Mootori tuunimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

moskvits

Raido
23:58 12.11.2004
no kysimus selline PS. ma ei ole haige ja ei aja lolli juttu et sellise kysimuse esitan,mul seisab hoovi peal vana 2140, olen kuuld et kutid on pand sinna bmw316 vahele,aga samas mul sobral on 2,0pritsung bmw mootor tahtsin kysida et kas peab julmalt ringi tegema et seda sinna peale saada,kisuks raisalt ajud ja vargid maha ning istutaks asja sinna peale ning esineks vahe ja kui see liiga keeruline teie arvates siis kas see 316 bmw mootoriga teeb ka mosse parasjagu imesid voi kuidas ja kumma kaimakasti sinna peaks jatma kas mosse voi bmw oma ja seletage seda ka et palju seal siis aretama peab et seda sinna vahele panna
Ants
01:06 13.11.2004
No arvata võib et kõik tuleb ringi teha. Alates mootori kinnitusest lõpetades süüte süsteemiga.
Veavalt ka mosse kõigukast BMW mootori otsa sobib. - Tuleb ka bemari käigukast pann, millega kaasneb ka kardaani vahetus millega kaasneb ka tagasilla vahetus. :D

Parajalt keevitamist, aga hea tahtmise korral saab jagu.
cv
22:24 13.11.2004
ehk pakud,palju selliseid küsimusi siin esitatud on?
mosse78
22:09 30.03.2009
(MOSSE SEISNUD KUURIS 6 AASTAT)
mootor töötab, käigud ei lähe sisse peale tagurdus käigu ja kui mootor on välja suretatud lähevad kõiK käigud sisse. MIKS NII? Kas sidurikettad roostes?
olevvv
10:15 31.03.2009
siduriketas on praktiliselt roostetanud ja kleepunud kinni hooratta ja siduri surveketta e. korvi külge. Kui muidu liikuma ei saa, siis käigukast maha, sidurikarter mah ja sidur lahti võtta ja pinnad puhastada. Seda muidugi äärmisel juhul
2FastYaAll
16:53 10.09.2009
ainult vanad bemmi rida 4 mootorid sobivad, kuna mosse mootorid on ahvitud vanadelt bemmi mootoritelt.