Alfa Romeo

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

159

Quadrifoglio
14:08 14.06.2005
italiaspeedi paisati korralik galerii, head isu :)
http://www.italiaspeed.com/
E.T.
19:17 14.06.2005
tänan! ega ma oma 156-ga ka isupuuduse üle ei kurda :P
Quadrifoglio
09:48 15.06.2005
mnjah, maitse asi, aga pildi pealt tundub, et Giugiaro ja AR Style Centre stiilikokad on on ühes küljest päris vürtsika asja teind, nt ninaosa, aga ***** suhteliselt läbiküpsetamata minuarust, tuim ja toores natsa :) pigem pelmeen kui raviooli :)
eks peab asja laivis ära degusteerima, praegu tuleb tunnistada tõesti, et 156 on tervikuna tunduvalt maitsekam ja revolutsioonilisem... nagu pasta bolognese, hea ja aegumatu retsept :)
veel välja ei vahetaks...
156SW
17:45 15.06.2005
ühinen eelnevaga täielikult
auto on enamvähem ilus aga särtsu pole.
Just kui poiss, kes on ennast shevilt riide pannud, et tüdrukutesse minna. Peol pannakse teda tähele, aga tüdrukuid ligi ei tõmba.
piltidelt saadud muljete põhjal jätaks vahele (mise sest, et lubada nagunii ei suudaks)
E.T.
00:10 16.06.2005
aga optsioon mis lubab 159 tagaistmed alla käänata on muidugi praktiline... kui näiteks juhtub, et omanik harrastab mõnda spordiala siis kohati on varustuse "pagasilaekasse" mahutamine 156 puhul paras kunsttükk ;)
stihl
08:51 16.06.2005
Sul E.T. hakkab juba "autoajakirjanike" jutt tulema, et ntx kui arvustatakse kaheukselist Ford Focust, siis kaevatakse tagaistujate põlveruumi üle ... noh, kui paavst või peaminister sellise auto ostaks...( ja Alfa 166ed, s mersud ja aakaheksad poodidest otsa on saanud)

Omanik peaks vast enne auto ostmist oma eripäraga arvestama (et kas istub ainult tagaistmel; veab oma purjekat igale poole kaasa; vms...)

159 tundub ikka väga shefi välimusega. Hoolimata eelkõnelejate 156omanike hapuviinamarjateooriast.

Loodan, et 159 saab siis ka "benchmark" ´iks. Ammu juba oleks aeg.
ts
09:33 16.06.2005
võtaks kah siis sõna:
156-l on 159-ga võrreldes uksekäepidemed palju paremini auto kujuga sobivad (samas tegelikult on 159 omad oluliselt stiilsemad). ülejäänud koosluse kohta- särtsu ja pehmeloomulist agresiivsust õhkab (IMHO) ikkagi igast detailist.
Tamps
10:03 16.06.2005
Nojah, mulle jälle meenutab 159 tagaosa küljelt vaadates Mazda 6 tagumikku :( Esiosa on täitsa vaffa.
esiosa ..
10:26 16.06.2005
..on küll kuri. tagant nagu jaapanlane
Quadrifoglio
12:26 16.06.2005
stihl...
pole see teooria hapu midagi, fakt on see, et kui 159 tänavapilti libiseb on tegemist loomulikult väga silmapaistva asjaga... minuarust saba lihtsalt võrdemisi meinstriim. Brera on samasuguse ninaga, aga tagumik on ka vastavalt ninale lõpetatud ja tervikuna tugevam... aga eks see ole personaalne, kuidas keegi arvab ja kuidas tundub... Üks oluline moment on ka see, et väga paljud ilusad mudelid ei ole millegipärast fotogeenilised üldse ja ei tule pildil välja tegelikkus... seetõttu tuleb asi ikka ära oodata ja ma millegipärast ei usu, et ma kole ütlen siis :) ...igaljuhul poleks mul 159 biturbo vastu midagi see on juba praegu selge :) mootorid ja salong üldse igati tip of the top 159al
E.T.
00:29 17.06.2005
to: stihl

siiski, siiski ei ole tegemist hapu viinamarja sündroomiga vaid isikliku tähelepaneku ja arvamusega mis põhineb peamiselt kogemusele!

