Kui ma ei eksi siis on see Bosch-i valmistatud.Vahet pole.Detailil oleva koodi järgi saab teada kes valmistab ja kui firmade omavahelised lepingud lubavad peaks olema saadaval kyll.Iseasi mis kuskil maksab ja kes viitsib välja otsida.Soovitan Melasi autost kysida.Mis regulaatoril viga.Ja oled kindel,et selle viga on.Muidugi Peugeot kasutab palju ka Valeo ja Ducellieri poolt toodetud detaile.Ykski autotehas ei tooda palju midagi.Köik osad on kellegi poolt valmistatud ja teatud aeg neid nii öelda B-osana ei saa.
Kas see mitte Magneti Mirelli oma ei ole (kirjapilt vóibolla vale) Kunagi läks endalgi peese. Mingi hinge hinda maksis. Ei vahetanudki ära. Panin ilma ringi ja kui uue peso sain siis enam pead ei vaevanud.
Oli ka endal sama probleem.Vahepeal olid pöörded laes siis polnud jälle yldse tyhikäiku.Sai siis lahti võetud kogu see kupatus ja korralikult ära puhastatud-aegade jooksul oli sinna nii mõndagi kogunenud.Tyhikäigu mootoriklapp ja selle kanal kus ta see liikuma peaks oli eriti must.Mootor kyljest ja sinna paar tilka õli.Nyyd käib nagu vana mees.
olen autoasjanduses täielik ignorant, mistõttu võin vales kohas valet asja küsida:)
kas tühikäiguregulaator ja miski müstiline kompressor, mis heitgaase nö korduvpõletusse tagasi suunab on üks ja sama asi? mul nimelt hakkas 406 mootori enesediagnostika tuli põlema ja kommestis öeldi, et see kompressor on õhtal ning tuleb välja vahetada.
on kellelgi sama probleemi old ja kas seda kuidagi odavamalt oleks võimalik parandada?
Mul oli analoogne jama ja esindus ajas ka oma tühikäigu mootori jura. Paraku polnud seal mingit viga, hakkasin ise järjest juppe vahetama doonori pealt ja lõpuks tuli välja, et MAP andur pani näkku.
Vahetasin ära ja ei mingeid probleeme rohkem (si*as kohas asub ainult - sisselaske kolle alumisel küljel).