Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

CARSTOP

alfar1
18:00 16.08.2005
Avaldan siin enda isikliku arvamuse sellise autoteeninduse kohta nagu Kadaka tee CarStop. Olen paar korda seda teenindust külastanud ja enam ma sinna mitte mingil juhul ei lähe, klienditeenindus on alla miinimumi, jääb mulje et neil on kliente jalaga segada ja sina ei ole seal teretulnud. Huvitav et hinnad on neil seal teiste teenindustega keskmisest kõrgemad. Tuttavad on samuti väitnud et seal on ikka väga ülbed kodanikud. On äkki veel kellegil (negatiivseid või ehk isegi positiivseid) kogemusi selle teenindusega?
LEMS
01:07 18.08.2005
Kulla mees.Külastasin seda teenindust paar korda.Teenindus jätab tõesti soovida ja pealegi keeras üks seal veel aastat kolm tagasi töötanud kukk ühe korraliku Omega mootori mõnuga tuksi.Seega ega ikka eritit ei julge soovitada,eriti kui keegi ei taipa asjast ööd ega mütsi.Muide,ca 3 aastat tagasi minnes sinna oma Vectraga ja kurtes seda et velje vahelt tuleb õhku,lappis kummimees seda tavalise silikooniga.sic.A`la järgmise ristini.Sitt on ikka sitt.
F1 team(nende reklaam)
10:03 18.08.2005
Täielik jama üritus ,panin aja kinni esisilla kondid tahtsid vahetust.Läksin kokkulepitud ajal sinna ,öeldi oota veidi tõstuk saab vabaks aja kohe peale.Ootasin mingi kolmveerand tundi,sitt ilm kiiret polnud aga lõpuks finaaliks see ,et mingi tõstuk ei vabanenud sest keegi sellel olevat autot ei näppinud.Läksin siis "meistri"juurde ja küsisin mis toimub ,põrnitses mind nagu soldat täid ei osanud *****gi öelda ju ta ei mäletanudki mind ja minu autot.Lahkusin sealt täis "positiivseid"emotsioone.Vennad rabavad endale ropult lubaduste alusel tööd ning reaalselt ei adu kas jõuavad või ei.Selge see,et ega auto remont ei ole mingi saia küpsetamine paned ahju ja kellaaja peale on valmis alati võib ju tekkida mingi probleem aga pole ju mõtet nii palju siis lubada.
kannataja
17:06 18.08.2005
Minul suutsid nad autol aju pe.sse keerate kui ma seal käisin Mondeo summutit keevitamas, muide ise seisin kõrval kui keevitati ja kui pärast tagasi läksin per.ses autoga siis tüübit väitsid et nad kindlasti võtsid autol aku klemmid maha ja nemad ei ole süüdi, mis selliste ****dega tega?
VectraB
17:37 18.08.2005
Jah, mis siin salata, olen isegi kylastanud seda kohta ning kui aus olla siis see koht tõesti alla igasuguse arvestuse. Meister käib mööda töökoda ringi nagu füürer. Miskit tahad küsida, siis kõigepealt vaadatakse, et kes sa üldse oled ja mida sa tahad. Ühesõnaga väga p....se kukkunud üritus on seal kadaka teel. See vist carstopi viga, sest ega Järvamaal pole parem teenindus. Ei tia kust sinna töötajaid võetakse-sügavalt metsast, kellel klienditeénindusest pole aimugi. Nii et ärge minge sinn amitte mingil juhul.
Nikitos
17:22 19.08.2005
Vaga halb teenindus. Ja Peugeot 206t nad nagid esimest korda kui ma sinna tulin amorte ja rooliotsi vahetama, ise teeks palju kiiremini ja paremini, aga tostukit ei ole. Enam ei lahe sinna kunagi, kellegile ei soovita. Vaga halb mulje."Meistrid" jatsid mulje nagu nad oleksid mingid stazoorid.
kala
17:42 19.08.2005
tartu carstop jättis peale klotside vahetust pidurid üles pumpamata mis oleks napilt väga kurvasti lõppenud :( muidugi tuleks ise kontrollida ja ega see 3x pidurile vajutust ka endal tükki küljest võta aga kui sõidad garaazist välja ja otse tiheda liiklusega tänava ees pidureid pole veel on suht ebameeldiv.
margus
17:50 19.08.2005
minul samuti kõige ebameeldivam kogemus klienditeeninduse vallast absurd selle kadaka tee carstopiga. u.4 a tagasi käisin seal oma toonase scorpioga,summuti probleem oli.tööaega läks neil 1T 10min ja kui maksma hakkasin,küsis mingi vuntsidega ülbik 2 tunni raha.mina muidugi,et kuidas kurat teil see arvestus käib?vunts ütles,et kõik ,mis üle täistunni läheb,arvestatakse järgmise tunni hinnaga.olin siis palju noorem ja ei osanud oma õigust taga nõuda.loodan väga,et niivõrd idiootlik lugu juhtus ainult minuga.kusjuures,see vunts ei olnud"meister"(juhtumisi olid küll ka meistril vuntsid),meister läks ära ja minuga tegeles keegi suvaline tüüp.

