Tere!
Avan selle teema, et küsida auto24 sõbraliku pere käest paari loo kohta, mida olen tulutult otsinud.
Meie Mees: Club Kung Fu, eestikeelne versioon
Peeter Oja: Shut Up And Sleep With Me, samuti eestikeelne
Olaf Kopvillem: Naabri Sünnipäev (pealkirjas ei ole kindel)
Kui kellelgi on mõni neist lugudest olemas või teab kedagi, kelle käest võiks küsida, olen väga tänulik info eest. Helikandja ei ole tähtis.
Loomulikult võivad inimesed, kel analoogseid soove, need siia postitada.
Kazaa filiaaliks seda teemat palun mitte pidada, piraatlusega tegelemiseks on muud kohad. Jutt ikkagi asjadest mida poest ei saa.
hea maitse sul :P see selleks..
pähh asi küll see piraatlus, aga eMules on Meie Mehe Club Kung Fu täiesti olemas ja mingid peeter oja laulud olid ka ;)
Eestikeelset klub kungfud on teinud igasugused süldibändid ja need versioonid ka ringlevad. Kas oled kindel, et tegemist Riisalu partei produktsiooniga?
Maitsest niipalju, et raadio on Mania.
emules on üldiselt kõik asjad õige nime all erinevalt kazaast, kus tõmbad linkin parki ja saad britney. seega jah, olen päris kindel et tegu on sellega, mida sina taga ajad :)
Esitaks ka oma tagasihoidliku soovi: selleks oleks mistahes kujul Jam Troniku (õige kirjapilt on Jam Tronik mitte Tronic) ainus plaat, nimi oli vist Greatest Hits (irw), täisvereline tantsumuusika. Oli omal ajal kuulus bänd, plaate tehti väike partii ning muutus defitsiidiks juba poeletile jõudes. Reisin suht palju maailma eri paigus ja kõikvõimalike muusikakettide laoseis on olnud selle plaadi osas "null" juba plaadi ilmumisest saadik, samuti pole leidnud kasutatuna. Internetist on võimalik downloadida ainult paari üksikut lugu... Mistahes info eest tänulik!
Krt, paar nädalat tagasi sai just arvutis ruumi tehtud ja osa mp3-sid maha lastud sh. see Meie Mehe lugu. Aga mul võimalik plaati hankida küll, kus see lugu peal.
Kui huvi on ja varem kuskilt ei leia, siis järgmise nädala lõpu poole on see mul olemas loodetavasti.
Muidu abiks otsimisel Kazaa, Soulseek ja e-Mule (varu nädalaid aega).
Olen üritanud leida säästlikku lahendust loole HITHOUSE - "Jack to the Sound of the Underground" , kuid ainus võimalus mille olen leidnud on inglismaalt vinüülplaadi tellimine.
Kui keegi teab kust selle loo saaks alla laadida või on kellegil olemas, siis oleksin tänulik vastava vihje eest minu mailiaadressile.
Kõikvõimalikke failivahetusprogramme ei ole kunagi kasutanud, seega see ei oleks minu jaoks hea optsioon.
meie mehe lugu on olemas klounide rünnak plaadil. teiste kohta ei tea. Kes soovib orig plaate, mitte kuskilt alla laadida siis www.funrecords.de võiks olla abiks. Seal olemas ka näiteks Jam Tronik, nii singleid kui albumeid ja väga normaalse hinnaga.
mehed avage silmad eesti muusika on nagu purjus ööbiku sonimine.vaadake meie põhjanaabreid näiteks HIM mees laulab ja kusjuures ingliskeeles.nii kui hakkab see eurolaulu jant on ikka häbi kohe et kasvõi vaheta riiki ja kodakondsust.
See sinu Jam Tronik tundub päris haruldane, oma lemmiksaidis oli ainult üks lugu, albumit paraku mitte.
Ega ma täpselt oska öelda, kas tegu üldse õige bändiga. See lugu on ühelt Dance-stiili albumilt.
Huvi oleks Urmas Alendri muusika vastu. Ise saaksin pakkuda päris paljut erinevat eesti kitarrimuusikat...jäääär, riho sibul, etc. Samuti soundracke...full metal jacet, good morning vietnam, jne stiilis.
Kahjuks ei saa ma teemaalgatajana vastutada teiste soovide eest. Ise tunnen puudust lugudest mida kunagi plaadina välja ei ole antud, seega ei ole tegemist piraatlusega. Alendri vahetamine Sibula vastu on muidugi selge koonerdamine ja tuleb ilmselt ära kustutada.
