Värsked omanikud kas olete oma autoga rahul,on ka mõningaid tagasilööke või ainult rõõm ja nauding? Kuna on tõsine plaan
seda isensdit osta (Lacetti SW) siis jagage oma rõõme ja muresid.
Lacetti SW SX mudeli kasutaja mõni päev vähem kui kolm kuud.
Sõitnud ca 9000 km.
Keskmine kütusekulu viimati 7,5 liitrit matkal Helsinki- Lahti Sysmä- Jyväskylä-Porvo-Helsinki ca 700 km (Jyväskulä kant suht mägine,linnasõitu kah sees, kiirteed said sõidetud 120-125-ga nagu seal kombeks) Nii, et pole paha.
Norida võiks käigukangi liiga pika pikkisuunalise liikumise üle, aga see on tal Opelilt kaasa tulnud. Muidu kasutamine OK , midagi ära kukkunud ei ole, ei nagise kah. Selle raha eest autot kui palju
Soodsalt saadaval 2004 sept. Lacetti, valge, CD raadio, elektriaknad, talverehvid.
Hind 116 000 pluss 18%.
Võimalik ka üle võtta kasutusrent septembrini 2008, kuumakse koos kasko ja käibemaksuga 3265.-
51 10 333
kas teile ei meenuta see auto kadetti? Muidugi kõik tuled jms on kõik moodne, tagatuled nagu mazda 6 :). Aga kuidagi opel kadeti keret meenutab see auto, no tee mis tahad. Kadett oli ilus auto ja see auto on kah meeldiv.
Kui selles 1.6 liitrises SW-s istub 4 liikmeline pere oma suvilasse ineku kompsudega, kas siis mingi võimalus maanteel kelelstki mööda sõita ka säilib?
Kuidas vasstupidavusega on? On tegemist Opeliga, millele on plekk teistmoodi peale väänatud, ja teine märk ette pandud?
Miks omanikud ni vaiksed? Või Beretta ainus inimene kes selle omale ostnud on? Rääkig aga rääkige. Teised tahavad ka sõita selel autoga, kui see vastu peab.
Linnapeal on neid näha küll, aga keegi ei kirjuta midagi, ainult et: "mind firmanimi ei huvita ja suurusehullustust ei ole" - mis kuradi hinnang see on? Järelikult pole midagi hinnata sellel või väitke vastupidist. Igal autol on head ja vaed või inimesed kes selle ostsid ei oma eelnevat kogemust millega võrrelda ja peavadki seda normaaleks? Salongimüra, kütusekulu, sõiduomadused, uksed, aknad jne.
ostsin SW, 1000 km läbitud, seni OK
bensu kulu linnas ligi 10 l/100km
1,6 mootor eriti äkiline ei ole ehk sissesöites asi paraneb
ruumi piisavalt (sahtleid rohkem kui Opelil), välimus ka talutav
taga pidavat rataste undamine segama, ees väga hull ei ole
loodan et hinna/kval suhe on ja jääb heaks (järelturgu veel ei ole)
väga viisakas ja mugav ning lisaks ilus ka. ja üldse ei maksa palju võrreldes samaklassi autodega. müraisolatsioon pigimattide näol oleks abiks, siis küll kõik tip-top.
ja minu teada vajab iga auto alguses sisseõitmist ja ega polegi hea kui linnas ühe kiirusega konutad. mõned pikemad otsad ka ikka abiks et mootor täisvõimsuse saavutaks:P
Opeli mootor küll, vähemalt minu 1,4 DOCH on väga minu eeslmise auto Opel Vectra ´92 1,6i mootori sarnane, ma mõtlen vidinate asetsemist jms.
Muidu olen autoga (Chevrolet lacetti 5D 1,4 DOCH) juba oma 4000 km maha sõitnud, keskmine kütusekulu on 7,5 (palju linna ja maanteed ning raske jalaga sõitmine). Müraga probleeme pole, sõidumugavusepoolest olen küllaltki rahul, sellise kaalu juures ei saagi eriti pehmet sõitu, kuid olin üllatunud küll (ootasin hullemat).
Äial on lacetti wagon: mootor 1.6 l ilus auto- mahukas, ainuke mis standardvarustuses olla voiks on kliimaseade viimased 2 aastat on suved ysna kuumad olnud, jah auto on soitnus ca 60 000 ja muresid pole olnud. vanust 1aasta 7 kuud. vaat nii.
