Suzuki Baleno `95 mootor ei tööta korralikult.Miks
kass katuselt
11:12 07.07.2004
Ühesõnaga kuna ma ise naine siis natuke keeruline sõnastada probleemi aga ma üritan.
Nimelt viimasel ajal kui ühtlast tempot hoida näiteks 40 km/h siis vahe peal nagu tõmbaks auto tagasi (ee.. no nagu bensiinivoolus oleks vahed) Samuti ei anna enam normaalselt sõita väga madal kiirusega 10-20 km/h siis ainult jõnksutabki. Milles võiks probleem olla?
mul on 99 aasta baleno ma olen mees ja minul teeb sama moodi.enne tegi rohkem ja nüüd vähem.sellel 2 probleemi.esiteks on kindlasti mootori padi õhtal.teiseks on parempoolne pooltelg tugilaagriga ühes tükid.seal asub nuut mille vahele poeb vesi ja sopp.selle tulemusena loksutab ta nuudid ära ja tekib selline jõnksutamise effekt ja seda võimendab veel kulunud mootori padi.muideks see nuut asub täpselt seal kohas kus asub tugilaager.
kui see jama närvidele käib siis mootori padi pole kallis vahetada.AGA see pooltelg on müüa ainult ühes tükis ja selle eest küsib jap auto mingi 6 kilo kui ma õigesti mäletan.
ex vaata ise mida teed.ja kindlasti astu japist läbi kuna nemad on selle autoga tuttavad ja teavad mida kus kohast otsida.
garaasi kohad ei tia laste vigu misnendel suzukidel esinevad.
Kas ei ole siin tegu ikkagi kütuse kättesaamises? Bensiinipump ehk? Filter umbes? Kord aastas tuleks bensiinipumba filtrit vahetada, meie bensiinide puhul on see sagadane põhjus. Sorry, Balenot ei tunne, aga põhimõte peaks olema kõigil sama.
segama hakkab õhk ,mis pääseb sisse peale jaotusmehanismi, piltlikult öeldes, peale seda kohta kus reguleeritakse nn. gaaside jaotumist, kuhu gaasitross kinnitub
Vähe usutav, et igasugune jõnksutamine ühtlasel sõidul võiks olla tingitud mingitest "füüsilistest" (poolteljed ja muu) kulumistest. See annaks kuidagi teisiti hoopis häirivamalt märku. Kindlasti on viga toitesüsteemides ja nende korrasolekus.
Mis imelik fenomen see on, et püütakse oma autol kunagi etttetulnud vigasid ükskõik, mis diagnoosiga võõrastele autodele pähe määrida?
kui bensu filt. vahetatud siis järgmine asi järjekorras võix tõesti olla küünlad ja küünlajuhtmed,see jõnksutamine võib sellest olla küll, tean sama viga ühe teise auto puhul, mille sai korda just pärast küünalde ja juhtmete vahetamist.
Ise baleno mees ja japis ka oma poiss. küünlaid võiks küll vaadata.
jagaja kaan tuleks puhastada saastast. 95a autol võib hakata kat kinni jääma. mootoril võimsus kaob.
Mul sama probleem ainult et 99a. autoga. küünlad ja filter vahetatud. kas probleemiks võib siis olla väljalase ja kat??
Kusjuures märkasin et külma mootoriga käib palju paremini kui soojaga.