004
land cruiser on üks kõvemaid tegijaid maastikul...linnas on see mõttetu, sest võtab kütust palju nagu maasturid ikka... aga kui metsatöödeks ja muuks selliseks vaja siis mina julgeks küll soovitada... vanemad lc-d peavad silma vastupidavusega, uued aga erinevate kõrgtehn vidinatega, mis mäkke ronimised, kinnijäämised jms võimalikult väikseks probleemiks muudavad...
Artur
17:43 27.06.2004
Landcruiser HJ 60 on väga hea läbitavusega. 6 sil mootor pikaealine, minu omal 650 000 sõidetud ja on ok! 24V starter käivitab väga hästi iga ilmaga. Kokku lükatud taga istmega jääb taha 180cm ruumi, seega kaks inimest võivad vabalt magada. Juhi kohal on normaalselt ruumi, ei pea vastu külgust istuma. Linnas jääb muidugi sõiduautodele kiirenduses alla, aga lausa jalgu ei jää. Talvel on ka linnas üks paremaid. Kütust võtab suvel 11/100 peale ja talvel kuni 15/100 peale. Sõltub temperatuurist. Ainult linnas sõitmiseks pole mõtet, aga kui maastikul ka sõita ja autos ööbida, siis väga hea auto.
Dingo
21:00 13.07.2004
Artur ruulib ülejäänud ajavad tühja möla v.a. vastupidamise kohta.Olen bj45 omanik ja ei kurda magada ei ole proovinud (telk) kuid ülejäänud asjad mis tee ja mujal ees olen järgi proovinud ja hätta ei ole jäänd. Osta se kuradi auto ära ja pärast aruta kas sobib või ei.