Muudetud 13.06.20 15:29

mart
21:32 07.11.2005
inimesed, kui teil midagi spetsiifilisemat kui õlivahetus teha vaja, siis ärge carstopi poole küll oma rooli keerake
peeter
10:37 12.11.2005
Käisin sierra plokikaant keevitamas. keevitati ära küll, kuid raha võeti jubedalt ning pärast remonti auto jäi detoneerima, ei surnud välja, kuigi võtme eest ära võtsid. Teenindusest väitsid, et see viga oli ammu ja raha eest saaksid ära parandada(enne oli korras). läksin hoopis teise teenindusse, kus avastati, et mingid osad oli tuuri pandud. Aga õigust jäi neil ülegi.
P.S mootor jooksis enne aastat ikkagi kokku.
Arbo
16:50 14.11.2005
Kadaka teel on kaks carstopi(autoturu juures ja selveri vastas),kummast käib jutt.Olen ise mitu korda kasutanud selveri vastas olevat,pole kunagi probleeme olnud.Muide see on endine Reliante mis asus Männiku teel.Tööde hind ja selleks kuluv aeg on kohe öeldud ja sellest ka kinni peetud.Julgen soovitada.
Mega
17:43 14.11.2005
Tartus ringteel asuva carstopis olen paar korda käinud ja ütleks et rahul, täiesti adekvaatne suhtumine. võibolla vedas, oli ehk õige sõiduk õigete vigadega. igatahes vedru ja amordivahetusega on seal ok.
juku
19:40 17.11.2005
Käisin Rakvere carstopis rihma koos rullidega vahetama.väga ei saanud kurta. aga pärast avastasin et olid rihma kaane vahele pistnud mingi rihmajupi et rihmaratas vastu kaant ei sahiseks. ei ole julgenud sinna sisse vaadatagi. eks näis kaua vastu peab. garantii kohta küsides(kui juhtub järgmisel ristmikul rihm lendama) vastati moka otsast et eks ikka saab. kuid selgust ei saanudki kui kaua nende garantii kestab(kuni nende hoovist välja saab)
Meenub ka see et kui käisin heitgaasi murega nende juures siis üritati küll igatepidi aga asja ikka ei saanud(nende arust kõik kõige paremas korras). soovitati Tallinasse ascarisse sõita.
hiljem üks teine kohalik teenindus sai selgust et viga oli katis.
aga noh. nad ju profid :)
kaisu
10:11 13.03.2006
Käisin Kadaka tee CarStopis diagnostikas. Mure oli selles, et auto ei töödanud korralikult. Auto oli paar päeva seal.. käskisid pumba ära vahetada. Panin uue pumba ja auto sama sugune. Viisin auto mingi noore poisi kätte.. leidis kohe vea üles. Mingi toru oli katki, õhku sai ja ei töödanudki. 50,- asemel maksin tänu CarStopile 4050,-
k.k
16:07 13.03.2006
Täitsa õudne loen ja mõtlen ,et tegu oleks nagu mingi väga suure esindusega kes arvab ,et võib endale kõike lubada . Loodan siiralt, et sellised firmad kiiresti põhja läheksid ja nende ninamehed tänavale koos luuaga saadetakse.
Neeger nairobist
15:05 29.03.2006
Minul on kokkupuudeid olnud pärnu carstopiga. Sillas oli kolks sees ja lasin kogu veermiku ära kontrollida. Vahetusse läksid kaks laagrit ja kolm puksi. Öeldi kohe arve ca 4250.- ja kui järmisel päeval järgi läksin oli arve täpselt 5000.- (ei sentigi rohkem ega vähem)!!!!!!! Küsisin milles asi ja nad vastasid nagu muuseas, kaks polti oli kinni!!!!! Tähendab kahte polti keerati kolm tundi lahti (tööraha 250.- h)!!!! Ja takatipuks esisillas ikka kolks sees. No tänan, ennem käin jala aga sinna ei lähe. NEVER.
G3
15:49 29.03.2006
mina aga jäin rahule just kliendi teenindusega ja summa oli ka ülatuseks odavam kui arvasin ´aga nüüdseks uued jamad ja ei julge sinna minna sellise laimu peale. Kuigi kahtlustan et toonagi jätsid amordi või miskit muud korralikult kinni keeramata ja nüüd jälle sild paigast ära - aga see oletus ja seega otse ei sõima neid.