Hankisin enesele samuti selle riista juunikuus ja siiani olen sõitnud 12700 km.Olen Rahul...:) Oman siis Lacetti SW-d ja pean ütlema, et selle raha eest on seal autot küll ja küll.Kohe peale ostu sai tehtud venna perega reis Võrumaale ja autos oli 4 inimest+kila-kola.Vend roolis ja mina tarbisin külma õlut, mida hankisin kindalaekas asuvast jahutist...:)Teepeal kellegile jalgu ei jäänud, aga möödasõit on täislastis natuke raskendatud, sest ega see 1,6 mootor nüüd mingi püss ei ole.Peab lihtsalt rohkem aega varuma hoo ülessaamiseks.Vend(paadunud volkari ja diislifänn) nentis peale Võrru jõudmist nii mokaotsast, et " ...polegi kõige hullem, käib kah..." :) Tema suust kuulduna võib seda tõlgendada kui 4- ...Kütet võttis selle pika otsa peale(sinna ja tagasi+linnasõidud) umbes 8lidra sajale.Istmed on suht mugavad, rool ja käigukangi nupp on nahkkattega, aga rool võiks tsipa jämedam olla, mulle ei meeldi sellised peenikesed rõngad, raadiojuhtimine roolilt on vägagi mugav asi, sellega harjusin hetkelt...:)Antenn on esiklaasis ja pean ütlema, et üsnagi hästi toimib.Elektriaknd 4x , taga tumedad klaasid, valuveljed, vägagi head peeglid aint et ma ei ole siiani harjunud nende järgi tagurdama...:( Müra on nats tugev jah, aga kui tahtmist on, siis saab ju alati pigimattidega asja parandada ja kui seda teha kohe ostmise ajal, siis see kasvatab liisingut ehk paari krooni võrra kuus.Mis siis veel...Rooli saab kahes suunas liigutada ja liikumisulatus on suht pikk, ka juhiistme peaks igaüks endale saama parajaks sättida kolmes suunas...Mulle ta igastahes meeldib ja kavatsen ta liisingu lõppedes poele tagasi müüa ja võtta midagi uut ja parmat samalt firmalt...Edu teile Lacetti ostmisel...:)
Lacetti SW nüüdseks 45 000 teenindus tehtud. jJätkuvalt ei ole midagi ära kukkunud ja asjad toimivad endiselt. Ainuke mida vahetanud olen on esilaterna pirnid. soovitan endal selgeks õppida- saab 3x kiiremini ja odavamalt kui teeninduses. Muide manualis saab isegi aru kuidas see käib.
Beretta:
kas lambid saab ikka normaalselt kätte (ilma joogaharjutuste ja spets tööriistadeta st.)? Mõte liigub endalgi Lacetti suunas :-)
Minu praegusel sõiduvahendil (Lada 112) käib asi samuti suht lihtsalt, ruumi on piisavalt ja kõikide väliste lampide juurdepääsuavade katted on vaid 1-2 nagaga kinni+lambi enda kinnitus. Veidi rohkem nokitsemist vajab küljepealne suunatuli (sellel on kummitihend sabas mis ei taha hästi eemalduda).
Kuulge vestlejad, kas te tõesti ei te, et kõik need uued nimed ja märgid tekkisid peale seda kui Chevrolett ostis Daewoo ära? Need on need samused Daewoo mudelid mis lagunevad meie teedel rohkem kui ükski teine auto, ainult väike disaini uuendus ja märgi ning nime vahetus. Tean seda rääkida, sest endal on olnud kaks erinevat Daewoo autot, mida tänase päevani kahetsen. Daewoo esindus oli as Pleione; Chevroleti esindus täpselt sama. Ei tea kuhu kadusid , siis Daewood? Mõtelge!
Mitte et Chevi ei ostnud Daewoo, vaid GM ostis, ning toodetakse põhinedes OPELi tehnoloogial, mis ka kuulub GMile (mootor Opeli oma).
Ostsin sellise abikaasale, aeg ajalt sõidan ka ise,
nõustun eelkirjutajatega, et käigukangi liikumine pikkisuunas pikavõitu ja taga võiks vaiksem olla, rohkem miinuseid seni pole avastanud,
läbisõit muidugi ainult 10 000, ei oska õelda mida ütlen 100 000 juures, aga seni olen rahul, eriti kui arvestada rahalist väljaminekut uue auto kohta mis varustatud kõigi elementaarsete vajalikude lisadega.
Pigem juba uus selline, kui sama hinna eest 4-5 aastat vana, asja Saksast 100 000 läbisõiduga ja 90% tõenaosusega paugu läbiteinud masin.
mul hakkab 1,6se 5-ukselise Dohc mootoriga saama 60 tuhat sõidetud. Garantiikorras olen vahetanud kella (numbrilaud juksis), temperatuuri anduri ja tagumise aknapesu pumba. Sõita on mõnus ja disain on väga kena, ruumi jätkub. Kliima on peal ja turvapadjad ja igasugu lisad. Kõikvõimalike autodega ei oskagi võrrelda aga millestki ilma pole ka jäänud Lacettit ostes.
