probleem siis järgnev, et külma autoga sõitma hakates ei vaheta kast käiku üles - vahetab alles siis kui lasta pöörded 4-5 tuhandeni, siis vahetaba ära ja edasi toimib normaalselt (külmalt).
Mis kamm see selline olla võiks, õli on normis ja sõitnud u. 24 tuh. km selle õliga.
88a - aga kas see, et kast arvab et on soe annab talle õiguse mitte enne 4-5 tuhandet pööret käiku vahetada?
Ainult esimese käiguga on nii, teised käivad kõik norm. - aga alles peale seda kui esimesega on peenestatud ja selle tulemusel käiku vahetab.
Minuteada pole sellel kastil mingit temperatuuriandurit, see on lihtne automaatkast, ehk sama, mida kasutati BMW-del ja Volvodel, seega võid abi saada ka nende autode foorumist.
Abiks oleks muidugi, kui sa kasti margi ka ära märgiksid ...
jah, tegelikult tean ka juba, mis seal pees on. Ruslan nimelt valgustas mind, et tihendid vaja kastis vahetda ja üldine hooldus teha - siis peaks kõik jällegi normis olema.
Kas Jaguaritele paigaldati ka ZF-i kaste?Kui ,siis mis mootoriga isenditel neid esineda võib.Ise olen märganud ainult BW ja TH omasi.
Plaanis on hübriid´i ehitus kuhu ZF sobiks paremini.Andke märku kes asja jagavad.
ZF kast on näiteks all minu 89a 3,6L Daimleril. Ehk minuteada paigaldati neid kindlasti R6 mootoritele kuni 89aastani, kui toimus väike mudelivahetus, edaspidisest mul andmed puuduvad.
Mul sama jama, et külmaga üle 1. käigu ei vaheta. Samas kui sõitu 3. alustada, siis vahetab ilusti ära kõik. Nii kui mootor ja kast soojenevad, on jama kadunud.
Mis siis probleemiks on? Kas saab korda ilma kasti lahti kakkumata?