Idee mulle meeldib. 160K eest saaks täisvarustuses suhteliselt suure auto, mille 1.6 mootor tundub ka päris OK olevat. Sellisega oleks päris lahe bemari omanikest sõpradele külla minna ja nande nägusid näha. See võiks olla selline riigiametniku või muidu tagasihoidliku inimese auto.
Tegin sellega proovisõitu ja esmapilgul tundus täiesti ok auto, kuigi valisin siiski teise margi. Üks asi,mis mind häiris oli piiksuv suunatuli. Natuke hakkas see piiksumine pikapeale häirima.
Käisin proovisõitu tegemas, tundub asjalik, kuigi liialt askeetlik. Sõita on päris hea, enamus detaile on ennast juba Renault-i peal tõestanud, mootos kast ja sillad peaks olema R. omad, mida enam sa oskad tahta.
Meeldib suhteliselt madal pöördemoment, 1.6 mootoriga ei hakanud 3. käiguga isegi rappuma ega vibreerima, salong on ruumikas ja samuti pagasiruum(510L), vedrustus tundub pehmem kui näiteks Fabial(1.4).
Kui epl kirjutas, et võrreldav Ladaga siis on ikka rämedalt liiga tehtud viimistlusastmele ja kvaliteedile.
Täiesti asjalik nö "no ********" tüüpi auto inimestele kes ei tahagi enamat. Kui sulle pole olulised igasugu kellad ja viled siis miks peaks nende eest maksma. Väike ja askeetlik samas tundub korralikult tehtud. Hind lõppeb seal kus enamike väikeautode hind alles algab.
Ladaga jah võrdlust ei kannata. Sõiduomadused, disain ja koostekvaliteet täiesti teisest klassist. Minuarust igati hea alternatiiv Hyundai, Kia, Daewoo (ups chevrolet) väiksematele mudelitele.
Juba on kuulda et ka Volkswageni kontsen on ideest vaimustuses ja soovib sama tüüpi masinat teha. Eks näis mis kaubamärgi all.
See on ju maailma kõige rõvedam auto üldse.Õnnelik DACIA omanik peab selle auto 5 aastaga ribadeks sõitma,sest kellegile maha müüa sellist plekkpurki küll ei õnnestu.Isegi KIA tundub nagu Mercedes selle jugoslaavia imerümaka kõrval.
Ilus auto? Mnjah, eks ilu ole vaataja silmades ... Mulle ta ilus küll ei tundu. Samuti ei saa ma aru, miks teda nimetatakse ''suureks pereautoks''? No ei ole ju seest suur. Aga LADA-st iga kell parem valik küll!
No ikka on suur küll.Olen 1,82m pikk,keskmiselt tüse. Kui sean juhiistme kauguse parajaks,saan vabalt istuda juhi selja taha. Katsu näiteks Kia Rioga sama trikki teha, Ja kui kõrvalistuja oma istet mitte päris taha ei lükka , siis tema taga istujal on lausa lust .Natuke omapärane väliskuju ongi sellest,et salong on kõrge.Olen teinud pikema proovisõidu ja ütlen, et auto on tasemel.Prooviautol oli kont ja roolivõim, enamat nagu ei tahagi.Ja edasi astub väga hoogsalt. Bensukulu 100 km/h juures oli pardakompuutri järgi 5,5l.Muidugi, kui täpne see riist on.Puuduseks olid väiksed peeglid ja natuke suur müra üle 120.Aga vedrustus on hea. Tallinna ****d tänavad ei tundugi nii ****d.
tehti väikeautodele(kuhu kuulub ka dacia) crashtest ja dacia logan jäi viimaseks...turvalisuse poole pealt pidi väga kehv olema!
ühesõnaga kes hindab turvalisust, valigu miskit muud!
miks ma peaks siin valetama:S
rtl-i uudistes rääkis...kahjuks sellel saidil pikemalt sellest juttu ei tehta, kuid tulemused on siiski avalikustatud.
