Rover

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Rover416 mis ta on?

lenin
17:47 03.10.2004
Nägin Rover416 95a.müügis.(40K).Mida selline auto endast kujutab.Kuidas ülalpidamisega on?Juppide saadavus jne.Roostekindlus?Kõik kirjutised teretulnud.Sooviks niipalju ,kui võimalik inffi.
rv8
18:56 03.10.2004
sama lugu mis Leniniga, hästi hoitud, aga keeg ei taha
lenin
20:42 04.10.2004
kas siis kedagi pole vä,kes ütleks ,millega tegu.kas tasub osta.
regraf
17:18 11.10.2004
Mul on sama mudel, aastast 1997, mauaal, bensiin, läbisõit 155000. Sõita on temaga hea, mootorid on sel mudelil töömahu kohta küllalt tegusad: 82kW (Roveri K mootor)ja 83kW Honda mootor. Nimelt ongi see mudel "hondapärane", valmis ta ju siis, kui Honda ja Rover toimetasid koos. Võib-olla kergendab see mingite varuosade saamist, mida saab Hondalt (Civic?) üle võtta. Roveri originaalosasid pole Eestis esinduste kaudu võimalik saada. Kui sellega tegeles veel United Motors (aastapäevad tagasi), siis olid tarneajad min 2 kuud. Hooldama ja remontima on UM valmis, kuid varuosadega minu teada nad ei saa aidata. Kuuldavasti mujal riikides varuosade probleemi pole. Nii et kui on Euroopas käimist, siis sealt saab kindlasti.
Minu Roveril on olnud sellised probleemid:
-kaks korda on üles öelnud konditsioneer;
-vahetatud on kõik rattalaagid (esimesed kahel korral);
-sumbutajat on keevitatud kahel korral, seni veel püsib;
-generaatoririhm ja rullikud;
-uued esi- ja tagaamordid;
-mingi käigukasti laager on vahetatud;
-plokikaanetihend ja kinnituspoldid;
-hiljuti avastasin esimesed roostevillid tagatiival.

Aga üldiselt on auto mind hästi teeninud.
damn
22:25 01.12.2004
too regraf..... kuidas sina need defektid siis kõrvaldasid? ja kui on rihmad ja teised asjad ära vahetatud kuidas neil ka vastupidavus on? ja palju maksma läks?
kaldoja71
19:44 08.02.2007
Ja niiongi et minu rover-il tuli rooste samast parema taga rattakoopa
ülalt servast miks! pole veel uurind?