Mul naisel 2001/2002 mudel, Hoolduse kohapealt - olen 3,5 aasta jooksul ühe rooliotsa vahetanud...ls 80000 km - otsusta ise. Sõitmise kohapealt - endal BMW 320i coupee, noh ei anna võrrelda. Daewoo on ikka taburett - mingit suurt sõidumõnu ei tunne, kuid suureks plussiks - kõrge auto, talvel suht kähku löäheb soojaks. Plusse on tegelt palju... Kütuse kohapaealt - Hunday,Kia,Daewoo - korea autodest Daewoo võtab kõige rohkem kütet - mul Daewoo keskmiselt 8,0 l. Jupide kohapealt - suht odavad, sest enamus Astra ja Kadetti juppid sobivad. Tegelt see on suht palju, sest minu BMW - nats üle 9,0 l. Nõrgad kohad: el. akende tõstukid, summuti, starter(eriti!),mootor erineva kütuse suhtes väga tundlik(bensiini kvalitet). Aga noh, 37 tuhat ja 5-e aastane masin on normaalne, isiklikult mina ei kurda, et mul perekonnas selline masin on, sest ta ei ole eriti kapriisne, kui õigeaegselt asjad-õlid vahetad, teenib see masin väga hästi. Sinu raha - sinu otsus, mina Daewoo kohta midagi halba ei ütle - igal autol on head ja halvad küljed.