Tere. On vaja jällegi uus masin soetada aga ei suuda valida. Ütleme, et silma on jäänud: Primera, Civic(92-..), Galant (..-92), võib-olla isegi 626 )..92). Esialgu kaldun Primera poole aga teadjamad võiks kirjutada miks äkki peaksin eelistama mõnd teist.
Ette tänades.
aga mis auto sulle endale kõige rohkem meeldib? see osta ka ära. maitsemeeled on inimestel erinevad. ise muidugi võtaks mingi audi sest kvalikteet hea ja mõne aasta pärast on mida maha myya.
Nagu reikin juba soovitas, osta auto, mis sulle endale meeldib. Erinevaid arvamusi leiad siit sama palju, kui erinevaid autosi olemas on. Üks hindab ökonoomsust, teine võimsust jne. Mina ise eelistaksin suuremat tüüpi sedaani automaatkasti ja konditsioneeriga. Nt. Audi 100/200, mille saab sellise summa eest ka kenasti korda teha.
Selle Talongi võid heaga võtmata jätta, kui su kasv on üle 180 ja kaal nii 90+, ei mahu lihtsalt ära, mul töökaaslasel oli sähendne 4x4, need kaks korda mis ma olin sunnitud sellega sõitma on siiani meeles, kui neid masinaid näen, pea laes kinni, kere vastu ust ja käigukangi, jalad armatuuri all kinni(iste kõige tagumises asendis ja vastu põrandat lastud), käsi pole kuskile panna, sisse välja ronimine võrdub limbo tantsuga ja kui ust täitsa lahti ei saa teha võidki sinna sisse jääda.
Ega Corvette-s rohkem ruumi pole (see on küll hoopis erinev auto). Küsimus on pigem selles, et milline auto sulle meeldib ja milleks sa autot kasutad.....
Täis pauk lisadega dacia ka saab selle raha eest. Või veel parem, hoopis 3 seeria BMW või Audi A4 saab. Ainult, et väga vähestel meist on 50 kilo euro lauale panna selle lõbu eest.