mulle ka kleepsud meeldivad.kas on äkki mingi spets pood kus neid osta saab.lemmikud on v8,turbo,nitro,opel,abs,laki tuning,racing,oz,braabus,carllson katuseta,luja lada laatua.
Kõige paremaid kleepse saab Turbo nätsu seest. Paned autole peale ja +100Kw garanteeritud. Nali naljaks, aga tegelikult, kas ei ole mõttekam investeerida auto tehnilisse korrashoidu kui kleepsutuuningusse. Kaldun arvama, et korraliku kleepsu-ringi eest saab jooksu norm rehve ja neid pole kellelgi kunagi liiast.
Ise lasin ühe kirja auto sabale liiklusmärke valmistavas firmas teha-liim on kõva ja pimedas helendab ka. Uuri märke valmistavatest firmadest ka, neil tekib ka igatsugu kleepsujääke palju, mille võid paari õlle eest kätte saada ja siis sealt sobiva asja välja lõigata, muidugi juhul, kui mingit väga suurt kleepsu autole panna ei taha.
Kleeps ju tore asi ja ka väga vajalik just vanemate autode juures, saab kinni katta rooste plekid, kõik mis ähvardab minema lennata auto küljest saab kleepsuga kinni tõmmata.:)
Ei näe küll põhjust mix peaks neid kodanike siin tõgama sellepärast, et nad soovivad oma vanale autole kleepse. Asjas on iva
no kleepsud võtavad vanalt autolt viimasegi stiilsuse(väärikuse vms.)
kui ma näen kuskil tänaval keskpärases korras, mõningase rooste ja luitunud värviga Golf1't näiteks siis mul on suva...
kui aga sama autot lohakalt paigaldatud toonkilede ja arvukate kleepsude ning muude papituuningu elementidega siis ma mõtlen... wtf mark pole sellise juustuga sõita we...
OK see oli puhas offtopic... ja ma ei võrdle oma juttu ülejäänud teemaga ega taha kedagi solvata.. IMO
pildista digiaparaadiga televiisorist alwaysi reklaami ja trüki pilt välja, siis võta kummiliim ja kleebi pilt kapotile, kui värviprinterit pole, siis värvi viltpliiatsitega enne pilt ära.
Ma ei saa aru kui on teema pealkiri "kust saada kleepse", siis miks peab hakkama kohe seletama et mis sa kleepsust ostad osta parem...
Kui mees tahab kleepsu siis andke asjalikku inffi, mitte ärge ajage mingit jama.
kleepsud on täiega tegijad...mingi 3-4,5kw tuleb kohe juurde...enda 87a BMW 325..rämedalt läheb endasi hea tümm on ka sees,panin eile täringud ja sinise valgustuse sisse...ülilahe on...okei sellest ma ei tahtnud rääkida...aga jah kleepsud on ülilahedad asjad kas tead....saab roostet varjata ja üldse auto läheb kohe palju seffimaks....NORMAAALNE!
ah ma niisama tögan...aga ise ei arva mingitest fikifaki kleepsudest mitte midagi...jubelahe küll kui mingile vanale rondile kleebitakse mingid leegid ja pealuud või mingid OZ Racing kirjad :D
www.silesiil.ee
kelle disaini ja erilahendustega olen mina väga rahule jäänud. praegusenigi kasutan ja saan mõnda asja kuni 4 korda odavamalt kui mõnelt teiselt suuremalt ettevõttelt eestis. alates kiledest kuni nüüd ka auto ratastele paigaldatavate reklaamideni. Juuli algusest siis ka minu ettevõttel need rataste all ja vaadake, mis sileda siili poisid välja pakkusid...igatahes ise soovitan soojalt.
A kui oleks soov ise kleepse valmistada? Tahaksin just saada palju korraga ja kestvus pole üldse oluline. Muidu läeks palju maksma, sest mul liiga ront, et sinna invetseerida.
Tulin sellise idee peale, et on olemas kleebitavad kiled (nagu grafokiled vms), ja laseks sinna peale printida ja siis kleebiks autole.
Kas see oleks mõeldav?
Tere
Kui pole veel oma kleepsu murele vastust saanud,
siis võid panna oma soovi "kleepsumeister@gmail.com" ja saad teada hinna.
Kõik on võimalik, piire pole.(saab nt ka terve auto katta kleepsuga, aga igal tööl ka oma hind)
Reklaam.ee annab hea ülevaate reklaamkleebiseid ja disaini tegevate firmade kohta. Mis peamine saidil on suur hulk erinevate firmade tehtud töid, nii et saad sealt valida sobivaimad lahendused:
Mina ostsin kleepsud siit: http://osta.ee/disainkleebised Väga kiiresti sain kätte ning suhtlus oli meeldiv. Hinnad väga mõistlikud ja kleebis nagu lubatud. Täidavad muuseas ka erisoove.
Mina ostsin kleepsud siit: http://osta.ee/disainkleebised Väga kiiresti sain kätte ning suhtlus oli meeldiv. Hinnad väga mõistlikud ja kleebis nagu lubatud. Täidavad muuseas ka erisoove.