Jaguar

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

kas tasub ostmist jaguar S-Type, xj6, xj8 -alates

huviline
21:41 10.04.2003
Lugupeetud auto24 asjatundjad huvitaks teie arvamus viimase põlvkonna (enne 2003 facelifti) jaguari mudelite kohta, kuidas vastu peavad jne. Olen läbi pidanud mitu autot (A6, MB E,BMW)Kas jaguar tasub ostmist, kui praktiline on?
...
21:44 10.04.2003
VANEMAD MUDELID ILUSAD AGA LAGUNESID PALJU UUTEST EI OSKA ISE MIDAGI ARVATS
Tuudur
13:39 11.04.2003
Vanemad ei lagune palju, kõik sõltub hooldusest. Kuid vanadel oli üks suur viga, nad roostetavad, see viga likvideeriti alates 93 aasta mudelitest.
Osad on Jaguaril kallid, kuid omast kogemusest tean, et neid tuleb harva vahetada.
hot dog
13:54 11.04.2003
ei kesta see jaagup eriti,

jupp kallis,

see, et neid harva vahetada tuleb, selle koha pealt vaidleksin,

igatahes vaese inimese auto see ei ole,

kui pappi on, siis osta
Aksel
19:15 14.05.2003
Vaese inimese auto pole, aga ega see jupp nii kallis ka pole, kui võrrelda samaväärse MB või BMW-ga
xxx
21:57 23.05.2003
Mis sa passid, osta Lexus!
yyy
23:35 09.01.2004
Lexus..suure papi ja napi mõistuse segu
hot dog
14:26 21.01.2004
to Aksel,
Jaguariga lugu selline, et ostad esindusest jupi küll, mis võib-olla polegi nii kallis, aga see jupp ei kesta,
lihtsalt laguneb ruttu ära ja kõik.

Tuudur
18:41 21.01.2004
hot dog, ole hea ja ära räägi teemal, mida sa ei tea. Oman 3 aastat Jaguari ja need vähesed osad, mida mul vaja on läinud, kestavad ilusti edasi, peale kahe erandi: esiamordid ja esisilla ülaõõtshoova puksid, mida tuleb vahetada umbes kahe aasta tagant.
Oma kogemustele tuginedes võin väita, et Jaguari detailid kestavad keskmisest kauem.
hot dog
12:24 22.01.2004
nonii, tuudur, igal jaagupiga omad kogemused,
omal oli XJ6 u poolteist aastat,
tagumine parem ukselink jäi kinni ja läks puruks (füüsilist jõudu ei kasutatud), sama värk sama ukse lukuga, keset suve ei jää uks kinni, sai teist lammutatud detailideks ja remonditud,lõpuks sai hing täis, sai esindusest uus ostetud, natuke aega kesti, tulemus sama.
klapikambritihend immitses (ilmselt tead, et kui sealt õli läbi laseb, siis jookseb see oli küünalde peale (3.6-ne mootor), seda sai kah ostetud paar tükki uut, päris pidama ei saanudki (tean, et seda on lihtne üle pingutada),
konditsioneer töötas, kuidas jumal juhatas, sai mingi andur ära vahetatud, sama lugu, alguses töötas kõik OK, pärast jälle sama pull,
kompuuter näitas kogu aeg, et mingi pirn on läbi,no krt, kõik sai kontrollitud ja vahetatud, ikka ei saand korda.
need sillapuksid muidugi ka lisaks, amort toimis muidu OK.
üldiselt on Jaguari el.süsteemi rivist välja viia suhteliselt lihtne, aga selle vea leidmiseks pead olema tõeline hiromant.
Näiteks lakkas töötamast püsikiirushoidja,kui originaal makijuust sai vahetatud plaadika vastu.
jne. selliseid pisiasju, mis millegipärast ei töötanud või lakkasid töötamast või mis hakkasid mõnikord ise tööle, oli küllaga.
tean selle auto ajalugu algusest peale ja see inimene,kelle see auto enne kuulus, tegi selle auto peale ostu ideaalselt korda ja hooldas ka nigu vaja, kusjures sõitis ka enam-vähem ainult nädalavahetusel,aga näedsa ikka ei toiminud.

Tuudur
16:16 22.01.2004
Siis pole sul vist lihtsalt vedanud, pealegi oled vist väga kokkuhoidlik, kui ei tahtnud koos klapikambri kaane tihendi vahetusega ka küünalde ümber olevaid kummitihendeid ära vahetada.
Enda mootor ei tilgu ;)
Ukselingid on jah selle mudeli nõrk koht, kuigi enda autol kinnitasin lingi sisepinnale lisaplaadi, tänu millele enam nad ei purune. Kas sa tõesti ostsid esindusest uue ukselingi ? Lihtsalt ma tean selle hinda;)

Aga tegelikult ei saa ma ikka aru, miks sa siis arvad, et uued detailid vastu ei pea?
jyri
11:14 23.01.2004
kõik oleneb sellest millise auto ostad.enamik inimesi ostavad kõige odavama,mis turul saada ja siis imestavad,et laguneb.korralik jage peab väga hästi vastu ja osasid saab ka eestist odavamalt,kui nii mõnelegi margile
Risto
15:08 03.02.2004
Olen tegelenud uuemate ja uhkemate autode importimist Saksamaalt...Ka Jaguar S Type-sid olen toonud.Ka praegu üks selline mul saada. Võin profesionaalset nõu anda...
hot dog
15:23 03.02.2004
to Tuudur,
oleks siis keegi poole sõnaga maininud, et olge head, ostke küünaldele ka uued kummitihendid

rahas polnud probleem,
lihtsalt asi hakkas väsitama, et elektriga (eelkõige) nii palju kammi oli,
korda saamine paras peavalu. kui elektrik on päev otsa viga otsinud ja pole leidnud, siis pappi tahab ta ju ikka saada, sest ka tema on ju tööd teinud, kuigi mina kliendina võiks ju ütelda, et sain asja sama katkisena tagasi.

teadmiseks Jyrile,
et see ei olnud Eestist ostetud.
Jag
17:00 25.05.2011
Sillaosad surevad küll suht ruttu, pigem ongi sellised konkreetsed mured, et iga kuu pole vaja kusagil nokitsemas käia kui käest pole lastud autot. Rattalaager on nt. koos rummuga ja vanas rahas ca 7500.- ja b-varuoasa pole aga õnnestus poole odavamalt saada SKF-st kataloogi järgi.
Auto mugav, vaikne aga miinuseks on kaalujaotus nina väga raske ja saba kerge, talvel lamelliga pole midagi teha... veojuõukontroll tundub ka mitte väga intelligentne olevat, et kui ikka väga hädas,siis võid välja astuda ja rattas viskab ringi edasi :)).
Samas auto turuhind on madal.et nagu saab selle raha eest autot ja lisasid natuke.
rattalaager ei ole 7500
09:47 01.08.2011
Inglismaalt tellides alla 4000.- vanas rahas. siit ostes 5000. Aga kõigil uuematel autodel maksavad sama palju, kellel on koos rummuga laager.