Daewoo

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

MATIZ, kas hea auto

g.a.g
18:00 23.01.2005
On see mingi hea auto?
ak-47
18:01 23.01.2005
0,8 kuup cm mootor.
Madizz
16:23 25.01.2005
Mitte ainult 0,8 vaid 1,0 on ka olemas :) Matiz Sport :p
Ei tegelt, olen välismaal olles rentinud sellist. päris lahe aparaat, läheb alla minuti 0-100. Ise sõites on endal nägu nalja täis,sest ei suuda uskuda, et sellise kilukarbiga liigelda saab:p
W126
16:32 25.01.2005
Isamaa eest!
16:36 25.01.2005
EESTI EEST, 25.01.2005 12:01
EESTLASED!

Järjekordselt astub valitsus ja president sammu, mis kahjustab meie maa ja rahva huve. Meie pikkisilmi oodatud vabadus on osutunud paljudele meist pettumuseks. Pettumuseks milles ka meie ise süüdi oleme, sest meie oleme lasknud asjadel toimida ilma, et me ise oleks asjade käiku suunanud. Aeg on teha oma kodanikupanus ja näidata, et me oleme võimelised seisma EESTI eest.

Piirileping, mida valitsus ja president venemaaga mahitavad, on eesti rahvale otsene näkkusülitamine. Meie EESTI riik ja tema piir tugineb Tartu rahule –leping, mille eest tuhanded eesti sõdurid andsid oma elu.

Eestlane, iseseisvus pole sõnakõlks, iseseisvus pole kingitus. Iseseisvus ei püsi ilma Sinuta!
Seepärast, kallis eestlane, koguneme 2. Veebruaril, Tartu rahu aastapäeval, kõikides eestimaa linnades, alevites ja külades kella 17:30 keskustesse ja linnaväljakutele, avaldame toetust Tartu rahule, meenutame meie vabadusvõitlejaid ja väljendama oma meelepaha valitsuse vastu kes meid on reetnud.

EESTIMAA, SU MEHE MEEL POLE MITTE SURNUD VEEL! Kohtumiseni 2.veebruaril kell 17:30

(Aita sinagi kaasa. Levita seda teadet. kopeeri ja kleebi see kirjutis kõikjale Internetis)
paul
16:41 25.01.2005
kiirendus on 17s ja minu arvates liigub üllatavalt hästi. Linnas on hea maanteel jääb jõudu natuke väheks
ivv
15:24 04.02.2005
olen sõitnud vii ja pool aastat, ja olen rahul.hea lollikindel linna auto,suhteliselt ökonoomne.
Jass
15:46 10.03.2005
Minu omal on läbisõitu 100000 ja peaks ütlema et lisaks väikesele kütusekulule, suurepärasele võimele parkida ükstapuha kuhu on ka vastupidavus suht hea. Siia maani pole ühtki ekstreemset osa välja vahetand. Veermiku detailide kulumine on meie teid arvestades muidugi iga margi puhul paratamatu. Nii et julgen sooviatada küll.
ahto
13:29 07.04.2005
mina kiidan küll,väike masin,säästlik,vähe laguneb ja käivitub talvel hanges nagu suvelgi.
Kunagine MATIZ-e omanik
19:58 24.06.2005
Bensiini suhtes hea, hea väike ja veelgi parem parkida. Aga auto vastupidavuse suhtes väga halb. Eriti vanemad Matiz-ed. Niipalju kui mina ka teisi selle auto omanikke tean, on nad kõik aasta pärast iga hinna eest lahti saanud tahta.

Isiklikult ei soovita, aga see, et auto kehva on, pole mitte kunagi kuldreegel. Eks igal autol omad head ja vead. Sõltub, kui hästi on hoitud jne.
beris
18:40 29.06.2005
Kuulge inimesed kas kegi oskab üelda kas Daewoo Matiz automatkäigukastiga on üldse olemas?? On kegi kuskil näinud??