ants
19:53 29.03.2006
Olen käinud tartus turu tn. carstop`is ratta laagreid ja piduri klotse vahetamas ega saa miskit halba öelda, teenindus oli hea ja iga küsimuse peale sai asjaliku vastuse või mingi näpunäite mis võiks veel vahetamist vajada.
ka kannataja
20:28 29.03.2006
stabika varras ning õli oli vaja ära vahetada, õlivahetusega mingeid probleeme polnud aga pärast stabika varda vahetust hakkas esipidur vilistama, ei nemad ei tea mdagi, kuigi pole kunagi vilistanud. ei soovita paide carstopi...
krs
20:54 29.03.2006
kadaka tee carstopis vahetati õli niimoodi et õlifilter jäeti korralikult kinni keeramata ja sealt vahelt hakkas täiega lekkima.
Senator
09:26 31.03.2006
Kadaka Carstopis olen erinevate autodega käinud 5 aasta jooksul umbes 12 korda. Noh, muidugi ei ole seal kuskil oodata, meistrid on kurjad jne. Kellaaegadest on üldiselt kinni peetud ja mõned töömehed on läbi aegade täitsa asjalikud olnud. Kõige halvem kogemus oli viimati ühe Senatoriga. Vahetati mõned rihmad ja pärast seda keeldus käima minemast. Kuna mitte kunagi sellist jama olnud ei ole, ei osanud midagi öelda. Mõnda aega käiasid, justkui lubas, aga ei midagi. Olid kurjad, tahtsid, et ma oma panni sealt käbedalt ära viiks, neil uued ajad peal. Mõtlesin, et kas tõesti on vaja autoabi autoteenindusse kutsuda..:) Ma ei liigutanud lillegi, hoidsin heaga eemale ja lõpuks said nad ikka käima ja muutusid järsku ka suht vaikseks ja viisakaks jälle. Praegu on raske öelda, aga võibolla pandi rihm hamba võrra valesti vms. Enam ei ole seal käinud.
intrac
09:37 31.03.2006
olen samuti kokku puudunud nende tööga sest olen pidanud üle tegema
kas nad ei taha või on ennast liiga täis söönud!
qqqq17
23:24 03.04.2006
nimi ütleb kõik
odi
20:50 30.05.2006
tänan teid kõiki valgustava infi eest kuna ma just lähitulevikus plaanisn sinna minna siis nüüd kahjuks või hoopis õnneks tuleb mul uus koht otsida
hea autoteenindus
21:21 30.05.2006
väga normaalne koht on linnuteel kutsekooli ruumides
tavott
21:22 30.05.2006
kus küll selline AP kari kokku sai,irw!
ex_mitsu
17:44 03.06.2006
Eh, sai ka kunagi autoturu lähedal olevas carstopis käidud ja kogu eelnev jutt siin foorumis suht õige. Teenindus ajas veel asja ära aga oskusi neil seal küll pole, pigem keeravad sul midagi p..sse. Näiteks lasin veermikku kontrollida, mingi kolin oli esisillas ja tegelt teadsin ka, et üks õõts oli läbi aga need seda viga ei leidnud. Siis sai vahetatud rooliotsad ja esiratta laager ja tehti ka silla reguleerimine, peale seda hakkas masin teel ujuma. Mingeid lihtsaid asju võib neil teha lasta aga tõsisemaid probleeme seal küll lahendamas enam ei käi. Kuidagi amatöörlik asi see seal.
diislikeskus
23:55 04.06.2006
Jutt käib Leiburi kõrval olevast - Tespera. Peale seda kui nad seal hammasrihmasi vahetama hakkasid on kolm-neli autot tulnud muredega et midagi tehti valesti. Nendel on vänt ja nukk omavahel paigast ära olnud. Paar päeva tagasi tuli jälle üks õnnetu klient vw-audi mootoriga kes oli seal rihma vahetamas käinud. Auto mootor kolises kahtlaselt. kui kompuutriga sissepritse momenti kontrollisin tühikäigul siis jooksis rihm maha. Õnneks multi-v kiilrihm sest rihmaratas oli lahti jäänud. Soovitasin sinna tahasi viia ja läksin ise ka vaatama. Küsisin siis et kuidas rihma vahetate.
Juhataja ütles et märgid peale rihm maha ja uus peale.