To Marko
No Sibul oli lihtsalt mul näitena välja toodud. Peale selle on olemas kõiksugu kraami, mida muusikapoodidesse ei ole vist jõudnudki ning valmistatud ainult ühekordsete projektide raames.
Alendri puhul ma olen veendunud, et eestisse tagasi tulles muretsen ka omale tema plaadid. Nii, et hetkel avaldasin soovi lihtsalt teda alternatiivvõimalusena kellegilt tirida>kuulata.
to min ka
Ütlesid, et sul on igasugu filmisoundtracke. Kas sul näiteks filmi Midnight Run-i soundtracki juhtub olema. Kuskilt tõmmata pole seda saanud, eestis vist müügil kah pole, vähemalt pole silma hakanud ja laseringi lehelt kah ei leidnud.
Nojah, nii ta alati läheb.
Avaldamata Eesti muusikat peaks saama tele- või raadioarhiivist, kahjuks ei ole sinna ligipääsu reakodanikel.
Ja mittereakodanikud ilmselt autofoorumis ei kola.
to: ikka ja jälle tee kõige pealt selgeks, mis asi on piraatlus? Minu teada on tegemist piraatlusega siis, kui sa seda muusikat teistele raha eest müüd. Muudel juhtudel tuleks seda muud viisi nimetada.
You may be right
I may be crazy
But it just may be a lunatic you're looking for
Turn out the light
Don't try to save me
You may be wrong for all I know
But you may be right
Billy Joel
To auto24:kus teadsite kontrollkoodiks panna mu autoregnr'i
Siit leiab muudki unustatut... Ise eelistan selliseid nagu Ottawan, OMD, A La Carte, Boney M "10000 valgusaastat album", Desireless, Saragossa pänd, Arabesque, Bad Boys Blue jne ja alati on hea kuulda kuldkõri Heidi, vabandust, Jennifer Rushi häält.
Mulle meeldivad 80ndad, näiteks Brittide bänd Naked Eyes. Solistil on mega hea hääl ja kõik lood on erinevas seades! Kõige rohkem vihkan bände, kelle lood ajavad üksteist taga meeletu sarnasusega.
Münchener Freiheit'i album Romancing In the Dark on väga haruldane meil Eestis, kuna tegemist saksa bändiga mis alustas juba aastal 1982. Mainitud albumit soovitan inglise keelsena muretseda. Aga ka ülejäänud bändi albumid on nauditavad.
Muide Arabesque on see 80ndate esipoole naisbänd, kus kinnitas muusikamaastikul kanda ka 80ndatel kuulsaks saanud saksa lauljatar Sandra, ehk siis Sandra Cretu, nende produtsent muide oli Sandra enda elukaaslane Michael Cretu, kes samal ajal tegeles oma sooloalbumiga Legionaire. Michael Cretu on ka Enigma looja.
Kui sul on Arabesque vinüüli kate, siis saad sealt ühtteist lugeda!
Jah, kuid Arabeskus oli ta veel Sandra Laurer. Ka oli ta seal domineeriv ehk esilaulja. On ka laule, kus on teistele võimalus antud ja selles ei pea mitte pettuma. Nüüd, kui Sandra läks teistest lahku oma soolosid tegema, polnud enam seda särtsu ja kärtsu tema lauludes. Veelgi hiljem tundus mulle, et tema hilisemad laulud oli teda kuulama harjunutele täielik pettumus...
Ei tea- pole uurinud ka- küll A-La Carte tegevuse lõpetamise põhjust, kuid nad tegid seda veel tipus olles.
Küll aga on meeles ABBA ametliku lõpetamise kontsert Saksas kas 1983 või 84 aastal, mida ka ise jälgida tol ajal sain ise seal riigi viibides. Esitusele tulid lood, mida vähemalt mina(kellel kõik ABBA vinüülplaadid kaasa-arvatud spetsiaalsed nende seksilaulud(oiged) ja rahulike viisidega "Love Songs" olemas olid) ja kindlasti ka teised eestimaalased iial mitte kuulnud polnud. Ehk siis lood, mis plaadile ei mahtunud. Näiteks minu praegused lemmikud Cassandra ja Put on you white Sombrero ning veel. Raffas oli nii emotsionaalselt pöördes(loe: ahastuses ja pisarais) nagu saadetakse ansambel tõepoolest viimsele teekonnale. Sellest kontserdist leidsin hiljuti juutuubis ka mõne video üles. A ükspäev korjati kõik ABBAga seotud videod tuubist ära.
