Sõiduki ostu finantseerimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

kasutusrent võimalikult soodsalt.

kle
22:32 05.01.2005
Olen eraisik ja sooviks liisida masinat võimalikult madala kuumaksuga.
Minu soov oleks aastakese kaks kasut. auto hästi väikese sissemaksu eest kätte ja võimalikult suure jääkväärtusega. Sest soov lihtsalt kasutusrenti, et nagunii üle paari aasta ühe autoga ei sõida ja pärast seda aurot enam endale ei soovi.
Kas kasutusrendi puhul on võimalik seada ise sobiv sissemaks. Mis moodi jääkväärtust määratakse, kas seda on võimalik kuidagi endakasuks määrata.
Point on selles, et võtta auto max aja peale, antakse see vist 5 aastat ja see auto kolme aasta pärast pangale tagastada. Kui maksan väikese sissemaksu siis on muidugi kuumakse veitsa kõrgem aga vähemalt ei maksa ma seda 5 aastat.
min sissemakse + max jääkväärtus
Rain
22:45 05.01.2005
min sissemakse 10% kasutatud autol, ja seda ei saa allapoole, kui just firmal pole pangaga eraldi kampaaniat, eraisik seda määrata ei saa. Max jääkväärtus, hmm, oleneb autost, kui suur jääkväärtus (al. 25%) oleneb pangast siis teeb pank autopoega tagasiostulepingu, mis käsib autot 5 a pärast tagasi osta, ja seega vaevalt et keegi norm inime ostab mega summa eest autot, mille hind aint pool nt. Kõigepealt pead pangas taotluse esitama, kui sellise jutupõhjal järeldus teha kui liisinguandja, järelikult pole sul eriti suur palk, et saaksid norm tingimustes auto liisida, palgast peab järgi jääma mmm.min 60% tavalistl ühispank 70%. nii et vali lihtsalt odav auto ja asi ants. Sry kui palgast valed järeldused tegin, kuid selliste klientidega (ei pea sind silmas) olen puutund kokku ikka rohkem kui korra, seega jääb neil see ainult teostuseks, sest minuteada on eraisikul , muidugi mitte alati, ka firmal trahv selle eest kui auto lihtsalt varem tagasi annad.
kle
22:57 05.01.2005
Asi lihtsalt selles, et autod vananevd kiiresti ja palju uusi tuleb peale. Mida ma selle vana autoga pärast viit aastat peale hakkan. Soov autot kasutada mitte omada. Kui ma oma vana auto maha müüksin ja uue diisel auto liisinguga kasutusse võtan tuleb mul ainult veitsa kallim kui vana mitmesaja hobuselist bensukat pidada. Sõit vaja 2 tundi päevas ehk kuni 250 km. Lihtsalt töö ja kodu vahe suht pikk. Selle aja jooksul jõuan ühe auto päris läbi sõita seega peale liisingu ringi pole sellest palju järel.
siilionu
09:51 06.01.2005
kle, mis sa arvad, kes maksab kinni auto väärtuse vähenemise? kas liising/automüüja või auto omanik/kasutaja? Ma arvan et ei ole soodustooteid lähtuvalt sellest, kas soovid autot "omada" või "kasutada".
onda
10:55 08.01.2005
Abiks tuleb AVIS. Sealt võimalik võtta täisteenindusrent, kus on kokku lepitud aastane läbisõit. Samuti sisaldab rent ka kindlustusi ja korralisi hooldusi, võimalik ka asendusauto. 250km päevas läbisõidu korral tuleb rendiks kuus ~8000, hea odav hind. Võid arvestada jämedalt kroon kilomeetrile. Sõltuvalt muidugi auto maksumusest.