Makk tuleb pesast kätte saada ja korpuselt M-tähega algav seerianumber saada, selle põhjal annan koodi. Kahel eelmisel leheküljel on sellest küllalt juttu olnud, soovitanuks enne pusimist läbi lugeda.
Video maki kättesaamiseks: http://www.youtube.com/watch?v=iSbzR9lv2OM
Nende spetsiaalsete harkide puudumisel ajavad asja ära neli vastava pikkuse ja jämedusega naela.
Kood on küll õige, seda jah.
Mis mõttes ei lähe raadio tööle? Kõik pistikud õigesti tagasi ühendatud? Ja süüte sisse keeramisel ei võta enam voolu sisse? Esimese asjana kaitsemeid kontrollida, nagu tavaliselt.
Käisin täna Pärnu Fordi esinduses ja laiutasid käsi ja ütlesid, et võin uut raadiot ostma minna.
Ühes kaupluses üks mees soovitas paari tüüpi, kes võiksid asja enne üle vaadata, kui päris surnuks tunnistada. Aga mul polnud täna aega sellega rohkem tegeleda. Samas soovitas ta ka aku klemmid maha võtta vähemalt ööpäevaks ja ehk siis tuleb imeväel pilt tagasi....
Aga kui ei, siis oleks mul vaja ju originaalmakki, sest see niiiiii palju suurem, kui praegu müügil oelvad makid.
Isa oli vajutanud nr 6 ja hoidnud all - kardan, et selles see kurja juur. Kuskil oli kirjas, et siis peab kohe õige koodi vajutama, aga kui ei, siis kõik kutu...??
Kui displei näitab mingisugustki elumärki, siis tasukski jätta ta voolu all vähemalt pooleks tunniks (ilmselt läheb veelgi rohkem aega), võibolla ilmub CODE---- ette uuesti.
Aga siit jälle tagantjärele tarkus: see kes ei tea, kuidas raadioga ringi käia, parem ärgu näppigu :/
Endalgi vedeleb üks selline üle, selle saaks vajadusel hoopis soodsalt, sest see isend on primitiivsevõitu 3000-seeria mudel, millel puudub isegi RDS-funktsioon ;/
Nii palju siis edasiminekut, et vajutades koos stard/volume nuppu ja nr 5, siis sai lõpuks lasi koodi sisse panna. (näitas, et 11. kood :) ).
Aga ainult nii, et start nuppu hoidsin all.
Pärast seda tuli raadio tagasi, aga töötab ainult siis, kui kas kanali numbri nuppe või start nuppu all hoida....
Kas keegi ehk teab, kuidas seda anomaaliat kõrvaldada?
Tänud ette!
See eelnev näitas, et raadio arvates on vähemalt kümme korda koodi valesti sisestatud.
Ei oskagi muud soovitada, kui võtta akuklemm tükiks ajaks maha ja uuesti ühendades panna kood korrektselt sisse. Võibolla on raadio lihtsalt ajutiselt loll, pärast kogu seda pusimist?
Tere uuesti udu. Tänan veelkord koodi eest aga pean vist uuesti abi paluma. hakkan siis otsast peale. Ostsin omale Transiti millel oli makk sees aga kiri ees, et lukus ja ei anna koodi enam toksida ka. Ostsin siis teise maki millele sa antsid koodi ja see hakkas ka tööle. Aga jama nüüd selles, et lihtsalt peale vaadatuna on need makid ühesugused aga reaalselt mitte, esipaneel on ikkagi eri möötudes ja ei mahu mulle armatuuri. Kas saaksid mulle anda minu maki koodi (VO44671) ja anda nöu mis teha, et ta hakkaks ültse koodi tahtma. Ette tänades vastuse eest.
Esimene täht on "V"? Kui maki seerianumber algab "V"-tähega, mitte "M"-tähega, siis seda koodi ma anda ei saa, seda saab ainult Info Autost 20€ eest.
Aga seni ei ole mõtet seda raha raisata, kui displeil ees "Locked".
Paari asja võiks proovida, et näha, mis muutub. Esiteks: makk sisse lülitada, seejärel hoida all klahvi nr.6 hästi pikalt. Kui koodi küsima ei hakka, proovida näiteks seda: makk sisse lülitada ning seejärel vajutada ja hoida all pikalt (oma 30 sekundit kindlasti) "On-Off"-klahvi. Kas sellest kõigest kasu on, ei oska öelda. Esinduse sõnul on kõik lukus makid prügimäekaup :(
Esipaneelide omavahel äravahetamist ei julge soovitada, kui just väga osavate kätega pole :P
Siiski :) Töötavale raadiole lukusoleva raadio paneeli ettekruvimine polegi nii raske, kui arvasin :) Eeldusel muidugi, et ta täpselt sobitub. Siiani pole juttu olnud sellest, milline see raadio üldse on, aga kui selline, nagu videos nähtav, tasub proovida: http://www.youtube.com/watch?v=IJ5irNqPFBg
Vanematüübiliste raadiote paneelidega majandamine on keerulisem.
Eile öhtul proovisin kohe esipaneele vahetada aga tulutult. Kui sa vaatad seda videot mis sa siia üles panid siis seal on näha, et kui ta maki eest lahti vötab siis on seal kaks juhtme ühendus linti aga minu transitil on üks juhtme lint esipaneeliga ühenduses. Transiti makil on peal 2006a. ja see mis ma lisaks ostsin (mondeo oma) on peal 2005a. Proovin esimesel vöimalusel sinu poolt pakutud varjante, et saaks transiti maki koodi küsima.
Tere! Kuulun ka värskelt klubisse "Lukus Fordi raadio kood". Siin on nupukad poisid koos. Palun aidake ühte õnnetut autoomanikku. Raadio seerianr. on MO93678. Raadio ise Ford Focus `99 peal. Oleksin üliväga tänulik, kui saaksite aidata.
Olen ka liitunud klubiga "fordi raadio kood". :) Lugesin siin viimaseid postitusi ja küsin uuesti kindluse mõttes üle, ennem, kui midagi küljest ära või lahti kiskuma hakkan: Kustkohast ma selle raadio mudeli numbri saan? Kas selleks on vaja see aparaat kindlasti paneeli küljest lahti võtta ja kui lihtne see tegevus on? On seda numbrit võimalik ka kuskilt mujalt autost leida?? Pole vist mõtet ise hakata jalgratast leiutama, lihtsam on uurida neilt kes sellega juba tegelevad või kokku puutunud..
Tänud juba ette!
aa, ja veel: Kuidas saada pult toimima? Patarei tühi pole, panin just uue. Kesklukk võtmega avades töötab, aga pult ei toimi.. :( teadjamate arvates on sellele ka mingid operatsioonid olemas, kuidas ta ära tunneb ja tööle hakkab (eeldatavalt on aku juhtmed maha võetud vms ja pult enam ei toimi)
Tnx
***********estmen76
***********Fordi raadio 6000 cd koodi soov oleks
***********serial nr M751122
***********parts nr YS4F - 18C815 - AA
***********FD 600A 2 M751122