Oleneb auto korrasolekust, kui kõik toimib mootor tuksub ilusti ja sisu ka väga räämas pole, siis võimalik et on oma hinda väert kuid... kas see isend seda ka on ei tea.
Kui aega saan lähen ja vaatan ise ka milline ta ka siis tegelt on.
pöörake tähelepanu muule informatsioonile. seega vist eriti ei tiksu. muide sellisel (konkreetse kohta sõna ei võta) on ka oluliselt suurema raha eest väärtust
Kui ma ei eksi siis on tegu sama masinaga, mis vahepeal juba oli müügis küll aga vähe kallimalt. Tegu väga räämas masinaga ja roostes on kah päris palju - keegi teda eriti nagu ei tahtnud siis kui eelmine kord müüa prooviti.
Ando - segast ajad ? :) Tuttaval oli 924 ja alla 20l linnas hakkama ei saanud... Ja pole mõtet hakata ajama, et autol midagi viga... tegu oli ideaalses korras masinaga ja müüdi ära.
To unknown:
Siis pidi sel masinal vist küll benapaak auklik olema. Enam-vähem suurim kulu mis linnas veel normaalsuse piiridesse jääva sõidustiiliga saavutada annab on 15. Ja päris 10-ga ka ikka ei saa.
Linnas 20L, seda on palju, kui just enamus aega parklas musa ei kuulata ja kütet kohapeal taeva ei lasta. Enda 924 sai linnas nädalasees 12L vabalt talvelgi hakkama. 20L/100km läks vaid jäärajal:). 944 rüüpab kuskil 15L kuid seda ka korraliku peenestamise juures.
Kütusekulu 20L/100 on ebanormaalne. Mul on olnud 4 erinevat 924 mudelit, mitte ükski ei võtnud rohkem kui 11-12l linnas. Isegi ringrajal jäi kuluks alla 20L
Praegu läheb 944S2 linnas 15-16L/100, aga sellel on ka 3L mootor ning 211hj
Muuseas, see auto ei ole hinda väärt. Kõndige minema. Enne 1981 a. väljalaset ei soovita vaadata.
to unknown
10 l linnas oli saavutatav (CO kinni ja süüde varane), nüüd on kruvid (sisselaskel, võib olla ka peas:-)) enam vähem paigas ja linnas tõesti tuleb 12-13 ära. Aga seda isendit mis 2,0L mootori ja hargpritsungiga 20 L võtab tahaks ka ise näha.
väga mõttetu auto ... põhjused :
1 välumust eriti ei ole
2 mugavust pole (mõtlen lisasid)
3 mootoril võimsust eriti polegi.. 92 kw ??
4 kui mootor õhtale läheb ja sul isu seda parandada siis otsi rikkad sugulased üles ja hakka moosima neid päranusega !
5 Sõidumõnu kui sellist pole haisugi ... mõne opeli närakaga oleks kah 100 korda parem sõita ...
Lõpetuseks sa soovid seda autot ainult nimepärast vist .. aga ega sa nimega sõida ju ... tule maapeale tagasi .. sa oled selle autoga 2 korda õnnelik , kui sa selle ostad ja kui maha müüd
Tänan tähelepanu eest !!!
no ei tea mina mulle vähemalt räägiti sellist juttu võib-olla tõesti pole tõsi.
to wersa: ma olen 99% kindel, et sa pole elusees ühegi porschega sõitnud ja kui see nii on, siis ära rohkem tule sellist juttu siia ajama :)
to wersa. arvan et sa lihtsalt ei mõista 924 mõnu tunda. Ja mootori rem. ei tea sa ka suurt midagi kui sa niimodi siin jahvatad. A6 rem. ju 10 korda kulukam. Välimus:ilu peitub vaataja silmades. Ja väidad et sõitnud oled palju... kas ka omand oled mõnd korraliku isendit... kui oleksid siis hoiaksid moka maas. Ja 924 ei peagi selliste dilulilu lisadega olema. Auto on mõeldud sõitmiseks:)
to .
