Väike mure on ühe 1994.aasta Saab 900`ga, auto on muidu super, aga sõidu ajal vahepeal mootor katkub ning Check Engine tuli vilgub ebakorrapäraselt. Kolm korda viimase kuu jooksul on ka nii olnud, et hommikul auto lihtsalt ei käivitu. Paari tunni pärast uuesti proovides aga pole mingit probleemi. Saabianti on uurinud asja ja pole pihta saanud. Ehk oskab keegi nõu anda, mida võiks veel lasta kontrollida?
Olen lasknud erinevaid vidinaid puhastada, bensiini filtri vahetada.
Mõni on arvanud, et mootor saab vahepeal lisaõhku? kas asi võib ka sissepritsesüsteemis olla?
EI oska täpselt 900 kohta öelda ,aga asi võib olla väntvõlli pöörlemise anduris,Selle juhtme pistik ei anna võib-olla kontakti
või logiseb andur.Kui mootor töötab ,siis tester viga ei näita.
Kui mõõta siis, kui ta ei käivitu ,siis peaks näitama.
siin siis sama jama,auto olnud kaks aastat käes ja siiani pole midagi vahetanud;peale õli.Käitub kui põrguline,kui vajutada paremat jalga vasta maad,pjuh pauh atzihh turaki turaki,mingi 15-20 s ja süstib kui nõel,õnnex veel juhtub kuus paar korda.Nojah sel tulukesega sama häda, põleb kui tahab...leiaks möne tableti. Ah ise leiutama ei hakka loodan Doktoritelt abi!!
siin siis sama jama,auto olnud kaks aastat käes ja siiani pole midagi vahetanud;peale õli.Käitub kui põrguline,kui vajutada paremat jalga vasta maad,pjuh pauh atzihh turaki turaki,mingi 15-20 s ja süstib kui nõel,õnnex veel juhtub kuus paar korda.Nojah sel tulukesega sama häda, põleb kui tahab...leiaks möne tableti. Ah ise leiutama ei hakka loodan Doktoritelt abi!!
Endal oli sama jama kunagi, kuigi Volvoga. Ja oligi viga vist reserve poolt nimetatud anduris. Minu mäletamist mööda oli küll tegu hooratta anduriga, aga võimalik, et erinevatel mudelitel see eri kohas. Mul pakuti põhjustajaks tookord ka õhulugejat ja tühikäiguklappi nende sümptomite puhul.