Kui küsisin et kas väntvõlli paika ei pane, siis nukkvõll otsasoonde spets tööriist ja nukkvõll paika rihmahammasratas nukkvõlli otsast lahti rihm peale koonus peaaegu kinni rihm pingutada ja koonus lõplikult kinni. Pumba rihmaratta fikseerimiseks on ka omaette polt. Vanematel mudelitel pannakse peale rihmavahetust sissepritse moment mikromeeter kellaga paika uuematel kompuutriga dünaamiliselt mootori töötamise ajal mõõdetakse siis reguleeritakse ja siis mõõdetakse uuesti niikaua kui hea saab. ühesõnaga nii nagu seda asja remondijuhise järgi tegema peab.

Selle peale õeldi et kuidas see paigast ära läheb et nemad küll rihmaratast nukkvõlli otsast lahti ei lase. Kui küsisin remondijuhendit mille järgi seda tööd peaks tegema siis see isegi leiti arvutist. Tegelikult on nii et niimoodi et ainult rihma vahetades saab poole kiiremini töö valmis kuid 2/3 mootoreid korralikult tööle ei hakka ja keegi peab selle töö üle tegema. Ma ei tea kaua nad hammasrihmasi vahetavad kas aasta või nii umbes selle ajaga oleks võinud ikka asja ära õppida.

Praegu on küll selline soovitus neile kes sinna hammasrihma vahetama lähevad ostke poest remondijuhis võtke kaasa istuge ise kõrval siis on lootust et vanemate autode rihm saab vahetatud ja vänt ja nukk omavahel paika. Seda lootust et sissepritse momenti pärast kontrollitakse või reguleeritakse küll ei ole sest sellest küll aru ei saadud etseda ka vaja teha on. Vanematel tuleb sissepritse moment kellaga ja uuematel arvutiga kontrollida ja reguleerida.
autootsija
11:13 08.06.2006
No selle peale (eriti peale diislikeskuse profesionaalse kirjutise ) ei ole enam muud sõna kui ,, pizdets,,. Kuidas SIHUKESED ****d üldse on vene ajast siia üle kolinud ? Kas keegi nende tõbraste ülemuste hulgast foorumeid ei loe ja neid laiali ei peksa ?
AP
16:09 12.06.2006
Minul kogemus Volvo S60-ga. Käisin Carstopis veermiku kontrollis. Kirjutati terve paber täis asju, mis ära tuleks vahetada. Mulle tundus nimekiri kuidagi pikk ja hind soolane. Hakkasin ise asja uurima ning lõpuks jõudsin välja tuttava kaudu Info-Autosse. Selgus, et Carstopi poolt antud nimekirjas oleks hädavajalik ainult sisemiste rooliotste ja piduriklotside vahetus. Ülejäänud nimekrjas olevaist neljast esimesest õõtsapuksist oli vaja vahetada ainult kaks ja stabika leevendajaid polnud vaja üldse vahetada. Juhul kui ma oleks läinud Carstopi, kas vennad oleks vahetanud mitte vahetust vajavad osad ära või oleks lihtsalt summad arvele kirja pannud? Minu arust on suurim lollus panna heas korras originaalosade asemele B-varuosad.
karen
23:05 12.06.2006
Ma käisin kolm korda pooltelje otsa porikummi klambrit uuesti peale panemas, nende vahetatud oli pooltelje ots. Nüüd pooltelje otsas ragin sees!!!

Mitte millegagi ei saa nad hästi hakkama!