Insassenschutz: *** (reisijate turvalisus)
Kinderschutz: *** (laste turvalisus)
Fußgängerschutz: * (jalgade turvalisus)
masendav on just see viimane "jalgade turvalisus"
turvalisuse koha pealt on renault lihtsalt kõvasti raha kokku hoidnud
No ma ei tea ... Mul omal on 2003 aasta Mazda 323F ja seda nüüd küll keegi ju suureks pereautoks ei nimeta. Ometi on ta seest tükk maad suurem kui see Dacia.
Kaks nädalat antud isend kasutuses olnud. Sai ostetud naisele ja plikadele sõidu õppimiseks ning linnalähisõitudeks(kuigi käisid juba pool Eestit läbi) . Selle raha eest on autot küll ja küll. Ruumi ja mootori võimsust on ****ks palju kui võrrelda samasse hinnaklassi jäävate Kia Pikanto, Suzuki Alto, Chev. Aveo, Ladade ja Fiat Pandaga(sai need kõik läbi ratsutatud). Kliirens kõrge, nii et kannatab ka seenemetsa minna. Kui 5 aastat vastu peab, siis ongi paras liisingule tagasi anda. Midagi ei kaota ju. Arvan, et olen oma raha väga hästi paigutanud.
Ma ei saa aru nendest moraali lugejatest,kui sul on pappi jalaga segada ära kommenteeri kui ei meeldi.Ise jään omaniku jutuga täitsa nõusse,selle raha eest on autot küll.Arvaku siis mis teised tahavad.Tuleb ju nii välja,et kui ei meeldi on kohe rämps.
sai kah proovitud (1,6)
autot selle rahaeest küll
häiris kerge rool ja imelik ujumine rooli keerates (sõida nigu mossega) äkki viga ka rehvides!
ja raha on kokku hoitud ka pedaalide vedrude jämeduse pealt!. nad kõik liikusid jala all liiga kergelt, justkui poleksgi mingisugust vastusurvet (aga sellega peaks kah harjuma)
Renault pole kunagi Euroopa kvaliteedi-vastupidavuse statistikate tipus olnud ja pole seal ka praegu. Sellele autole pannaksegi Renault´i eelmise põlvkonna 8 klapi mootorid. Mootori peale ju suurelt Renault´ki kirjutataud. Tehnika peaks tal kõik Renault´ilt olema. Samas päris Ladaga ikka ei võrdleks, asi ikka veidi edulisem.
1,4 Meganega sama jama, pedaale jala all nagu polekski, eriti sidur.
Odavatel autodel ei saa olema kunagi "normaalselt head" juhitavust, nende sõnade õiges tähenduses. Eks ta nendelt omadustelt ikka sinna alumise otsa ligi jääb.
Ja on piisavalt inimesi (eriti meil Eestis praegu), keda selline auto rahuldab.
Turvalisusest veel niipalju, et kui vaadata hetkel 100K eest saada olevaid 90'ndate aastate kasutatud autosid, siis nende turvalisuse näitajad on veel kehvemad Dacia omadest. Selliseid autosid vurab meie teedel aga valdav enamus. Seega, ega see Dacia'ga sõit nii väga ebaturvaline ei tohiks olla.
ega see meeldiv muidugi pole, aga tuletaks meelde, et mitte väga ammu ei läbinud seda testi ka a-klassi mercedes. vahe nagu sees, kas käid üle pea 400000 tuhande eest või 100000 tuhande eest
See Autonews-i teine pilt on lahe, mehe näoilme seejuures on täiesti tavaline, nagu oleks autode ülekatusekeeramine talle igapäevane tegevus.
Veel:
Fragwürdige Sicherheitsstandards beim ADAC: Der Testfahrer ist ohne Helm unterwegs - Küsitavad ohutusstandardid ADAC-l: Testsõitja ilma kiivrita sõitmas.
Ega ta õige auto ikka ei ole kui nii katusele keerati. Ringidel peab temaga vist üldse 40ga sõitma.
