Mis asja kujutavad endast Korea talvekummid (lamell)? Kummi peale on Aurora kirjutatud. Olen täielik võhik, aga tahaks siiski selgust saada, mis mu autole alla pandi.
Kõige usaldatavamad allikad on testid, üks näiteks ajakirjas "Tehnikamaailm". Võid lugeda http://www.tehnikamaailm.ee/okt02/test.htm aga tegelike tulemuste teadasaamiseks tuleb siiski paberist ajakiri osta. Aurora't puudutab üks lause - odavad ja vähe arendatud, mitte eriti head, aga mitte päris saast.
Ma ise arvan, et kui sa väga rallitaja ei ole, pole häda midagi. Talvel tuleb autoroolis nii ehk naa ettevaatlik(um) olla.
Sõida nende Auroradega siis kui väljas on alla -15 kraadi ja koputa korra vastu rehvimustrit, see kõliseb lausa vastu, ehk on muutunud plastmassrõngaks.
Otsusta nüüd ära, kas peavad või ei pea, sest kirjutad kaht moodi:
":::Nokia hakkapeliita nr 09. Mustrit 8mm ja väga hea pidamisega. "
ja siis kirjutad:
"...närvid krussi kurvis, panin mina otse..."
Teema algatajat ilmselt see enam ei huvita, aga ka enda autole sai lastud alla panna just Aurora lamellid. Seda rehvimüüja soovitusel. Esimeste libedatega oli emotsioon väga hea -- rehv peab hästi ja annab tagasisidet. Segu on pehmem kui keskeuroopa rehvidel ja sõit kulgeb vaikselt.