Ei ole sõitnud korraliku isendiga aga ta mingi saan kah ei olnud, mis sõidumõnu saab olla nii lahja mootoriga , kui ütled Porsche mõtlevad kõik et mingi imeriist , aga vaata kui lahja mootor seal on ... sa pole vist kunagi sõitnud autoga millel on rohkem kw kui 90 .... mine istu rooli kus kapoti all susiseg 200kw +turbo siis räägime su selle saani sõidumõnust edasi !!!
Palju 928, V8, 5,0 linnas võtab kütet? Ühel tuttaval oli, see väitis, et saab linnas talvel 15l/100km hakkama, kuna auto ise kerge ning kui klotsi kogu aeg põhja ei lükka. Tal oli autom....Samas, minu arust ei ole justkui loogiline, et 5-liitrine võtab sama palju kui 3-ne...Järsku asjatundjad jagavad enda kogemust, sest selle auto peale on juba varajasest lapsepõlvest hammast ihutud....
to wersa. Sõidumõnu... see vast samuti mõiste mis on erinevalt lahti seletatav. Sul võib ju olla 200kw kuid kui auto kurvis ei püsi.. ei ole sellest ju suurt abi. A6 jäeb ringrajal (võis siis kardirajal) 924 maha. Ja see on sõidumõnu minu jaoks. Samas kui oled hirmus kiirendaja siis jah.. audi quattro Eesti oludes päris tegija. Ja kuidas S4, S6, S8 liiguvad seda ma tean isegi väga hästi
Ja ka sellistega mida on ikka päris kõvasti kaasa aidatud. Vähemalt niikaugele kuni kepsud kannatavad ja mõnigord ka kaugemale.
Ok laidad 924 mootorit et lahja 92kw. Ega 944 mootor ka ju suurem asi ei ole (vaid 120kw) kuid võin üsna kindlalt väita et A-.B jõuaks siiski kiiremini kui A6. Ja vel tahaks teada palju sinu A6 kw on.
to c. Kui oled autosõber pead luukere olema ??
to . kui sind minu auto huvitab siis Audi A6 Quattro2,8 v6 142kW ja selles suhtes on Sul õigus et quattro on kõva tegija..
ära võta südamesse.ise sõidan kah 4wd-ga,kuid häirib auto kehv kurvisuutlikus,mida võib täheldada enamike autode juures.olen omanud ka 4 aastat vana audit (a6)-ei meeldinud.
faking igast pedesid ikka teevad porschet maha, täitsa pael. Olen sõitnud A6-ga, pole midagi öelda, autol pole viga midagi.....kuni asi piirdub kruisamisega :P Kui üritad vähe kiiremini kurvi minna, puudutab küljepeegel asflati ja merehaigus tuleb peale....SAA SELLEST ARU, KÕIK EI PEA IDEAALIKS OMA ÕLLEKÕHU G-JÕUST SÄÄSTMIST, KUI SA KURVIS SÕIDAD. Palun ära aja enam taolist haiget juttu siin Porsche voorumis, eks? Tee seda parem Audi omas. Meil kõigil on parem siis.
sissepritserike<--- see info lisab auto hinnale vähemalt 5000 ilmselt... seest on ju kulunud ja katki... kui sinna teised 20 tonni juurde paned, saad ringi kulgeda. aga kas porschele see mitte häbi ei tee?
sissepritserike<--- see info lisab auto hinnale vähemalt 5000 ilmselt... seest on ju kulunud ja katki... kui sinna teised 20 tonni juurde paned, saad ringi kulgeda. aga kas porschele see mitte häbi ei tee?
Ei maksa nüüd liialdada :) sissepritsepea maksab kasut. u. 1000kr, ja kui selle auto sisse veel 20K panna, saab seal kõik tehtud. Kulgemiseks piisab ka oluliselt vähemast.
kui pritse rem nii vähe maksab, miks müüja seda korda ei lase teha, saaks tast ju siis kiiremini lahti.
kahtlane tunne on, tal pole see vist ainuke viga.
Kui 928'ga rahulikult sõita siis ajab isegi 7,8L/100km ära :P
isegi siis kui autos on 4 inimest ja pagasi. Seda siis kui veered 90km/h ja ei mängi gaasiga .