Keegi enne siin võrdles teda A klassi mersuga mis alguses ka seda nn. põdratesti läbi ei teinud. Hinna vahe võib tõesti 3x olla. Kuid nii uutel autodel ei ole vahet kas maksab miljon või 100 000. Kasko maksab niikuinii kinni.
olen aastaid sõitnud mossega ja kui tegin proovisõidu daciaga ,siis meenutas kohe mosset,ainult ,et parema kooste ja viimistlustasemega.Ja kuna ise olen veel pikka kasvu kaa,siis ütlen ausalt ,et ruumi jäi veel ülegi...Oleks raha,siis ostaks küll;)
Oman Daciat juba 2 kuud ja olen päris rahul. Sõidetud kruusateedel rallit ja kihutatud (piirides) asfaltteedel. Auto, kui oskad sõita, peab teed ja ei neela kütust üle määra. Mõningad asjad võiksid paremad olla aga selle hinna eest auto on tip-top. soovitan kohe vahetada kumme.
Mis kummidel viga? Undavad? Mida veel puuduseks pead? Ise kolm kuud omanik.Esimene 5000 sõidetud.Mind häirivad väikesed küljepeeglid ja keskmine peatugi, mis varjab tahavaadet. Võtsin juba peatoe seepärast välja.Eks ta 130 juures hakkab mürisema ka piisavalt. A muidu väga rahul.
mis mind dacia juures häirib,on odav ja tõesti askeetlik siseviimistlus.mõningate lülitite ajuvaba paigutus.mulje:odav auto odava hinnaga.eelistan kasvõi natuke kasutatud autot,kuid mis on nii seest kui väljast auto,mille kallal on ka natuke vaeva nähtud.see masin läheb aga ühte punti daewoo lanose,kia sephia,renault thaliaga.
thaliaga ta küll punti ei läe sest kõige odavamal thalial on kah juba peeglid ikka autost reguleeritavad ja pole ta nii odav ühti 185 see 119000 on kah soodushind 138000
Ta võib ju Thaliaga ühte punti minna või mitte, sügavalt maitse ja pundi asi, kuid fakt on see, et Logan on Renault mudeligammas planeeritud välja vahetama just Thaliat. Puntidest sõltumata.
Olen ka kahe kuuga 5 000 läbi sõitnud ja proovisin "Michelini" kummidega ühte sama lõiku sõita. Paistis palju sujuvam, mürata, ja mis kõige olulisem - väiksem pidurdusmaa suurematel kiirustel. Keskmise peatoe olen ka ära võtnud, aga peeglitega on vaja lihtsalt harjuda.
Olen juba üle seitsme tuhande Logan´iga 1,6 sõitnud. Olen väga rahul. Kasutan 165000 tuh. eest kõikide lisadega autod ja ei kahetse. Kliima oli abiks suvel. Vahetasin ära kummid muutus juhitavus paremaks, pidurdamine lühemaks ja müra tase madalamaks. Nende rumeenia “Montana” kummidega asfaldil sõita on lausa ohtlik, kruusa teedel olid head tänu laiajoonelisele mustrile. Kütuse kulu ja mootori müra vähenevad sõidetud kilomeetritega, nüüd on juba tekkinud ka mingi tõmme. Kütuse kulu on meeldiv, sõitsin Pärnust Tartu 9,5 l Keskmise kuluga 5,4l Kiirust hoidsin 90 kuni 120 km/t möödasõitudel. Linnas kütuse kulu on kuskil 7,5l juures. Panin korraliku stereo ja uksteesse pigimatid, mis oma korda vähendasid üldist müra taset. Mõtlen et autol on perspektiivi, mootor on lihtne, see tähendab et tulevikus väheste kulutustega saab korras hoida või remontida (õli vahetus5000 km oli 895eek). Kui autosi palju tehakse jupid saavad olla odavad. Kasko kindlustus on madal. Ei ole nõudlik ka kütuse suhtes, meelega oli deforsseeritud tootjate poolt. Ja kui kellelgil tekkib soov saada sportlikumad kompressoriga 136h Dacia´t võimalik sada on ka seda, sakslased teevad juba täiendusi aadress: elia-ag.de
olen sõitnud 20 000 , ja mõned tähelepanekud, nõustumised eelkirjutajatega- tehasekumm on tõeliselt nõrk, peeglid harjumatult pisikesed ( meenub kunagise "kopika" pisike peeglisilm), kojamehed viletsad, aga need on pisiasjad, millega viriseda võib alati.Selge, et selle raha eest nahka ja punast puitu oodata ei saa.Müra võiks ka vähem olla.Aga soovituseks kõhnema rahakotiga uue auto soovijale- minu peresse on lähiajal veel üht autot vaja ja igatahes kaalun sama marki.Siiski soovitan 1.6 mootoriga käru, omal on 1.4 ja see jääb mulle lahjaks.Ahjaa, kütusekulu keskeltläbi 7 liitrit, alla ei mängi välja.Ega väga ei veni kah teel.
