Veljed ja rehvid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Talverehvid

Mari
09:03 24.10.2002
Mis asja kujutavad endast Korea talvekummid (lamell)? Kummi peale on Aurora kirjutatud. Olen täielik võhik, aga tahaks siiski selgust saada, mis mu autole alla pandi.
Tom
10:40 24.10.2002
Kõige usaldatavamad allikad on testid, üks näiteks ajakirjas "Tehnikamaailm". Võid lugeda http://www.tehnikamaailm.ee/okt02/test.htm aga tegelike tulemuste teadasaamiseks tuleb siiski paberist ajakiri osta. Aurora't puudutab üks lause - odavad ja vähe arendatud, mitte eriti head, aga mitte päris saast.

Ma ise arvan, et kui sa väga rallitaja ei ole, pole häda midagi. Talvel tuleb autoroolis nii ehk naa ettevaatlik(um) olla.
nakia austaja
22:13 03.12.2014
Ma ostsin sellel sügisel autole alla Nokia hakkapeliita nr 09. Mustrit 8mm ja väga hea pidamisega.
Möhh
22:53 03.12.2014
nakia austaja on eriti pikkade juhtmetega!

Mida sa ühelt kaablifirma kummardajalt ikka tahad- NOKIA pole peale kummiku midagi osanud hästi teha...
nakia austaja
00:04 04.12.2014
Käisime sõpradega jäärajal. Seal kus sõbrad viimaseaja tipprehvidega tõmbasid enda närvid krussi kurvis, panin mina otse tähtede poole.
..............
07:16 04.12.2014
Sõida nende Auroradega siis kui väljas on alla -15 kraadi ja koputa korra vastu rehvimustrit, see kõliseb lausa vastu, ehk on muutunud plastmassrõngaks.
audi_a6_v6
08:49 04.12.2014
to: nakia austaja

Otsusta nüüd ära, kas peavad või ei pea, sest kirjutad kaht moodi:
":::Nokia hakkapeliita nr 09. Mustrit 8mm ja väga hea pidamisega. "
ja siis kirjutad:
"...närvid krussi kurvis, panin mina otse..."
nakia austaja
17:55 04.12.2014
Järgmiseks ostan Nokia hakkapeliita 10 või Michelin X200.
Väga head vaiksed rehvid
ml01
23:13 20.12.2014
Teema algatajat ilmselt see enam ei huvita, aga ka enda autole sai lastud alla panna just Aurora lamellid. Seda rehvimüüja soovitusel. Esimeste libedatega oli emotsioon väga hea -- rehv peab hästi ja annab tagasisidet. Segu on pehmem kui keskeuroopa rehvidel ja sõit kulgeb vaikselt.