PMST on ju kaubaveoks sportvagun :P
Stihl
08:38 17.06.2005

to: E.T.

Ma ei teadnudki, et meie hulgas on ka neid juba, kel 159ga seoses isiklik kogemus.
Sry.
E.T.
11:42 17.06.2005
äh, ei mina taha kakelda ja tähti närida ...

silmapaistev saavutus on iga alfa romeo mis tehasest väljub!
ts
12:19 17.06.2005
to E.T.

ega ikka iga väljuv auto ei ole küll...

tuletame hetkeks meelde Arna´t :´-(

ülejäänud mudelite osas nõus :-)
Alfa 156
17:24 17.06.2005
Aga Eestis ei kannata sellist autot vähemalt uuest peast osta. Kohalik esindus on super kuni auto ostmiseni. Pärast seda tehakse sulle igat pidi selgeks a la "kes meist on loll kes sellise auto ostis!".

Kui oled enne harjunud natuke rohkem luksmargiga, nt. MB või BMW, siis ei soovita seda mitte mingil juhul osta. Auto on kindlasti väga hea, aga enne kui normaalset maaletoojat ja edasimüüjat ei teki, tuleb eemale hoida. Pea läheb lihtsalt halliks.
E.T.
19:28 17.06.2005
tore, et me varem või hiljem ikka ja jälletaas saksa autode ülistamiseni jõuame...
ts
20:04 17.06.2005
.... ja tore, et saksa autode kiitjad nende esindusi sarjavad
Alfa 156
22:22 17.06.2005
Ostsin Eestist uuena Alfa. Ja oman isiklikku kogemust.

Alfa küll meeldib, aga tüüpide suhtumine jätab hullu moodi soovida. Vihje MB-le ja BMW-le tähendas seda, et nende puhul lahendatakse probleemid kohe ära. Alfa puhul oled kas ise süüdi või nemad ütlevad, et nii peabki olema.

Seega saab järgmine olema IS250.

P.S. Aga siiralt loodan, et üks hetk tekib ka Eestisse Alfa müüja, kes ei lahterda autot samasse kasti Nissaniga...
E.T.
10:43 18.06.2005
juhin tähelepanu härrad, et me oleme väljunud foorumi teemast.

aga ma ei ole isiklikult kuulnud et see united motors oleks metsikult hea ja toimiks nõiavitsana ja odavalt!!!
kui tööautoks oli rüsselsheim siis ascar vabandage väljendit aga sõna otses mõttes ****is selle eest, et nii kehva auto oled saanud omale. enamik TÜÜPVIGU (esinesid kõigil firma autodel umes sama läbisõidu juures) lahterdati kasti erakorraline ja pyyti kogu hingest sina siis megakallis remont aha väänata.

kokkuvõtteks:
maitsed ja eelistused on nagu pärakud, igaühel on oma!
Quadrifoglio
19:45 18.06.2005
ehee...
nüüd ma tean miks väga paljud alfa omanikud on halli peaga aga samas rõõmsa näoga :)
bmw on väga hea auto ja olen kindel, et neil on ka väga hea teeninduse tase, mida neil aga pole on see "little something" ja see on alfal ja mõned seda väikest lisa tahavad, olgu selle hinnaks kasvõi hall pea :)
ei kannata võrrelda, niivõrd erinevad asjad tegelt... eriti 159 ja uus kolmene, mõlemad vinged poisid aga liiga erinevad
E.T.
23:29 18.06.2005
no olen mina pidanud suisa kahte baierlast ja ei kurda kummagi üle... samuti ei ole statistiliselt märganud hallpäid alfiste :P

milleks vaielda ... OFFTOPIC!!!
Alfa 156
14:12 19.06.2005
Lühidalt minu point: auto on kindlasti hea. Aga teeninduse (eriti garantii) kvaliteet ei vasta sellele hinnaklassile ja segmendile.

