Cadillac

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Seville @ Hiiu Suurtüki

peedo
13:41 30.10.2004
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php/Cadillac+Seville+STS
+4%2C6i+NorthStar/id=98563

On keegi seda autot vaatamas käind? palju läbisõit on ka kui heas korras ta on?
arvamus
13:42 25.07.2006
Selle Hiiu autoaia kohta ma midagi head küll kuulnud ei ole. Sealsed autod pidid olema parajad räimed ning üks vanamees Nõmmelt taob need enne toruteibi ja liimiga üles, kui platsile jõuavad.
Nende teeninud peaks ka juba suhtumisest "ausasse ärisse" aimu andma. Kui sul vähegi järsem iseloom, siis jõuad enne ostmist kuus korda müüjale kallale minna. Ülbed vennad.

Aga ehk on keegi, kes minuga nõus ei ole. Räägin enda kogemusest ja sõpradelt kuuldust. Ärge ehk kohe enda arvamust selle järgi kujundage, kuid tasuks ettevaatlikuks jääda.

Kõike paremat!
wtf
14:12 25.07.2006
no praegu on selle kuulutuse taga juba hoopis teine auto ja no V8 ei näe mu silm sellel pildil mittekuidagi - tea kas peab silmaarstile minema?
ehk eelnev ole tõestuseks nende suhtumise kohalt!
Leo
14:32 25.07.2006
ostsin sealt saab9-5e ja ei ühti halba sõna, mega korraliku sain.
arvamus
13:25 26.07.2006
Siis on ainult rõõm!
Ilmselt ei saakski seal kõik autod olla romulakandidaadid. Aga tean inimesi,kes võiksid oma väikese sõrme valetades ära lõigata ja nende kogemused on olnud kurvad- platsile minnes kontrolliti soovitav auto üle ning kui spetsialist luges müüja ees esialgselt ilmunud vead ette, läks müügimehe toon väga ülbeks ning suhtumine oli: "keegi ei käsi osta!"
Ed
19:21 17.03.2007
ostsin sealt endale aasta tagasi chr vision'i, väga rahul olen :)
hiiukas
19:12 13.09.2007
Tore kuulda et mõni ka rahul on mis aga ülbusesse puutub siis eks olda ju ise ka süüdi.Ise ülbitsetakse päris kõvasti ega siis ka vastusega kade olda.Nii et jõudu ja tulge ostma!
lurzik
20:28 27.09.2007
Tõe jaluleseadmiseks peab mainima, et ka käinud tuttavatega seal paari Caddyt ostmas ja pole need mehed nii hullud midagi ;)