Dacial on siiski üks puudus minu silmis.Tal on selline odava auto maine.Mul oleks pärast ostu ilmselt tuttavate ees piinlik.Tehniliselt võib ta enam vähem olla,aga siiski eelistaks sama raha eest pisut mainekamat kaubamärki (kasutatud autona muidugi).Sama probleem on ka Kial näiteks.Daewoo oli kaval ja muutus chevyks.Aga see on maine küsimus on minu probleem.
Sõitnud 1,4-se Loganiga 9000 km olen samuti üldiselt rahul,mõned lahendused võiks paremad olla aga sõita ju saab.Kojamehed vahetasin esimese vihmaga välja.Muu osa käib hästi ja julgen ka teistele soovitada kes on juba selles eas et tahavad lihtsalt sõita mitte midagi pikendada.
Kojameeste varred on veits vale nurga all. No originaalid olid kehvad, ostsin uued,saksa omad, tefloniga kummid ja puha.Aga sama ****lt pühkisid. Uurisin siis vähe kojameeste hingeelu ja peale pisitööd näpitsatega pühivad kojamehed väga hästi.Kojamehed peavad ennast edasi-tagasi liikumisel ka ühelt küljelt teisele ümber viskama. Kuna varred on natuke vale nurga all, siis ei viska ümber.Prooviks panin pärast ka originaalid külge ja töötavad normaalselt.
.
Logani tehaseid rajatakse maailma mitmesse kohta ...
Euroopa vajadused peab rahuldama remeenia tehas ning seetõttu nimi Dacia Logan.
Venemaa turu peab rahuldama Moskva tehas ning sealt peaks tulema autod millel nimeks lihtsalt Logan (ja lisaks suurelt RENAULT). Loomulikult ka logod on vastavad. ASLK autotehas on ju ammu prantslastele müüdud ning ümber nimetatud.
Üks tehas peaks tulema veel lähis-itta, üks brasiiliasse. Igas konkreetses regioonis on turupoliitika seatud nii, et arvestatakse kohalikke olusid.
peedu, jaga täpsemat infi, kuidas ja kuhupoole kojamehi õgvendada, või ehk teed mul kah asja ära, sul ju asi juba ära proovitud ja käpas.Kus sinu teenust saada?
Varred olid sedamoodi viltu, et algasendist üles liikudes ei visanud harju teisele poole ümber ja kummid sõitsid märjal klaasil niiöelda vastukarva..Kui klaas kuivas ja takistus harjadele suurenes, hakkasid kummid end korralikult ümber viskama.
Kui varred olid vertikaalis, lükkasin süüte välja ja siis
painutasin vart näpitsatega nii, et nn algasendi poolne serv tõuseb vähe ülespoole.Seda tuleb paar korda proovida. Lõpptulemusena peavad kummid märjal klaasil ennast vabalt ühelt küljelt teisele viskama.Ilselt on juba auto konstrueerimisel see probla olnud, kuna üks vartest on juba tehases tugevalt viltu väänatud.Aga natuke tahavad veel järelkohendamist.