Jäi mainimata minu üllatuseks ABBA liikmete saksakeele oskus. See oli lausa perfektne, kui nad kohalikega vestlesid. Mu teada panid nad peale rootsi ka veel norrat, saksat, hispaaniat, inglist.
Aga mis seal imestada, kui noor agnetha Fältskog laulis ka laule saksa keeles juba 60ndate lõpus ja elas isegi minu teada Saksamaal mõnda aega ja vist oli isegi abielus sakslasega. Mul isiklikult on kõik ABBA laulud olemas, videosid on ka palju. Kaasaarvatud Björni enda bänd The Hootenanny Singers ja Benny Anderssoni The Hepstars helitöö.
Sandrat ma fännan siiamaani. Sandra ema oli Sakslane ja isa oli vist prantslane, või oli vastupidi. Igatahes neiupõlvenimi oli tal siis veel Lauer, kui ta Arabesques üles astus. Üks nende laul on ka lauldud minu teada ansambel Nemo poolt eestikeelseks.
Väga meeldivad ka Secret Service ja Silent Circle ja A-Ha. Samuti Hubert Kemmler alias Hubert Kah, kes laulis ka Tausta Sandrale aga tegi ka samal ajal sooloprojekte. Ja veel tasuvad mainimist Blancmange ja Splitted Mirrors.
Sandra esikplaat jättis mulle kõige parema mulje. Aegajalt otsin ja kogun ka väga haruldasi palasid, mis kuulusid veel Italo Disco aegadesse. Mul õnneks üks vana koolivend elab itaalias, ja sealt olen ma ütteist leidnud!
Aga vahest kuulan jälle vana head Led Zeppelini, kui tuleb vastav tuju peale!
Lillekese bändimehed olid minu teada Väino Laes ja Feliks Kark! Väga lahe bänd oli, ma mäletan et emal oli kunagi veel lintmakkide aegu lindi peal, aga need hävinesid!
... ja üleüldse on mul kõikidest monopolistidest kõvatajatest kõrini _-
kukele swedbank, elion, eesti energia , tallinna vesi, google, pisipehme ja juutuub . . . . . . . . . . . . .
Kaameli jumalat olen ka ise kaua otsinud ja millegi pärast sse Fix-i kogumikul ei esinenud. Kas seda Pihlapit on veel müüa ka näha olnud?
Minu üks lemmik oli 80-ndatel Siis selline tegija . Discosaalides jooksis veel italiano.
Haysi Fantayzee - John Wayne is big leggy
Haysi Fantayzee on Italost väga kaugel, ütleme siis nii et tegemist on vara 80ndate Popmuusikaga, nagu näiteks Madness - Beggy's Trousers!
Galaxy Hunter, Mirko Hirsch, Armando Ferro ja Riccardo Campa on tänapäeva italo Disco süntesaatori stiili edasi viljelejad! Vanadest näiteks vanad head Brian Ice, Albert One, Eddy Huntington, Ken Laszlo, Alan Cook, The Twins, Radiorama, Scotch jne. Neid Italo Disco sarjas ilmunud palasid on üle poole miljoni vähemalt (kui arvestada ka erinevate artistide albumilugudega kokku), ühed vähem teised rohkem haruldasemad lood.
Kas keegi teab midagi niisugusest pundist nagu Randevuu. tegutses 80-ndate keskel ja rohkem pole tast midagi kuulda olnud. ehk on kellelgi mõni lugu ka olemas.
mis jamate tõmmake real player siis valige youtubest lugu,realplayeriga konvert ja probleemid lahendatud ja vüin öeld,et 99 prossa lugudest on youtubes olemas
Oi ei, ma ei seosta Haysi Fantayzee-d Italastega :) Oled tekstist valesti aru saanud. Lihtsaltainin et siis oli Italiano discosaalides juba moes ja peale minev musa.
Kellegil Poola tantsumuusikat on? Nimesid ei oska nimetada,ainult ühel lool luges linnade nimesid- Krakow, Katowice jne.. Olen YT otsinud aga pole leidnud, on igasugu muud. Otsida ka ei oska... Terve cd oli head mussi aga vaja oli kellegil "laenata"...