See jah. Võid küsida autoosadega kauplevast poest ka. Pääskülas on enne raudteeülesõitu(Pärnu mnt) üks remonditöökoda. Seal vahetatakse ära ka ja tööraha ei ole üldse kirves.
Kahjuks ise tallinnas.......ja tellisin ära läbi neti ja kokku mingi 900.- kolm tükki mustamäe fakto tahtis lancia (tempra 1.8 sama) tagumise (1 ainsa) padja eest 1080.- saada ......utoopia
ma küll täpselt ei tia miks konkreetse mootori padjaga nii kaua läheb aga seose oma tuttavate varuosa müüjate jutule võin ainult arvata ....lihtsalt tehasees ei ole seda hetkel tootmises ja meie pisikese riigi klendid ei lähe eriti ka korda neile ja hakkavad ńäiteks 2 kuu pärast alles tootma seda ja siis saadavad meile ka millagil ......oln kuulnud et mingite kolbidega oli tarneaeg üle aasta...sest lihtsalt ei toodetud seda hetkel
NB? joe mustmäe faktost öeldi mulle et 2 päeva ....tagumsi (lancia) mootoripadja hind 2055.- (võin natc eksida lõpuga aga üle 2000.- kindlasti ) soomest saab :d
to Aivar: läbi on padjad.. annavad mootoril liiga palju liikuda, paremale keerates tõmbab 1/3/5 käigu välja, ehk siis käigud mis üles lähevad. tartu autoringis olid nad(originaalid) 3 tükki kokku ca 2000.- ja võru tn. autopoes (b-osad) ca 1700.-
aga miks üldse padjad läbi lähevad?
to suurik: mis lancia sul on, kui dedra siis lähevad tempra padjad ilmselt..
Mul parempoolne Tempra korras padi seisab riiuli peal. Arvasin ka et läbi ja töin Pürnu lammarist teise aga tuhkagi. See padi oli täitsa korra . Hoopis teine padi oli kinni. Sellest ka löi hirmsa vibra keresse. sain ta korda ja auto nagu uus. Osadel variantidel on n,n, hüdro padjad ja need on küll kallid. Kui suure mootoriga su isend on. Diislil ja 2,0 on ühesugused. 1,6sel pidid teised olema.
mul on 1,6 Tempra SW. aasta '92. tartu autoringist öeldi et kõik tuleks ära vahetada. ei oska öelda kas diisli oma mulle läheb... aga hinnavahed on ikka päris suured - orig padi ca 700, b- osa autoosad.ee'st 3-kuulise ooteajaga ca 300.-
Ma ei ole 1,6 altpoolt uurind. Diislil on padjad sellised ölifiltri kujulised ja kinnituvad lonzeronide alla kolme poldiga. Mootor ripub käppadega nende küljes. Kui ma omajaole otsisin ,siis ühest lammarist öeldi ,et osadel bensukatel on teistsugune kinnitus. Igatahes 2,0 se padi on sama. Uuri Vöru lammarist. Seal on tempra sees.
Haapsalus tegeleb Tradilo Fiatiga nüüd nii et sealt saab kõikidele fiatidele varuosasid tellida. Suur mure muidugi on ikka väga pikk tarneaeg ca 3 kuud. aga kettad ja klotsid sain samas tagumised nädalaga ja esimesed kettad 3 nädalaga kätte.
Ise Coupe omanik.