olen vaadanud autosi,ja hakkas silma colt mis on hea pisike auto,et kas on mõtet osta,kui töökindel ta üldiselt on? kiirendus peaks ka päris hea olema kuna kere hea kerge,kas roostet esineb tihti ja mis põhivead on.Tänud!
üldiselt peetakse Civicut paremax, kuid Colt on ikkagi roostekindlam, tallamisel liigub hästi, suhteliselt ökonoomne ka. Soovitaksin valida 1,6 83 kW isendi:)
al. väljalase 92 v 96a on colte vähe liikumas,ei oskagi öelda miks, yks pöhjustest oli hind, 98.a. colt 1,6 maksis ca 185 t.eek, selle raha eest tol ajal valikut jagus. siit siis suhe tänavapildis colt vs. civic.
vastupidav on ta kyll.
Mul on ka Colt GLXi . Ja ma arvan et see auto on väga kindel auto.Minu autol ei ole veel roostet, ökonoomne ta on JAH, see on supper, sõidab ta kaa kiresti. Ta nääb älja nagu väike sport auto. Kahju aga ma tahan müüa oma auto. Mitsubishi COLT GLXi 1.5 62kw Kui on huvi kirjuta
arvan et heas korras mõlemad, coldi kere korralikult tsingitud. 1,3sele mootorile konditsioneer muidugi paras koormus, ka 1,6se puhul tundub nagu käsipidur peal sõidaksid.
kohustuslik Liikluskindulstus ei sõltu ju automargist.
Makse suuruse määravad (eraisik, tavasõiduk):
1. Riskikoefitsient
2. Mootori võimsus
3. arveloleku koht
4. kindlustusvõtja vanus
colt gti jah eestis suht haruldane masin ja üleüldse on raske seda kuskilt müügist leida!
saksast saad kindlasti mingi hea hinna eest kui viitsid asjaga tegeleda.