ühel tuttaval vahetati seal hammasrihm, aga mitte kusagile ei märgitud auto läbitud kilometraaži!
eccentric
12:42 17.06.2006
käisin ka veermiku kontrollis ja anti nimekiri mis ära vahetada vaja. vedrud ja amordid,puksid jne..öeldi et hind tuleb kuskil 10-15 tuh. kuna endal sellealane haridus ja oskan ka tööriista käes hoida siis mõtlesin et võtan asja ise ette.. hea kui pool sellest hinnast ära tuleb nüüd. aga tublid poisid seal. vähemalt püüavad ja harjutavad;)
cavalera333
16:58 18.06.2006
Käisin oma Omegaga seal sumpsi vahetamas nii u. neli aastat tagasi või nii. Siis oli ta Tespera...sumps kukkus kuu aja pärast alt ära...Vot!!
Aadu Kana
16:52 04.07.2006
Carstop on kaubamärk,mis kuulub mittetulundusühingule.Selle kabamärgi loojaks on üks Varuosade hulgimüügi firma,kes "värbab"sinna autoremondiga tegelevaid ettevõtteid,kes siis Carstopi sildi all tööle hakkavad.Nii,et iga Carstop on eraldiseisev firma ja neid seob ainult kaubamärk,mida ühiselt reklaamitakse.Samuti on enamus varuosi pärit sellest hulgifirmast. Seetõttu ei saa kõiki Carstopi liikmeid üheselt maha teha.Kindlasti on ka väga asjalikke kohti,mis selle sildi all tegutsevad.Kahjuks on negatiivset ikka kuidagi liiga palju kuulda olnud ja mitte ainult siin foorumis,vaid ka tuttavatelt ja omal nahal tunda saand.
Loodame,et selle ürituse omanikud oma järeldused teevad
mnjaa
00:11 28.08.2006
ise olen tartus turu tänava carstopis käinud ja midagi halba küll öelda pole.
max
21:22 30.08.2006
mul oli selline mure,et bmw esisild kolises jubedalt,läksin sinna,ajasin auto töstukile ja üks vend vuntsidega vaatas seda alt,küll ta mudis pukse ja vaatas,aga ei leidnud viga,ütles,et sul on köik korras,arusaamatu,läksin ühte teise kohta ja seal kästi pea 90% pukse välja vahetada,normaalne ju???
Endel
16:20 31.08.2006
Mina olen käinud erinevate autodega Tartus,Ringtee Carstopis ja ei saa midagi halba öelda.Samas millegipärast eelistan ka seal just kauem töötanud remondimehi kellega juba kogemus olemas.
To Mart
17:16 31.08.2006
Ei saa kahjuks ka nii öelda, et ainult õli kannatab seal vahetada. Lasin käia seal oma tuttaval omaenda E38-l õli vahetamas kuna ise pidin samal ajal tööl olema. Hiljem auto maha müües ütles uus omanik, et õlifiltri vahelt lekib õli kuna see korralikult kinnitamata jäätud viimase õlivahetuse ajal ja varda järgi veel pool senti õli rohkem karteris. Ei tea mida sellisest asjast arvata:(
odi
21:42 01.09.2006
no kaua te veel jahute seda teemat see on juba ammu teada et carstop on asutus mis peaks juba ammu pankrotis olema
pankrotihaldur
22:09 01.09.2006
Andrus
12:51 02.09.2006
Väheste tehniliste teadmistega ja raha peale kurjad inimesed hoiavad neid veel vee peal!
pm:am
10:56 27.10.2006
Olen käinud oma autdega ainult Rakvere Carstopis nn püsiklient. Teenindus meeldiv, odav, kui teepeal on midagi juhtunud tulevad välja ka väljaspool tööaega. Väikseid näpukaid ja naerukohti on olnud (on ju naljakas, kui naisterahvas peab seletama kuidas audi A6 õhufiltrile ligi pääseb, või kus asub audi 100 (avant 87a D) aku). Rakveret julgen soovitada küll, eks kaader ikka voolab, aga põhitegijad on seal koguaeg samad ja teavad, mida räägivad. Aga muidugi... kui oled ikka täitsa lammas autonduses, siis... kasutaks isegi selliseid ära. Ikkagi äri :)
Carl
11:29 27.10.2006
