Pontiac

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Pontiac Trans Sport: poolt ja vastu

sauberg
11:49 23.07.2005
Kes oskaks Trans Spordi kohta nii plusse kui miinuseid nimetada?
Kas on mingeid tüüpvigu, mida oleks hea teada? Kas eelistada automaatkäigukasti?
joel
19:58 24.07.2005
kõik on poolt argumendid - ei näe ühesi asjas miinust v.a. bensu rüüpamine.

Tanklas tuleb mootor seisma jätta, muidu ei saa paak täis! ;)
martinjev
10:58 25.07.2005
mina proovisin-töötava mootoriga sai paak täis küll :D
mul 2.3-ne mootor ja kulu on ikka alla 10 olnud siiamaani (viimati 9,8). nõrgad kohad on esipidurid-neid vaja hooldada muidu hakkab peale jääma ja kettaid kõveraks kiskuma, tagaluugi lukusysteem on nõrk. mina tegin asja nii ümber et saab ainult võtmega avada.
maanteel on mõnusalt mugav, linnas kah täitsa normaalne. ainult vasakul küljepeeglil on yks pime nurk(ma pidin peaaegu yhele kylge sõitma sellepärast) kuid seda viga saab pisikese lainurk peegliga parandada, istmed saab yhekaupa välja korjata. põhi suht kõrge-saab ka maal vabalt liikuda. näiteks peale pakettakende on kogu ehituseks vajalik mudru võimalik omal ära vedada. mina olen asjaga kyll rahul igastahes
Ants
11:05 01.08.2005
Ikka ainult positiivset! Vastu pole seni veel midagi öelda. Peale mahub suur pere, matkaseltskond või ehitus materjali... ja bensu kulu jääb maanteel 7 kuni linnas mitte üle 10 litra.
sain
21:01 01.12.2007
Pontu õnnelikuks(esialgu) omanikuks. Selja taga u 300 km: sõita väga hea, eriti nautisin cruisi controlli maanteel, vaikne seest. Libedust tundus kannatama paremini teistest, kuna jäi ühel libedal tõusul ette teine masin ja mahtusin vaevu mööda aeglaselt teepervelt...Pontu ronis üles probleemita. Esialgsetest vigadest: ei saanud soojendust korralikult käima...tagaluugi lukk, nagu tundub enamusel omanikest...kütuse näitur kah näitab ei tea mida... :) rohkem hetkel nagu ei olegi. Kütuse kulu veel ei adu, sõidan tühjaks, siis selgub...tegelt enam väiksema kuluga nagu ei saaks arvestada kui tuleb, sõitsin selle maa ikka väga rahulikult ja mitte üle 95.
A.P
17:49 03.12.2007
Olen omanud paljusid mahtuniversaale, Pontu senini parim. Mul ta ostetud teiseks autoks. Kindlasti osta 3.8 ja automaat. Tagaluugi lukk pole mul probleemiks olnud, kuna tõstan luuki kahe käega. Kui teda rebida, võimalik et laguneb. Muidu mugav ja vaikne auto. Pere ainukese autona ma mahtuniversaali ette ei kujuta, mul alati ka väiksem kõrval olnud.
Muidu ainult plussid!!!!
marx27
19:05 03.12.2007
väga mugav isend,töesti mugav nii linnas kui maanteel,ei ole ühtegi halba asja selle auto juures,välja arvatud-bensiini kulu.mul oli 3,2 mootor ja linnas ei saanud alla 16 l hakkama
3,8 gt
17:54 04.12.2007
mul seni väga rahul 3,8 gt kohta,sõitnud juba 289000 km väga mugava maanteel sõita,linnas ikka 16 l alla ei saa,maanteel 8 l 90 km/h juures,talvel ikka rohkem võtab,mis teha
Battlefield
22:20 10.12.2007
Minu risul tekkis mingi jama ehk keegi on kogenud. Üks hommik sain 10 min. sõita ja üks kolbidest ei funka eriti, kuskil 2000 pöörde peal hakkab tööle. Kui ma kiiremini ja rohkem gaasipedaalile vajutan, kukub kolme pütale tagasi ja bensut läheb hullu moodi

Ja üks soovitus, ärge laske oma sõidukit remontida ega ravida PÄRNU USA AUTOS. Kõik toimub lohakalt.

Minul endal on Pontiac Trans Sport 2,3. 16V. 94.
v6
16:21 11.12.2007
Battlefield, sa vist jõudsid otsaga meie foorumisse kah..

ehh, ega see 2.3 õige asi ei ole.. esiteks sidur kehvapoolne - ei kannata sedagi jõudu, lisaks mootorist on välja pigistatud viimased hobujõud - maanteel sajaga sõites on pöörded umbes 3000 ligi.. sõidaks nagu jaapanlasega.. lisaks kimbutavad igasugu elektrijamad seda mootorit rohkem..

eelistada tasuks 3.8, või 3.4 kui võimalik, need on suhteliselt lihtsa ehitusega, odav hooldada, ei ole väga pretensioonikad ning samas suht ökonoomsed mootorid. lisaks on automaatkast vastupidav, loomulikult mitte aind rullnoklikule kasutusviisile.. sis ei pea vastu vist ükski auto.

muidu tõepoolest - ruumikas, mugav ning juhitavuselt parim minivan sellest ajastust.
tagaluugi lukuga on selline jama, et ta on küll mõnus konks, kuid tegu on siiski silumiiniga, mis jahedama ilmaga muutub rabedamaks, ning pole ime et mõnele omanikule link pihku jääb, kes kahe käega luuki avab, see pääseb :D

niiet selle raha eest parim asi, mis saadaval.
3800
17:36 11.12.2007
miinus on 2.3 ja pluss on 3.8
.
00:59 12.12.2007
täpselt õige 2,3 on miinus ja 3,8 väga pluss ,3,1 väga rahuldav
sain
10:20 15.12.2007
Nüüdseks soojenduse tööle saanud(relee viga), aknad samuti(juhe lahti). Iga sõit on ainult nauding võrreldes teiste autodega, loomulikult pole küttekulu primaarne ega võrreldav honda civicuga, millega liigub igapäevaselt.
maxim25
16:13 07.02.2008
kontrolli süütepoolide korpust, see 2.3 suht nõrk koht, säde otsustab korra vasakule panna ja hakkab nali pihta :D iseenesest maksab alla 500
poolt
09:19 18.02.2008
ja kahe käega. Kui enne ostmist oligi kahtluseussike, siis nüüdseks on see kadunud: selle raha eest jah enam paremat pole võimalik leida...
3800
14:08 15.08.2008
sai siin kabuhirmus ökonoomaaniaga suuresti algust tehtud ja mingi ökodiisel soetatud et hakata sellega tööl käies säästma suuresti.ei tea... seisab see liisitud öko miskipärast õnnetult seal hoovis ja sõidan vaikselt nagu ikkagit pontuga edasi.diisel on kallim ja kui ei talla siis ei olegi pontu nagu et nii janune et selle rooli taga õõtsumist mingi putukaga ratsutamise vastu ringi vahetada.ja on juba tekkinud ka huvilisi kes sooviks pontu ära osta.kui enne oli selle müügiga kange valu ja keegi mõistliku raha eestki ei tahtnud siis nüüd nagu tahtjaid juba mõnigi oleks aga ei raatsigi enam üldse müüa.