No kui sa Daewo Matiziga linna peale lähed, vaadatakse sind kindlasti (see oli kompliment), auto samuti ühes asjas haruldane: nimelt pole tal tahhomeetrit. Ma ei taha sind küll kurvastada, aga see auto on kehva.
Daewoo tehased ostis GM ära ja tahab jõuliselt laieneda. ka varuosi saab mõne nädala pärast nii palju kui vaja.
ning ei usu, et GM viletsa tehase oleks ostnud. arvatavasti on ka kvaliteet tõusuteel
to: to:GTI
GM nüüd vaevalt kvaliteeti tõstma hakkab,
laseb samas vaimus edasi ja otsib veel odavamaid detailide tootjaid,
et saada omahinda veelgi alla ja saada oma sissepandud papp kiiresti tagasi.
GM eesmärgiks on olla igas regioonis ning, et oleksid esindatud kõikides autoklassides; toodab GM ju Cadillac´e ja samas ka GEO-sid,
Euroopas on ju nende oma Opel ja Saab, nüüd tahavad Fiat´i ka ära osta (koos Ferrari, Maserati, Lancia jt.-ga)
Olen juba 3,5 aastat vuranud ringi Matiziga ja senini pole see auto mind alt vedanud. On isegi viiekesi ja telkimisvarustusega ringi rännatud. Väljast pisike, aga salong mõnusalt avar, ei jää alla tänavatel liikuvatele laevadele. Ja kui arvestada teeolusid ja valida kiirus vastavalt lubatule, on ka maanteel mõnus. Jätab aga soovida firma Pleione teenindus, soovitan valida mingi teise firma, nt. Mega Auto.
MIks te üldse vaevate oma pead selliste hirmsate asjadega. Kas mitte ei oleks mõistlikum osta 8-10 vana sakslane selle raha eest? nt. Audi 80, b4. 1,6 mootor suht ökonoomne (Linnas ~8, maanteel ~5,5-6 l/100km.) Ostate sellise korraliku isendi u. 60000.-, panete sinna veel max 10000.- sisse ja ma olen päris kindel kohe, et te saate tunda mugavat ja kvaliteetset sõidurõõmu pikkadeks aastateks.