olenevalt vigastustest veljel sõltub ju hind mitte velje mõõdust. türil tehakse uusi velgesid ja parandatakse vanu ja kõveraks/katki sõidetud velgesid. NR 55576958
RSK viisin 2 kuud tagasi kummi otti ja pole siiani kätte saanud ja kui küsimas käisin 2 nädalat tagsi siis öeldi et mis tõmbled küll me helistame sulle ise . algul lubati teha nädalaga max kaks
mine, mine jah, kisa ja ähvarda tarbijakaitsega ja peedista neid tüüpe ning
nõua hüvitist ja mida kõike veel, tee jah oma mark täis ja siis imesta miks kõigega nii kaua aega läheb....
valuvelgede remont tglt suht kahtlane teema, nimelt võivad veljel sisse jääda mikropraod mida ei pruugi märgata
kui miskit suuremat ratta alla jääb siis võib velg otsad anda
proovi sa neile seda kuidagi selgeks teha.sellised putkad tuleks kõik kinni panna ja krim asi algatada.avariide korral meil ju statistikat ei tehta(tehniline)
Ega valuvelg rabedast plastikust stange ei ole et pragusi täis jookseb. Kui on vaja mõni pragu kinni keevitada tehakse seda mõlemilt poolt, sellisel juhul velje tugevus küll ei kannata.
see koht asub keila ja saue vahel, www.rehvivahetus.planet.ee
Hinnad on seal küll minu meelest megasoodsad ja töökvaliteet paistab ka OK olevat, kiiresti sain kätte kaa! auto veereb nüüd väga mõnusalt:)
Tartus on uuel aadressil ja jätkuvalt võru tänaval alarm ja stereo hoovis.Kuid hind sõltub siiski ka tollidest ja lasin veidi sirgendada oma 18 tollist velge ja taheti 500.- koos törtsu keevitusega.
Muideks ühes viimastest Eesti autoajakirjadest oli veljeparanduse jutt, kus sõna anti ka ühele TÜV spetsialistile, kes ütles, et keevitatud valuvelg on kõlbmatu ja sellega ülevaatuselt läbi ei saa. Ilmselt ei rava nii mitte kõik TÜV punktid ehk jälle üks järjekordne tõlgendamise küsimus nagu neid seoses TÜV-iga veel mitmeid on ...
Kas valuvelgede remondis miskil kujul ka valuvelgede äärekivide "naksamisi" silutakse/kõrvaldatakse vms? Oskab ehk keegi öelda ja samas ehk teab ka maksumust?
Ikka tehakse ka selliseid asju, endal lasin teha sellises kohas nagu http://rehvivahetus.planet.ee/ Sirgestada lasin ka sealsamas, hinnad tunduvad küll väga soodsad.
Eestis on näputäis firmasi kes teavad kuidas velgi taastada, et nad kestaksid ka, www.vihur.ee www.valuvelg.com - Taastab veljed millega muud firmad hakkama ei saa. www.kavor.ee
FIE Aser Peet- kes on eestis kõige kauem velgi teinud.
ülejäenud firmade tööd ei kannata kriitikat ja ei pea õhku veljed mõranevad keevitustest, nad ei ole sirged jne. reeglina ei võeta käkki keeratud velgi nendes firmades sissegi! pole just mõnus kui kihutad mootorrattaga 200kmh ja velg laguneb ees ära näiteks.
Ma ütleks oma kogemusest valuvelgede parandamise kohta ainult nii,et eelpool mainitud firmade hinnatase on paras kirves.Minuarust kõige sootsamalt ja korraliku töö saab ainult niisugusest firmast nagu www.1vauvelg.net
Keila, Tartu ja muud linnast väljas ja 300-kroonises kohas tehtud veljed ei ole sirged, mõned viskavad ikka mõnusalt. mõnega saab sõita ka aga nad viskavad ja seda on silmaga näha, ega haamriga paremat tulemust ei saagi.
Mõelge kas viite oma auto koplisse kus on odav jube odav aga parandab liivakastis ja taob meisliga polte lahti või viite kohe kuhugi kus tehakse kallimalt ja korralikumalt, need mehed kes kiruvad, et kallis on ja on kõiki firmasi proovinud need mehed on ilmselt vahendajad kes siis vahele panna ei saa, klient ei näe ju mis tema veljega tehtud on, saab koos rehviga tagasi ja mõni neist sõidab ka aga tegelikult on velg kõver.
jääb mulje nagu oleksite mingisugune veljespets - Teate kõiki kohti kus Eesti velgi saab sirgestada ja nende töökvaliteet on ka teada:) Aga mina olen juba mitu aastat käinud sellises kohas nagu on seda http://www.rehvivahetus.planet.ee/ - olen lasknud nii keevitada kuika sirgestada mitmeid- mitmeid velgi. Alati on veljed täiesti sirgeks saadud ja keevitatud kohtadega pole isegi siis midagi juhtunud kui kuskile löökauku olen sõitnud nii et velg ikka korralikult kõver uuesti. Niiet minu meelst tasub ka seda kohta nende teiste kõrval siin mainida.
See rehvivahetus.planet.ee tegi küll head tööd. Ühel korral lasin tal korda teha ja rohkem pole seda teemat vaja läinud. Varem lasin Tallinnas veerennis teha, seal oli üsna kallis, aga ka kvaliteet oli sama hea.
Tartus on väga hea koht võru tn. täpset aadressi ei mäleta seal oli vist kus see kollane põrnikas garaazi katusel on. helista 5204314 . Olen lasknud teha nii mootorratta kui ka sõiduauto velge. Töö soodne ja korralik.