Tartus turutänava CARSTOP-is (OÜ Automiil) keerati suvel mulle mõnus käkk, lasin nimelt õli vahetada ja tavotid unustasid karterile õlikorgi korralikult alla keerata, mis vibratsiooni tagajärjel ennast lahti keeras ja ära kukkus, sõita sain ca 100 km kui teispool imavere risti suunaga TLN-a poole õlitule põlema lõi. Mootor jäi õnneks terveks. Rohkem nagu ei taha seda kohta külastada, kuna isegi nii lihtsa tööga suudetakse mingi ***kk korraldada :(
opeli omanik
12:33 05.11.2006
Korra käisin ka seal - ei istunud see teenindus. Kasutan endiselt opelaasi teenindust. Seal väga asjatundlikud mehed, kui küsid midagi siis seletavad ja põhjendavad asja ära. Kui remondi ajal midagi leiavad, mida ise enne ei teadnud siis annavad kohe teada. Julgen soovitada.
cobra
00:03 26.12.2006
Paar korda olen käinud. Esimene kord vectra A amorte vahetamas polnud viga. Teine kord alustati täieliku minu auto vastase sabotaaziga. Sidur hakkas jamama käigud ei läinud sisse sai kohale viidud. Tulemus: auto seisis seal kolm nädalat tuli muretseda veel uus käigukast nende arust see ka läbi , enne töötas korralikult, s6imati nägu ka veel täis. Raha kooriti räigelt. Mööda s6ites tulevad ****krambid selle koha peale!!!!!
mazda037ank
15:37 26.12.2006
See on selle suure keti suur miinus,et negatiivne info lööb ka tublide meeste reitingu alla.Aru ma ei saa,miks on vaja oma hing kellegile maha müüa. Nüüd siis omad vitsad peksavad. Paide Carstopi kiituseks pean ütlema,et hammasrihma panid Volkswagen Passatile küll hästi peale.Enne vahetust ütlesin,et hetkel vist süüde pisut varajane ja pärast oli tõesti asi palju parem.
tigedik
16:53 16.02.2007
Autoturu juures olev putka tuleks kinni panna-"ahvipunt"!!!!!!! Esiteks koheldakse mitte sugugi positiivse suhtumisega.Aega konkreetsemaks suhtlemiseks lihtsalt ei leita,keeratakse selg,kobisetakse midagi möödaminnes mokaotsast ja marsitakse omi asju ajama.Minu nahal kogetud möödalaskmised:Sierral amorditugilaagrite vahetusel jääti kapoti all mutikad kinni keeramata(ainult näpuga,paar tiiru).Golfil vahetati piduritoru täies pikkuses,see tõmmati teise külge krõpspaelaga ,selle asemel,et vajutada klöpsuga originaal hoidjatesse,kus torud originaalis paraleelselt jooksevad.Aa!-golfiga oli veel see nali et peale sarniiride vahetust õigustati mulle et pole silla regulli vaja (mu auto oli päeva lõpus viimane ja mehed vist tahtsid koju).Audil lõhuti ilukilp,pandi krõpspaelaga külge.Kui läksin selgitust nõudma siis auguti vastu et odavad kilbid jne-me ei vastuta jne-lõpuks tuli töömees ja tunnistas üles-mul tast kahju ,mis temaga küll hiljem teha võidi ?????!!!Rohkem pole nagu endaga loomkatseid teha tahtnud-autod kah lähevad paremaks(pole enam CARSTOPI sobilikud) Eks igaüks ise teeb järelduse-või läheb teeb "kontrollostu" omal nahal----edu!!!
emmu
12:38 21.02.2007
Käisin Tartus Turu Car STOPIS,jube kuidas seal piduritesse suhtutakse,lasin tagaklotsid Vectra B vahetada.Oleks peaaegu kabeli saand,linnas olid veel mingid pidurid,kuid sajase hoopealt pane või jalg maha.helistasin ja küsisin,miks nii öeldi et nii ongi normaalne.lähemalt uurides selgus et pidurid jäid õhutamatta,kuid jõuga klotse pannes löödi ABS rattalaager ******.Lasin Carringus asja korda teha oma kuludega,see ongi kokkuhoid odavas töökojas.Odvast rem kohst saate endale vaid hunniku kulusid ja peavalu.Mina rem ainult esindus kui ise ei viitsi,see on sama või odavam kui CARSTOPIS.
andreskr
11:05 15.04.2009
Tahaks ka oma muret kurta...