äial on lacetti wagon . 1,6 liitrise mootori kohta väga hea kiirendus. Läbisoit ca 50 000 garantii korras midagi vahetatud pole, korraks loi ühe ratta undama kuid see viga korvaldati teeninduses. Mina igatahes annan autole hinded järgnevalt. Disain 5, soiduomadused hinne 4, varustustase kahjuks 3, miks 3 sest suvel oli musta masinaga ikke jube kuum soita kuna äia isendil pole kliimat. kui aga masinal oleks vähemalt 2 liitrine mootor ja asi oleks 4 veoline siis ,muud masinat ei ostakski. vaat nii.
Olen sõitnud Daewoo Nexiaga 4aastat ca 65000 km,Daewoo Lanosega 6aastat 150000km ja nüüd siis juba Chevrolet Lacetti läheb 4aasta 65000 mina olen igastahes rahul.Suuri kulutusi ma teinud eiole , põhiliselt on vahetatud piduriklotsid, rihmad iga 60000km tagant,Lanosel vahetasin amordid,vedrud ja rooliotsad ja rattalaagrid esimesed 110000km Lihtsalt väsisid ära. mudugi ön kõik olnud 1,6 l mootoritega hea varustusega mida peale annab panna.opelist on seda tootma hakkatud ja opeliks ta ka jääb .
Lacettil hakas põlema check tuli, viisin esindusse ja pandi arvuti taha. Selgus et viga on rga klapis, mida puhastati ja kustutati ära veateated. Paar nädalat hiljem jälle sama jama. Mida peaksin ette võtma, kas tõesti esindusse viima ja laskma uuesti 800 kroonine arve kirjutada. Või saab kuidagi käepäraste vahenditega klappi puhastada ja veateate ära kustudada? 2004 aasta auto ja 1,6 bensiinikas ning sõitnud 75000.
olgem nüüd ausad, lacetti puhul on ainult kaks varianti :
1) õigustan vigu ja loodan, et äkki keegi kurdab sama ja lahe on ulguda koos ..
2 ) ..või viskan sellesama invatooli nurka ja ostan midagi muud väärtuslikumat.
kui mul veel oli daewoo matiz siis sellel oli täpselt sama probleem. lõi lampi check tule põlema. pöördusin esindusse, kus see ka kohe ära kustutati. siis ei läinud see midagi maksma sest garantii veel kehtis. aga vot alles nalja kui jõudes pleionest õismäele auklikul teel jälle 5 minutit peale esindust hakkas põlema. pöördusin tagasi ja jälle kustutai see. jõudsin sellega käia umbes 4 korda kui öeldi et tellitakse uus osa. nii ma ootasin seda osa kuu aega. selle aja jooksul käisin paar korda ikka seal kustutamas seda. nii kui suuremasse auku sattusin nii lõi jälle põlema.
ootasin siis osa ära ja vahetati ära. vahepeal oli garantii otsa saanud aga mõistlikult öeldi et tuvastasime vea enne garantii lõppu ja vahetame selle garantii korras. peale vahetust toimis ilusti vist 1,5 aastat kuni sai asi müüdud. oli see mingi andur vms ei oska enam öelda. aasta siis oli 2005.
kirjutaks siis oma kogemusi ka.
auto on olnud juba üle pooleteise aasta ning siiamaani pole mingeid probleeme olnud. kõik on töötanud ilusti ja tundub et töötab veel. km läbitud endal selle masinaga üle 50000. egas jah ameerikat seal palju ei ole aga mugav on ikkagi sõitta.
kiirendus on masinal ka igati ok pole ka nagu kellelegi jalgu jäänud tuleb lihtsalt gaasi pedaal üles leida ;). alles sai ka tuldud tripilt kus auto oli triiki täis ja rattad ka veel taga, jagus siiski ruumi meile 3le ja masin lippas ilusti 100ni ja edasigi.
nii et võib soovitada osta küll sest minu meelest on masinal välimust nii sees kui väljas ja ruumi ka. ( 3m laud mahub ilusti ära ja läeb isegi luuk kinni).
kui on huvi siis on endal hetkel pakkuda müüa luukpära lacetti klan 1,6 2006. http://www.motors24.ee/Default.aspx?page=view&id=216107
Loll küsimus vb. aga mis rehvid (rehvimõõdud) Lacetti originaal veljele sobivad. Mingi mõõt mida olen olen kuulnud on 195/55 R15.
Vaja oleks leida kiirelt naastrehvid autole alla.