rayas võib sul igal suvalisel autol alt ära kukkuda, mina käisin enda omaga kummi boxis ja kaks päeva pärast seda kukkus ka ratas alt ära, lihtsalt vanad ei keerand korralikult kinni, ja korrastamine läks loomulikult nende taskust.See ei ole nüüd küll mingine viga.
MB koostab(koostas) vähemalt eelmise põlve vitot hispaanias. Nii on ka autol (juhiukse juures) kirjutatud.
Millises tehases tehakse uut ei tea.
Samas tulevad türgist Toyotad ja Ranault´id, võib olla midagi veel. Aga täiendage palun kes teab.
mis seal vahet on mis maal toodetakse
kõik käib ju range kontrolli järgi
mersu kaubikud on roostetanud kogu aeg (läbi aegade)
tohutult hästi (ka Saksamaal toodetud)
aga vanem Vito näitab, et nad ei oska esiveolisi autosid üldse teha
erinevalt VW näiteks.
Ostsin uuena Sõitsin 3 aastat 98a 2,3 110d. Veermik hea, aga mootor ja kõikvõimalikud jupid,kangid,nupud,ukselukud jne kipuvad ikka väga kiiresti ja ootamatult ära lagunema. Ei soovita ja ise ka enam kunagi saasta ei osta. Lihtsalt üks odavalt tehtud odav masin.
Ilmselt vanemad tõesti suht toorelt turule sattunud.
Alates 99 tulid CDI-d. Ja kuskilt maalt hakati ka tagumistele piduriklotsidele porikaitsmeid(-plekke) paigaldama.
Ise soetasin aasta tagasi 01 masina. Ja tundub, et just selleks ajaks sünnivead parandatud. Kusjuures kui valisin, siis teadjad mehed soovitasid uuest Vitost igaks juhuks esialgu jälle eemale hoida. Et las areneb tiba.
Igatahes praegu olen küll rahul. Sama raha eest sama head VW ei saa.
Sama raha eest sama head VW ei saa...Hästi öedud!Tõsiselt.Mul omal 1,9D Transporter,ilma millegita.st.44KW ja 93a. aga igat krooni väärt.Auto pole lõhkumiseks,auto on sõitmiseks ja vahest tuleb autolgi lipsu kohendada,olenemata särgi firmast.Uskuge,see tasub ära!
olgu mis auto on ,aga kui omanik viriseb iga asja kallal,siis järelikult tuleb tihend rooli ja seljatoe vahel väla vahetada.kõik,mis liigub -see kulub.
muud ei osata soovitada kui ainult et vahetage see rooli ja istme vaheline välja. tõepoolest lagunevad kõik masinad aga kusagilt läheb ka piir. ma saan aru hooldamisest mi aastas jääb ikka 10 000 piirile mitte et iga aasta tambid suvaliselt sisse pool auto hinnast. selle koha pealt pole vist vanale transporterile ja caravellele vastast. kui siis ehk hiace või previa
sõidan vitoga 108 cdi-ga juba 3-ndat aastat.auto on aastast 2002 ja läbisõit on nüüdseks juba 150 000.siiani olen vahetanud pirnisid õli iga 15 000 järel ja muidugi veermiku täis kontroll,eberil 3 süüteküünalt ja külje ukse liuguri.see tulenes ka sellest et kui tagant väljuti meeldis kõigile toetada uksele.kui tuletasin meelde et ära toeta uksele kadus ka see probleem.veermiku osas julgen öelda et kui jätad samad kummid mis tehas ette näeb seisab ka veermik koos.sõber ajas kummid laiemaks ja kuue kuu pärast läks esisillas paiusid vahetama.muidugi rooste vastu ei saa.roostetab päris hästi just esi kapott kus on eriti palju kivi täkkeid.auto on kokku pandud hispaanias.