Kojamehe varre õigeks ajamine on suht lihtne - paned kojamehed tööle ja vaatad mis teevad. Kui mingis suunas liikudes hakkavad kriuksuma/hüppama (kumm jääb liikumissuunale servaga liialt vastu) -> vaja vart sedamoodi väänata et annaks kummil vajalikus suunas rohkem pöörduda. Vajadusel korrata protseduuri.
Korralikult sätitud kojameeste puhul viskab klaasi pühkiv kummiriba mõlemale küljele enam-vähem ühepalju ja teeb seda vabalt. Natuke aega ja pusimist aga asja peaks saama. Sama operatsioon tuli mul oma Lada 112 juures läbi viia :-)
Loganiga pole muidu rohkem kogemust kui üks vast nii poolekilomeetrine proovisõidu ring. Kannatab sõita küll ja ebamugav ta küll ei tundunud. Mugavuse korrektseks hindamiseks peaks temaga vähemalt nii 200-300km jutti sõitma, sellise maa peale annab keha juba tunda misvärk on. Selleks peab aga auto juba omale päriseks ostma vist :-)
lisaks eelmisele ...ja uksest välja tulles pole ka just meeldiv tunne,kui sind mõni tuttav juhtub nägema. Ka see kehtib minu arust nii l..imaja kui ka Dacia kohta.
Oled nõrk vend, kui tuttavad sind selle järgi hindavad millisest autost välja ronid.Katsu saada selliseks, et pole vahet, kas ronid välja siksit, daciast või viimase malli bemarist, ikka oled vinge vend.
eelmisele
minu meelest ikka väike vahe on ,millise autoga sõidad.Ilmselt ei Lada ega Dacia ei kuulu nende autode hulka ,mida ma kunagi omama hakkan.Omal on küll parem tunne,kui ei pea näiteks klassi kokkutulekule Daciaga või Lada 110 sõitma.Tahaks elus pisut kaugemale jõuda,et ei peaks eelpool nimetatud automarke omama.
NB!Et vältida küsimusi minu automargi kohta,siis hetkel sõidan tööandja poolt antud suht uue Avensisega.
Viimase Lada ,milleks oli 2101 müüsin vast 1993 maha ja peale seda pole Ladasid omanud.
Kuidas Sa Kalleke küll 93 aastani klassikaaslastele silma vaatasid.Ja omal polegi autot, et tööandja omaga ringi liigud? Siis pead veel elus edasi jõudma, et Dacia osta.
Mnjah, teid lugedes mõistan et enda rahustuseks jääb ainult vähe tuntud Dacia nime üle ilkuda, sest Dacia´t sõidavad ja keegi ei kurda nende kvaliteedi üle. Mina arvan et Renault on üks ausamaid meie suhtes autotootjatest, sest ta avalikult kuulutas et teeb sisuliselt odavat autod, mis tegelikult vähe erineb teiste autootjate toodangust. Saladus pole et alates kuskil 1995 aastast on märgata tõsist kvaliteedi langust uute autode tootmisel. Ja selle tõttu aastatega teenitud tunnustuse devalveerumine on mõne aja küsimus. Võib olla jaapanlased veel küsivad raha vastavalt toodete kvaliteedile ja üldiselt õigustavad tehtud kulutusi ja kasutajate lootusi. Kahjuks kõik selles maailmas muutub kiiresti ja selleks tuleb valmis olla, 20 aastad ja rohkem sõitvate autode aeg on möödas ja sellega tuleb leppida.
