Tere mul on probleem et tahan liituda honda klubiga aga ei lase kuna selle küsimuse vastus on alati vale. mis ma sinna kirjutama pean ma olen vist terve sajandi juba läbi kirjutanud (Mis aastal asutati Eesti Honda Klubi ja lisa sinna +5) vastus paluks meilile
2007 tahtsin ka honda klubiga liituda, täitsin kõik ära, mis vaja ja saatsid, siis paroolid või koodid, enam ei mäleta mulle mailile, kuid neid sisse toksides ei pääsenud ma ikka klubisse sisse, ühesõnaga olen loobunud honda klubiga asjade ajamisest.Pealegi klubi aktiivsus on suht nõrk, kuna püsivaid hondafänne on seal suht vähe, enamus on foorumi kasutajad, kes mõne aja pärast valib siiski mõne teise margi, ühesõnaga läbijooksikud. Mark, kui selline mulle meeldib, kuid tulihingelisi hondafänne on kahjuks Eestis järjest vähem!Osta või vastutahtmist omale samuti Audi voi BMW, et tunda kah end klubi Foorumis inimesena
Kunagi käis kuskilt info läbi, et sellepärast ei võetagi enam uusi liikmeid vastu kuna klubi oli muutumas läbikäiguhooviks.
Aga CRV-club võiks küll olla.
Midagi ei pea peale hakkama. Lihtsalt näitab sinu suhtumist. Olen ise ka Honda omanik aga sellise suhtumisega klubisse väga isu trügida ei ole. Külastajana teie lehte vaadates on ka näha, et tegemist on sureva üritusega. Osad teemad on üldse ainult valitud seltskonnale. Seega isegi kui ma tahaks Honda inimeste tegevust esialgu kõrvalt jälgida pole see võimalik. Autole alates 2010 pole seal eriti mingit infot. Ma muidugi ei ole kursis aga võibolla ongi tegemist retroklubiga.
Mis puutub minu suhtumine Honda klubi tegemistesse? Autoteemat mul seal pole, kuid just selleks, et lugeda huvist teiste tegemisi, liitusin.
Klubiga liitumine pole kohustuslik ju, millest virin, et osa teemasid on valitud seltskonnale- ongi liikmetele mõeldud kinnine osa. See ongi see vahe, et kui tahad lugeda klubiliste autode kohta, siis liitu ja saad lugeda. Kui ei taha liituda, ei saa ka lugeda- simple as that. See pole vaid Honda foorumis nii, teistes margifoorumites on see samamoodi nii. Liiati on see liitumine (vähemalt Honda foorumis) tasuta, niiet halaks pole nagu väga põhjust ju.
Mis puutub 2010 ja üles autode kohta, siis on seal selliste autode kohta ka lugemist, aga see eeldabki, et oled liige ja saad lugeda.
Minu küsimus tiinagal-le oli pigem retooriline- mida peab auto24 foorumi lugeja pihta hakkama teadmisega, et keegi soovib liituda mingi foorumiga? Sama hästi võiks ta siia ju kirjutada, et soovib liituda näiteks kaalujälgijate foorumiga vms. Selle liitumissoovi peaks ikka esitama konkreetsesse foorumisse, mitte suvalisse foorumisse. Seda enam, kui eespool on ka märgitud aadress, kus seda teha saab.
Aga eks õpitud abitus ole ka tore asi...
Selge pilt, kui nii siis nii. Mul on lihtsalt klubilisest tegevusest nats teissugune ettekujutus (aga ju see siis minu probleem). Vähemalt need automargid, mis mul varem olid suletud süsteemi ei kasuta. Õpitud abituse kohapealt võin öelda nii palju, et seoses oma tööga näen seda mitu korda rohkem erinevates variantides, kui mingi klubi lehekülje üles leidmine ja sinna konto tegemine. Sain aru, et irooniline, aga näitabki suhtumist, et ega neid, kes autodest eriti ei tea ja tahavad ainult vahtimas käia me ei oota. Kokkuvõtteks jääb mulle mulje, et tegu on sõpruskonnaga mitte klubiga. Edu klubile!
Tänud. Jagage seda infot mujalegi, sest enamus foorumi liikmetest ja muidu külastajaid ei tea sellest muudatusest midagi ja seeläbi ei pääse enam foorumi lehele.
Tere! Kuidas saada Honda klubi liikmeks? Registreerisin oma kasutajanime, aga mailile ei tule kuidagi mingit kinnituskirja. Sisse logida üritades ilmub ekraanile selline teade:
"Sisestatud kasutajanimi pole hetkel aktiveeritud. Kui sul on probleeme konto aktiveerimisega, kontakteeru foorumi administraatoriga."
Proovisin saata administraatorile kirja, aga kiri kohale ei lähe ja tuleb selline veateade:
"Üldviga
SQL ERROR [ mysqli ]
MySQL server has gone away [2006]
SQL veateade tekkis, kui taheti lehte tõmmata serverist alla. Palun viita sellest foorumi administraatorile kui see probleem kordub."