kõik teie jutt on ainult oletuste põhjal, ei midagi konkreetset,selline hülgemöla...se et automaadid katki lähevad on kõik kasutuse viga ja ei viitsita hoolduses käija või käijakse onu vasja garasis kuskil teab kus?? esisild täiesti norm. puksid kuluvad igal autol(uutel autodel meie tingimustes naljalt üle 30-50tuhkm eriti ei kestagi ,kui just 10km/h ei sõideta),roostetavad kõik autod mis pole plastikust(ka A8),eriti kiiresti roostetama hakkavad avariilised taastatud kohad,ja see et kapotitel on kivitäkked ärge sõitke teistel nii *****s siis,ja kui tulevad ajajooksul täkked lase kapott üle värvida(ära lase ennem rooste minna,ka see on hooldus,värvihooldus) ja see et ukse liugurid jebivad kui käite pesulas laske aeg ajalt ka need liivast puhtaks pesta ja peale seda korralik puhas määre peale jälle.
ja kui mootorid kokku jooksevad,siis vaadake peeglisse ja mõelge et äkki hoopis ise lasin mootori puruks,sest olen lammas...
Millised vead veel on vitol:ratas jookseb ära alt,peale kummivahetust:ärge laske püstoliga polte algusest lõpuni kinni lasta ,käega alguses keermesse ja siis püssiga ja pingutatakse ikka käega üle,sest enamus garaasides on kasutatud vanad saiad tööriistad,mis on enamus *****s.
JA KUI MIDAGI LAGUNEB ,ÄRGE SÕIMAKE TAGAJÄRGI VAID OTSIGE ÜLES PÕHJUS !MIKS VÕIS KATKI MINNA...mida ma ei viitsinud vahetada eelmine kord,
ja kui ostad kasutatud auto siis ega auto sitt ole hiljem vaid ikka eelmine lambast peremees,enamus juhtudel on nii...
ise olen omanud 4 erinevat vito bussi nii esimesi kui ka hetkel kõige uuem ja teatud mõttes oli vana mudel parem.ja eks autodega ole samuti nagu inimestega mõni sünnib ja elab 100-seks,teine sünnib kohe mingi puudega ja terve elu on tänu sellele raskendatud...minu kaastunne sellistele inimestele ja pea ikka püsti ja...LAS HUNDID HAUGUVAD KARAVAN LIIGUB IKKA EDASI...
Antud teema on üles tõstetud emotsioonide baasil. Kas autor baseerub elukogemustel või jutust ``saunas``. Vaata VITO hinda alates 240000 eeku uus. Selle eest on aparaati nii, et tapab. Firmas on meil Vitod, Boxerid ja VW LT siis julgen väita et täpselt nii see edetabel on headuses. Kui sa vaatad MB garantii tingimusi siis uus MB on olenemata läbisõidust 2 aastat garantiid kus garantii alla ei lähe ainult kummid kui selle kulumine ei ole põhjustatud mingist tehnilisest veast. Kui on siis saad kummid ka garantiisse. Max kulu aastaks on uuel vitol 8000 krooni ning asendusauto tasuta. Parim pakkumine mida üldse olen näinud ja kuulnud ning hetkel ka kogen ja olen ülimalt Happy ning soetasin lisaks veel Viano lux variandi. Vana V on ka täitsa OK millega on läbitud la 600 000 km ja pole üldse paha. Võrdluseks kõrvale VW LT esisilla 100% vahetus kulumi tõttu oli juba 18 000 km pealt , 100 000 püealt läks mootor ja turbod ehkki tangitakse ainult Statoilis jne. Võiks veel palju heietada kuid julgen väita et MB ei ole paha omasuguste seas vaid $ on $.
VANEO on A-klassist arendatud minimahtuniversaal, VIANO on Vito reisivariant. Maha võeti VANEO, sest tal oli halb maine - genekarihm purunes koguaeg jne pisiasjad. Pealegi tuli peale uus B-klass.
Ma lugesin teie kaebused ja kiitmised aga mina olen seda meelt et mercu on mercu ja selle vastu ei saa ükski teine auto.Ma olen ka sama meeld et tavaliselt tulb ka peeglise vaadata kui akata mõtlema miks auto katki läks. MERCU ON IKKA ÜLE PRAHI AUTO JA SELLEKS KA TA JÄÄÄB.
mul mb vito läbisõiduga 535 000 km ja ma ei ütleks et halb auto natuke roostet on aga ei midagi hullu nüüd lihtsalt väike ümber ehitus talle kuna pere suureneb aga muidu auto 97a ja väga korralik 2.3d tuksub
Vito ei lagune nagu transporter T5, 200000km osta uus kast, lisaks on VWle omane streikiv elektroonika (tempi, abs'i, õlisurve ja muud andurid, läheb nagu leiba), anna ainult kätte.
