Krdi hiina rämps! Alles oli siin meedias juttu, et keegi tahtis hiina elektriautosid Eestisse tooma hakata, aga need olevat sellise kvaliteediga et isegi ARK keeldus neid registreerimast, kuna nendega sõitmine on eluohtlik! Sillatalad olid mingist õhukesest karprauast valmis valtsitud, nii et kui mingist august läbi sõita, pidi rattad paigast ära peksma ja rattajooks on kohe vale! Rääkimata suvalise plastikpaneeli külge ******lt kruvitud turvavöö pinguti, mis isegi käega tõmmates ära tuleb küljest! Ja siis veel raam mis oli ka valtsitud 1mm paksusest plekist ja ühelt poolt oldi lõiked sisse tehtud sest ühelt poolt raam ei jooksnud põhjaga otse. Need 1mm paksusest plekist valtsitud karpplekist raamid keevitati lihtsalt lohakalt auto põhja külge, nagu seda tehakse kuskil venemaal mingi suvalise VANKA garaazis!
Krt, inimesed mõelge millist räpsu te Eestisse tarnite! Ka suur rahanälg on väärt inimelusid, kes nendes hiina kuutides surevad vä?
Kui tahate raha teenida, siis tooge korralikke ja turvalisi autosid maale, mitte neid hiina käkerdisi, millel turvavööd on tehtud kaltsuka riideribadest ning raam ja vedrustus 1mm paksusest plekist! See on sama ohtlik kui roolijoodik! Ega see SangaHiinlane parem pole!!! Samasugune ****käkk, mida siin ülistate! Pole neil hiinlastel õrna aimu ka meie teedest, keskkonnast, kliimast ja standarditest mis siin kehtivad! Sellise **** müüjad tuleb vastutusele võtta!
Ja veel hea näoga esinevad teles ja mõlisevad et miks ARK nende ****a ei registreeri teekõlblikuks! Need on ebaturvalised surmakarbid!
Saast on ikkagi, ei nägu ega tegu ega kvalteeti! Vanka teeb ka oma plekkgaraazis ilusama ZILi valmis! Mida siin kiita on! Ma mõtlen, kes kurat paneb autole selliseid rõvedaid nimesid nagu musso, rexton, kyron? Esimene nimi kõlbaks lehmale hästi, teine nimi oleks juba koerale päris hea panna, ja viimane isend on tõesti oma nime väärt, paras küürakas plönn! Kyron, ma näen jah et sellel autol on küür, on jah küüron! Ainult et kilid ei tunne tähte Ü!
Ma mõtlen, krt mida siin kiita on???
Tõeline autohäbi! Krt, kasvatage oma riisi ja hoidke tehnikast ja disainist parem eemale!
Muuso ja rexton on korea Cayenne! Krt, kui mul poleks raha korraliku auto ostmiseks, siis sellist pühade teotust ma ka endale ei ostaks! Ma arvasin endamisi et vene autodest õudsemaid käkke pole enam olemas, aga võta näpust! Ma kujutan juba ette kui vähe õhku on kotis või ämbris mis on sõidu ajal selles autos pähe tõmmatud!