Tere! Sai ostetud Ford Ranger 2006 a. Kuna akud olid "surnud", siis ka raadio nõuab nüüd koodi. Saab äkki keegi aidata selle koodiga. Raadio mudel siis 6500R ja serial nr. M088750. Tänud ette juba!!
Oskab keegi aitada või öelda, milles viga. Nimelt akuklemmide mahavõtmisega küsib raadio nüüd koodi. Olemas pass kus uus kood kirjas, nimlet korra juba raadiot vahetatud ja uus kood ilusti märgitud ning vana mahatõmmatud. Nüüd sisestan 4kohalise koodi jaama numbrite järgi nagu ikka, et nii mitu korda vajutan nuppu nr1 , nr 2 jne... ja kinnitan jaama nupuga nr5. Aga nüüd lööb ette WAIT 30:00 ja hakkab aega nulli lugema, pärast mida ei juhtu enam midagi ja kõik kordub uuesti. Milles asi, kas viga on raadios endas. autoks 2003. a Mondeo
Ilmselt koodi mitu korda valesti sisestatud ja iga korraga võib ootamisaeg pikeneda.Oota sisselülitad raadioga see aeg ära ja vaata mis saab ,võibolla tuleb panna kood uuesti .Aga igaks juhuks kontrolli kas kood õige.Kui fordi raadio ja seeria M...... siis on lihtne kontrollida.
Tere,
vaatan, et paljud on siit abi saanud. Äkki veab endalgi murega. Seeria number on V015030 ja auto Mondeo 2007 aasta oma ning mudel CD3XX - CDI - ISLAND - GGDS. Tänan juba ette ära!
Tere,
Soovin mina ka abi auto maki koodiga. Auto ise Ford Focus 2005. Maki mudel on 6000 CD ja serial nr M048569. Äkki saab keegi mulle selle koodi anda.
Vaat nüüd on natuke keeruline lugu. Makk tuleks välja tirida ja tagaküljelt seerianumber leida. Aga sellise Fiesta puhul pole see nii lihtne, kui sama perioodi Focuse-Mondeoga-Transitiga. Keerulist lammutamist on palju: https://www.youtube.com/watch?v=_IOiEoUjYo8
Oleneb raadiost, kas saab seda uuesti tööle või mitte. Vaevunuks sa lugema paar rida enne kui oma küsimuse posttitasid, siis seal on kirjas nipp: proovida klahv number 6-ga.
Kui on tegemist 2002–2005 Fiestaga, võinuks mõned read enne oma postitust lugeda natuke. Kuidas Fiesta makk kätte saada, on näha lingi alt videost. Need kolm paneeli on n-ö tillikas, makk ise tegelikult ühes tükis :P
Nägin auto24 foorumis,et leitakse raadiole koodi seerianumbri järgi. Loodan, et saad ka mind Opeliga aidata. Raadio seerianumber on GM020421282955. (Philips CAR2004 (E)). Oleksin väga väga tänulik kui saaks siit abi. (Kood on 4-kohaline)
Teiseks. Mul oli kunagi käepärast Opeli Blaupunktide koodikalkulaator, võibolla oleks see Philipsi kah lahti muukinud, seerianumbrid tunduvad kuidagi sarnased. Paraku kujutas see muldvana programm arvutile turvariski ja seega seda mul enam pole.
Ford S Max 2011 aasta, dokumentide vahel 2 paberit koodidega. Proovisin ühte ja teist ei sobinud. Vanal Mondeol pidi koodi sisselööma nii et nr 4 siis 1 klahvi 4 korda. sellel autol nii ei sobinud tulid 4 1111 järjest. Õhtu oli hiline ja ei jõudnud järjekordset 30 min oodata. Kui lõid sisse 4 kohalise numbri siis oli vastus et vale kood. Kuidas on õige ja kust ma saaksin teada kumb kood on õige.
Mure! Peale aku laadimist raadio ei võta koodi. Ühendasin uuesti lahti, tablool ees WAIT 30, ootasin ära 30 minutit ja sisestasin uuesti koodi (ees oli code- - - - 05, peale sisestamist hakkas uuesti aega lugema, mida tegema pean. Makk Focuse original 6000CD, serial M075018, kood 3271. Millegipärast ei võta vastu, aidake palun!
Kas läks raadio lolliks või pole kood õige. Kas seerianumber on ainult dokumentide pealt saadud? On raadio enda küljes ka sama number? Küll on olnud juhuseid, kuidas üritatakse dokumentidest pärit koodi sisse lüüa, aga see on vale, kuna auto eelmine omanik on uue raadio paigaldanud.
Muideks veel: see CODE----05 viitab sellele, et viis korda on raadio arvates kood valesti sisestatud. Kui kümme korda valesti panna. läheb raadio lukku: LOCKED10. Siis on juba palju jama.
selline aparaat armatuuris küsib koodi- https://www.youtube.com/watch?v=5L5N-yZdYKI , 2008 ford mondeo, kas oskab keegi koodi öelda või pean aparaadi tõesti armatuurist välja kitkuma?
ette tänades!
Sooviks Raadio koodi,kuna aku oli maha võetud ja teine pantud. Sai siis selline auto soetatud,Ford Fiesta TDCI 2003.a oma ja makil peal kirjas 3500 RDS E.O.N ja serial nr on M 004907
Teie, kaks viimast!
Paar rida varem kirjutasin, et koodi saamiseks tuleb anda M-tähega seerianumber raadio tagaküljelt!
Nii k.r.di laisaks on kõik läinud, et vaevu üldse teemat uurima...
Kood
Oleks ka vaja makikoodi ford galaxyle 5000 eon ja peal kirjas cd changer kuigi kasseti auguga. Aga ma ei tea kust seda m seeria koodi otsida
Muuda
Vasta teatele
Ebasobiv postitus