ise seda kätte ei saa aga auser autos emaldavad vaeva tasu eest! Tagant pistikupesad universaalsed 8kõlarijuht. 4-toide/valgustus 2-el.antennile. Vanem võtad välja uuem lükkad sisse ja taga(bagaznikus)nurkades plastiku taga olemas kõl.väljundid
Olin samast asjast huvitatud, cd-makk bravole maksab üle 9000 eeki, aga üleminek originaalilt tavalisele makile (et tavalised makid sobiks) maksab ca 150 eeki, nii et eks igaüks otsustab ise. mina isiklikult ilmselt otsustan ülemineku kasuks:)
tavaline makk jääb üle, nii et kelle huvi.
Kui originaal stereo ei mängi üldse ja isegi kellaaega ees ei näita, kas keegi iskab miskit soovitada või arvata,mis viga?
Ka kui tahan sinna cd makki sisse osta, siis palju see vahetus mulle maksma läheb ja kus seda teha saab?
Keegi siin mainis,et üleminek võtab ca 150 eeki, kus seda tehakse ja oskab keegi kirjeldada, mismoodi see üldse käib??? See suur originaal stereo võetakse välja ja kui uus makk sisse tuleb,siis ta ju väiksem?
Mis selle ülejäänud augu täiteks siis pannakse?
Ja kas tõesti maksab aint 150, või läheb sinna veel mingi tööraha (tunnitasu) vm juurde?
Vabandan,olen selles osas täielikult roheline :)
Kas aja pean enne kinni panema seal Auseris või kus iganes seda tehakse?
Tänud vastuste eest!
oskab keegi öelda mis viga ja mida peaks tegema kui originaal stereo ees kiri CANCHECK , ja ükski nupp ei tööta. pean ka mainima et on huvi vahetada kassetikas cd mängija vastu välja! tuleb kuskil diagnostigaga midagi paika panna et tööle hakkaks???
mul ka huvi originaal cd-stereo soetamiseks Puntole 2000.Aga see ei pruugi tööle hakata mingi CAN ahela värgi pärast! Oskab keegi msiksit öelda....
Ja kas kellelgi on pakkuda siis kassetikas, heas korras ja kulumata välimusega,enda omal valgustus ei tööta!
Mina vahetasin Stilo originaali tavalise vastu. Telliti vahetükk ~450 eeki ja panin uue maki sisse ja töötab ilusti. Originaali ei saanud remontida, kuna eestis ei pidavat olema vastavat stendi vms., nimelt originaal ilma auto ajuta ei tööta ja parandajad ei jaganud asjast mütsigi.
EDIT! Lisan veel seda, et sellel vahetükil, mis mina sain, pole mingeid auto külge kinnitamise võimalusi. Makk koos selle vahetükiga on lahtiselt. Peale natukest raputavat sõitu värisem kogu kupatus mulle sülle.Pean veel mingi kinnitussüsteemi välja mõtlema...
Mul mareal oli ka originaal kassetikas peal.Peab mainima,et selle asja heli oli küll väga nigel.Kuna eelmisest autost oli makk üle siis ükspäev ma vihastasin ja ründasin originaali kahe kruvariga.Selgus,et originaal tuleb suht lihtsalt oma pesast välja.Ja et sinna pessa sobib tavaline makk väga ilusti.Ka pistikud sobisid vist,täpselt enam ei mäleta.Igatahes see vahetükk jäi minul panematta sest asjal on ainult iluotstarve.Aga vahetüki raha eest ostsin tagumised kõlarid.Lõpptulemusena jäi isegi naine asjaga rahule.:)
ausõna lugesin teema kindluse mõttes kohe kaks korda läbi, aga ikka ei saanud aru mis emailidest ja numbritest deus siin seletab? Mis selles vahetüki hinnas sis nii reeglitevastast on?
Või olen ma millegist ilma jäänud?