Daewoo

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Matiz 0,8

Katjuza
13:36 13.06.2005
Minul soov osta auto ja soovitati Matiz´t vaadata....vaatasin siin siis kastutatud autosi ja mõtlesin, et kui suur ta umbes võiks olla??? kellel olemas on võiks seda võrrelda mõne teise väiksema autoga.....ntx kas nagu micra vms?
hmm....kirjutage siis kõik mulle selle auto häid ja halbu külgi. Ise olen naine ja mõtlesin just väiksemat autot soetada ja load on ka alles paar päeva peos olnud nii, et kas ikka alguseks hea auto on?
Päikes kõigile kes vastata viicivad!
Kati
17:47 14.06.2005
Minugi esimene auto oli Matiz:)) Mina julgen küll soovitada!! Eriti algajale:)
Auto oli mul olemas juba veidi enne lube, nii et kui load käes istusin kohe rooli. Positiivne on see, et ta on nii pisikene ja mahub igale poole. Algajal tuleb ikka ette vales reas sõitmist jne. Mul oli sellest abi, et auto nii pisike ja sai ka viimasel hetkel ennast kuhugi vahele ära mahutada:)) Ka parkida on mõnus!

Muidugi väga tõsiseks kihutamiseks ta mugav pole, aga algajale ja naisterahvale on ta küll väga armas kaaslane!!
beris
18:42 29.06.2005
Kuulge inimesed kas kegi oskab üelda kas Daewoo Matiz automatkäigukastiga on ültse olemas?? Tänud...
Erki
16:00 30.06.2005
ei ole kuulnud küll, et Eestis neid oleks
juhan
16:16 30.06.2005
sorry, et teemast mööda, aga kaalu matizi kõrval ka teisi väikeautosid....
matiziga kogemust pole, aga vaata seda http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/auto_php-id=146979-w
ww_auto24_ee.html

kah pisike ja automaatkastiga. omast kogemustest - eriti mõnus linnaauto
ahto
16:06 10.07.2005
matiz on päris mõnus trandulett-oman seda 2 aastat ja midagi ***** öelda pole,manööverdada on mugav ja kerge,kütet võtab vähe,talvel väga soe ja käivitub iga ilmaga nagu suvelgi,juppe pole ka selle aja sees peaaegu midagi pannud uusi,niiet kui tahad muretuid sõite ja sooja ja ökonoomset autot siis võid julgelt selle auto osta. e du ja õnne!!
ingrid
21:14 21.07.2005
meil Matiz pea viis aastat olnud ja ka pole miskit paha öelda: mugav, ökonoomne, vilgas jne
to kat......
21:22 21.07.2005
micra on hea mõte üks asjalikemaid väikeste seast.