To velts
Kuni 92 aastani polnudki praktiliselt muid autosid peale nõukogude omade ja kõik sõitsid nendega ja olin siis ka vaene üliõpilane ega saanud mõelda kallima auto peale.Hetkel oma auto järele praktiline vajadus puudub ja tööandja omaga on parem liigelda,sest kulusid auto ülalpidamiseks ju pole.Kahe autoga nii ehk naa ju korraga sõita pole võimalik.Samas arvan ma ,et nii kaugele olen ma elus juba ka hetkel jõudnud,et minna poodi ja osta tänapäev endale Dacia (aga nagu eelpool lugeda võisid,siis ma seda teed ei lähe).
hmm aina loen ja imestan --ühed räägivad autost ja selle omadustest --teised sellest et nende "till" on neil nii pikk et ei mahu kuidagi tasihoidliku Logani sisse ära --neile viimastele ütlen oma kogemusest -- Logan on üllatavalt ruumikas auto --see asi mahub Teil ka kanges olekus tagaistmel ära -- kui teid hinnatakse selle järgi mis autoga te sõidate siis vabandage väga -- olete ikka kauni mõtetud mehed :)
Ära imesta midagi.Osa mehi käib siin ennast välja elamas. Ajaviiteks sirvisin täna ke teiste automarkide rubriike ja pea igast võib leida selliseid kommentaatoreid kui siin näiteks Käsna Kalle ja teised sama stiili viljelejad.
Kahju et sarnased "****kääbikud" segavad mingist automargist tõsiselt huvitatud inimeste arutelu.
100% nõus Sinu viimase lausega.
paljud eestlased ostavad teatud asju imago pärast. kõik ju näevad, millega sõidad. samas on kodu korrast ära, puhkamas ei käi etc. meil pole ka teede maksu (road tax) - seepärast ostetakse liiga suuri ja liiga võimsaid kulgureid. linnamaasturikatk on hullem kui linnugripp...
Dacia Logan ist kippsicher
Schuld war nur der Reifen
Erst hatte der ADAC den Dacia aufs Dach gelegt, dann sagte Renault, der Logan sei sicher. Die Franzosen haben wohl recht.
14.09.2005 - Die spektakulären Bilder vom Dacia Logan, den ein ADAC-Tester beim "Elchtest" aufs Dach gelegt hatte, kamen einzig und allein durch defekte Reifen zustande. Das mußte jetzt der ADAC einräumen und bestätigte damit die Einschätzung von Renault, der Logan, für den es kein ESP gibt, sei auch ohne elektronische Fahrhilfen sicher.
Röntgenuntersuchungen des ADAC haben jetzt den wahren Grund für die Landung auf dem Dach zutage gefördert: einen Defekt im Stahlgürtel der Reifen, die durch vorangegangene Spurwechseltest bereits stark belastet gewesen seien. Damals hatte sich trotz korrekten Reifendrucks eine Felge im Asphalt verhakt und den Unfall ausgelöst. Der französische Hersteller stellte nach dem ADAC-Test eigene Untersuchungen mit neuen Reifen an und brachte das Fahrzeug dabei nicht einmal in eine kritische Situation.
Kasutatud Dacia Logan Prantsusmaal maksab rohkem kui uus !!!
Soovitus: osta siit uus Logan, sõita puhkusele konnasööjate maale.
Müü oma auto maha ning sõida kas või lennukiga tagasi koju !!!
Tasuta puhkusereis...
Dacia Logan in Frankreich
Gebrauchter Renner
In Frankreich ist der Dacia Logan der absolute Renner – zumindest, was die Nachfrage angeht. Gebrauchte sind schon teurer als Neuwagen.
01.11.2005 - Paris Renault stellt mit dem Dacia Logan in Frankreich die Gesetze des Automarkts auf den Kopf: Gebraucht kostet das Billigauto im Nachbarland zur Zeit deutlich mehr als neu. Grund: Die Nachfrage übertrifft alle Erwartungen – Kunden müssen wegen des zu niedrigen Angebots auf einen Neuwagen monatelang warten. Renault hatte den Logan im Juni 2005 auch in Frankreich, Deutschland und anderen westeuropäischen Staaten eingeführt – anfangs war er nur für den Markt in Osteuropa konzipiert.