Miks peab auto üldse esiveoline olema? Ei pea, tagaveolistel ei mitte kunagi mingite pooltelje otstega mässama, ja tänu sellele et ülesanded (Esirattad juhivad ja tagarattad veavad) on kenasti mõlema silla vahel jagatud, peab ka paremini vastu ja juhitavus on palju parem, ka talvel, kui esiveolisel. Kiidate siin esiveolisi, aga ise istute koguaeg autopoes, anna aga uus pooltelje ots jälle, anna uued rooliotsad, anna uued kondid, anna seda ja anna teist. No on ju nii. VW/Audi grupp kõige suuremad pooltelje otste õgijad. Mitte ükski teine bränd ei lõhu neid nii meeletult. Muidugi osa süüst võib ka isehakanud soss-seppade süüks panna, kes ei raatsi osta kvaliteet toodet ja maksta spetsialistile, vaid üritab ise vahetada. Võin kihla vedada, et enamus määrib määret vaid laagri pinnale nagu võid saiale ja tulemuseks on kuival olevad kuullaagrid otsa sees ja varsti ollakse jälle leti ääres, et anna jälle üks pooltelje ots, ja nii igavesti.
Vito on tunduvalt sõiduautolikum, nii istumisasendilt kui ka juhitavuselt, näeb muidu ka parem välja, kui võrrelda Vitot T5,ha. Transporter ongi kaubik ja sõidad ka nagu kaubikuga pmst. Vanemad T4 olidki pmst neli ratast ja mootor. Mingeid lisasid sel polnud enne FL tulekut.
Mis te nyyd T4 söimama hakkasite. Minu meelest on T4 näol tegemist uskumatult elujöulise autoga , ma pole lollimat autot elu sees kohanud kui see, ise ka imestan et krt ma juba 6 es aasta kihutan ja täitsa elus veel auto ning roosteuss ka vöimust ei vöta . Eks kuluvidinaid tuleb ikka vahetada aga need on ju odavad ja ei pea neid ka nii tihti vahetama. Oot jäin nyyd mötlema et minu käes see auto saab varsti 100 tuhhi söidetud ja esisilda selle aja jooksul köigest 2 korda yle käinud st sarniirid ja muu mudru ära vahetatud. Kuna tegelen ehitusega ei käi ma autoga aint pyhapäev kirikus. Auto näeb ikka vett ja vilet nii et kyll saab, ei ole harvad juhud kui auto peal on 1 tonn ja sabas veel 2,5 tonni mis on ka passi järgi lubatud . Mul endal hakkab lausa sportlik huvi tekkima et kaua see auto veel minu käes kestab. . FL st uuem nina tuli 96 ja sedagi ainult caravellel ja multivanil , transporteritel ainult löpu aasta mudelitel . Mu 95 aasta caravellel kyll lisadeks el aknad ja peeglid , koditsioneer, mölemad tagumised kyljeaknad avatavad, 2 ahju, valgustusega peegel päikesesirmis, istmetel käetoed mölemal pool, katuseluuk. Nii et päris yheselt ei saa ka t4 vötta et plank, ilmselt transporterit tehti väiksema varustusastmega ja on ka veel multivan mis on veel luksuslikumalt varustatud aga neid ei toodetud pika kerega. Lisan veel et selle vana autoga läbin ylevaatuse puhtalt muidugist enne vaatan olulised sölmed yle. Öige läbisöit sel autol on ilmselt yle milli sest ca 5 aastat tagasi sai nats mootorit kyll lapitud sest öli hakkas vötma. Kysisin et miks nii, öeldi et normaalne kulumine ressurss hakkab otsa saama . 2,4 vabalthingava ressurss on 700 kuni 800 tuhat. Ma ostsin ju otse loomulikult köigest 350 tuhhise läbisöiduga auto. Aga ostuhetkel oli auto heas korras ja läbis ylevaatuse puhtalt , ma peaaegu jäingi uskuma et vast ei ole palju keritud.