Kui Alfa positsioneeeriks end Opeli-Fordi-Peugeoti jne konkurendiks, siis oleks kõik OK. Aga kui tahad olla premium-sektoris, siis tuleb kliente teenindada hästi. Ei väida, et BMW või MB korral vigu pole - küsimus on nende lahendamise stiilis.
E.T:
20:23 19.06.2005
seesama http://www.italiaspeed.com/ toob ka uudise kus saksamaal presenteeriti ajakirjanikele sedasamust 159 ja ma loen sealt välja et garantii 3 aastat ja esimene 120 000km on hooldused kaasaarvatud õlivahetus ja filtrid ilma selle eest lisaraha maksmata.
K.Kotkas
15:39 27.07.2005
159 on oma kerekujult esimene alfa üle pika aja, mida oleksin nõus ka uuest peast ostma. Siiski viivitaksin veidike, sest naised saunas räägivad, et crosswaonil testitav q4 pidi peagi tagasi koju jõudma ja 159 endale turbomootori saama. Tahaks küll saada stiilset võimast alternatiivi subarutele/evodele, et ka uues alfas end inimese moodi tunda.. q4 emotsioon on turbomootoriga alfal ikka meeletu .. :)

K
Quadrifoglio
16:17 04.08.2005
...lubavad jah suisa biturbot tulevikus
samuti võis viimasest EVOst välja lugeda, et Kalfbellil on suured plaanid 159 GTAga, hirmus soov on ikka sama legendaarne asi teha, nii kui ennemuiste... mis täpsemalt plaanis jäeti muidugi täpsustamata. EVOs üldse korralik review 159sast, võrdlus BMWga käib igas teises lauses, härrad piinasid ühte 3.2 V6te neliveolist saksamaal ja jäid jutujärgi täitsa rahule, tasub lugeda kel huvi...
wenger
19:08 03.06.2008
Auto juba kolm aastat olemas, kas keegi oskab jagada muljeid ja kogemusi.
Autoleht igatahes eelistas kasutatud Alfa 159 uue Citroen C5-le.
alfa huvilne
17:57 18.08.2008
oleks huvitatud infost Alfa 159 1,9 JTDm 110kw 150 hj diiselmootoriga auto kohta.
emmi
09:04 28.01.2009
LGP Alfa 159 omanikud või alfa fännid!
Kuidas on Alfa 159 vastupidavusega ning milliosed on olnud selle auto tulemused suuremate riikide tehnoülevaatustel "TÜVi reportis 2008" on veel kahjuks 156 tulemused 159 ei ole nimekirjas. Kui keegi teab ehk kribab midagi või paneb lingi ülesse.
Või on kellelgi kogemusi antud auto omamisest võiks ka kirjutada!
rikitriki
13:02 15.03.2009
Huvitav, huvitav!!! Räägitakse koguaeg, et Alfa hinnad kukkuvad hirmsal kujul. Auto 24 jälgides, ei ole 159 hinnad märkimis väärset kukkumist eriti teinud, kui võrrelda Audi A4, BMW 3 seeria, Lexus IS ja MB C-klassiga. Samas ei lähe need ka vist eriti müügiks autod on juba vähemalt poolaastat müügis olnud, kui ühtegi pole maha müüdud? Kas ka kvaliteet on sama hea hüppe teinud? Autobild Saksa tegi kestvustesti, mis tõi välja, et 20000 km järel vajas 2,4 diiselmootor i:-( väljavahetamist.
fms
23:51 14.04.2009
See AB juhtum klassifutseerub tüüpveaks, mis esines osadel 2,4 l diislitel. Probleemne on seal n.ö swirl klapp sisselaske kollektoris, mis ei tööta õieti ja mille purunemisel võivad tükid ka silindrisse kukkuda. Nüüdseks on see probleem lahendatud ja mootor on ***ppu hea. Oman sarnast kogemust ühe Fiatiga, millel see sama 2,4 JTD aiste vahel ja läks mootor 30 000 peal vahetusse. Sain uue samasuguse fiati ja sellel on kõik ok! Ja see 2,4 JTD on tõsiselt tore moto - suu on koguaeg kõrvuni.
159 3,2 Q4 2008
19:46 08.12.2009
Nii, olen sõitnud poolteist aastat, 33.000 km. Ei mingeid muresid. Ei lagune.