Dacia bietet den Logan in Frankreich in vier Versionen an, die laut Liste in der Basisversion neu zwischen 7500 und 8990 Euro kosten. Wie ein Blick ins Internet zeigt, haben erfolgreiche Logan-Erstkäufer erkannt, daß sie zur Zeit durch einen schnellen Wiederverkauf einen guten Schnitt machen können: Verliert ein Auto im ersten Jahr nach dem Kauf in der Regel rund ein Viertel seines Wertes, steigen beim Logan die Preise.
So wird auf der französischen Website www.procar.com das Logan-Spitzenmodell Lauréate 1.6 für 9500 Euro angeboten. Laut Liste kostet es neu aber nur 8990 Euro. Eine ähnliche Entwicklung in Deutschland gibt es zur Zeit nicht. Ein Sprecher sagte, die Nachfrage hierzulande sei nicht mit der in Frankreich vergleichbar. In Deutschland wurden demnach seit der Einführung Mitte Juni etwa 1300 Logan verkauft, die in der Basisversion sogar 300 Euro billiger sind als in Frankreich.
Talve proov nüüd ka tehtud. Räägitakse et prantslase käivitustemperatuuriks on -5. Vale jutt. Vahepeal oli Tartus hommikuti -26 -29 kraadi, läks käima esimesest võtme keeramisest.
Nüüd viimaste külmade ilmadega selline nipp, et nagu gaasitross kipuks kinni jääma. S.o. kui siduri lahutad ja gaasi vabastsda jäävad pöörded üles.A muidu on sõidetud 11,5 tuhat ja järjest paremini hakkab jooksma.
sa oled peast ikka jummala bumm-bumm..olgu, et sulle see auto meeldib kuid kõik käivad lihtsalt oma arvamust avaldamas!!mis see sinu asi on mida teised arvavad.. krt ega see renault midagi head küll ei tee..lihtsalt odav, kuid igaüks valib ise ja valib ise välja..seda küll ei tohi süüdistada kui talle see ei meeldi..
Eila just nägin sellist lömmis tööriistakohvri ümbrist. Oli teine vasta posti pand.Ärge rahvas jah sõitke selliste tööriistakohvri ümbristega, seate ohtu nii enda, oma pere,kui kaasliiklejad.A muideks, Janar, mul oleks ilgelt häbi, kui minu autos oleks Daciakujuline tööriistakohver. Mul endal Siksis on lexusekujuline. Ilgelt lahe.Ja tõkiskingad on bemmikujulised.
miks ta peaks teistest autodest halvem olema ja inimesed tõsiselt,kas teil paremat pole the akui tylitseda nagu mingid pubekad,või seda te oletegi,kes kuulnud ainul automarkidest ferrari ja bemm ja mersu,et need on ainukesed õiged autod ja muud pole üldse.Mõni inimene hindab auto juures ka selle kulusi ja selle vanust ja garantii tingimusi,nii et sama raha mingi saksast toodud ~2000 AAsta bemmi eest maksta on ikke pealju ebakindlam igas mõtes.ja tema odav hind ei tule tema ****** varustusest vaid sellest,et tööjõud on odavam,kui saksas ja prantsusmaal ja autodel on ka natuke vanemat tehnikat kasutatud.
Mõni elab selleks ,et saada kallis auto.Muidu pole ta ju üldse mees. Kui aga lähemalt teda vaadata , siis elab ühika toas, kus pole aastaid remontigi tehtud.Toad koristamata ja viimased püksid jalas aga siin sõnavõtmas, kõva mees.Tegelikult ostab igamees ise omale sobiva auto, mis talle meeldib ja mis rahaliselt sobivam on.Auto pole see kuhu investeerida , auto on tarbeese. Mõnele rullnoxile ja tattnokale aga kindlasti alaväärsus kompleksist väljaelamiseks.