Muudetud 15.04.09 11:14

andreskr
11:06 15.04.2009
Tere,
olen isegi selle firma (Carstop Kadaka teel) reklaami ohver. Lootsin carstopilt kvaliteetset teenindust kuid pidin sügavalt pettuma. Lasin autol summutaja suka vahetada ja pisut keevitada, lisaks mootoripadjad. Kui auto tagasi sain, siis tahtis mootor kapoti alt välja hüpata, vibratsioon oli nii võimas, et isegi tahavaate peeglisse oli silmaga valus vaadata. Nemad aga väitsid, et see olevat normaalne peale moototipatjade vahetust. Kuna vibratsioon jätkus ja autoga oli vastik sõita (rool ei tahtnud ka paigal püsida), siis otsustasin minna teise töökotta kontrollima. Seal aga selgus, et üks mootoripadi polnud kinnitatud ja teisel polt sisse ära murtud ja asendatud lühema poldiga. Summutaja oli suka juurest koledasti pinges ja suka keevituse kohad lekkisid. Arvati, et inimene kes suka vahetas, polnud varem keevitanud või tegi oma tööd kiirustades, ilma summutajat lahti võtmata. Kuni praeguseni käin neid "pisivigu " likvideerimas ja kere vibratsioonist pole tänaseni vabanenud. Carstopis vahetati ka hammasrihm, mis asetati peale pisut valesti (1 hammas nihkes). Tekib lihtsalt küsimus, kas nad üldse oskavad oma tööd või arvavad, et kliendil pole kusagile mujale minna oma automuredega. Loodan aga, et Carstop võtab mingil ajal aru pähe ja palkab spetsialistid kes ka tööd tunnevad või kliente oma korraliku tööga rõõmustaksid. Võibolla ongi turumajandus sellise skeemiga, ostad ilusa karbi, sisse vaatad alles siis kui oled ära ostnud. Sees aga ei pruugi midagi isuäratavat ollagi. Enam ei osta... Ka Carstopist on kahjuks selline paha tunne jäänud.

Muudetud 15.04.09 11:16

eruunsun
22:12 15.04.2009
Tere

Käisin ka mina Viljandi CarStop_is ja astusin kah mõlema jalaga **** sisse. Tagumises sillas oli kolin sees "külmadega hakkas" , vennad lõid auto tõstuki peale, veidi sobrasid seal all ja lõid mulle nimekirja ette mille peale läksid silmad suureks ja peas käis mõte läbi väikelaunele sest sellist summat mul polnud. Ühesõnaga kõik tagasillas asuvad puksid vajavad vahetust "rõhutan veel KÕIK". Noh ok raha leitud töö tehtud läksin autot ära tooma ja mis ime koliseb raisk samamoodi, tagasi tormates selgus et vennad pole autot testinud peale vahetust kui üldse midagi vahetati. Siis tuli mingi boss ise istus rooli tegi paar tiiru ja ütles et ju siis amordid läbi. OK.... raha makstud oma silmaga nägin uusi amorte, karbist välja võttes olid mõlemad sinist värvi, kui autole järgi läksin oli all üks must "vana" teine sinine uus :)
Ma ei oskanud enam isegi naerda selle peale. Ja kui jutt läks et mis me nüüd teeme selle ****ga mis nad kokku keerasid hakkas sellist ****a nende suus välja tulema. Et kõik teised jupid olid nii kui nii vanad . Küsisin siis et kuulge mootor kah vana et võiks selle kah välja vahetada.
Vähemalt Viljandi keskusessele ei soovita mina isegi mõelda. ****D
AS
14:06 18.04.2009
Kogu selle jutu peale ütleks, et kulla mehed kui te siiani veel nende ****de juures käite, siis ikka oma viga, sest neid on aastaid maha tehtud, et ****keerajad ja rahaküsijad!
Aga raha on alati võimalik tagasi saada kui lasta teenindusel asi ära hinnata ja siis juba kohtusse ... iseasi kas närve jagub.
SS
14:39 18.04.2009
Selgitage mulle palun - kui töö on tegemata v halvasti tehtud miks te arve maksate??? Kutsu ment kui autot niisama kätte ei anta.
eruunsun
19:02 18.04.2009
Selle pärast käivad et nad ei tea millist tööd seal tehakse. Ja väga hea et selle teema algataja selle küsimuse üles tõstis, nüüd läheb vähemalt kõlakas laiali ja rahvas on targem ja viib oma kopika ikka tegijate juurde.
kukufukumuku
13:22 17.01.2011
minu auto käis viimsi carstopis...tosool kadus...leiti et mingi kolmikots vaja ära vahetada....auto oli NÄDAL aega seal...kui järgi läksin, pandi arvele, et tehti 4 tundi tööd :D sellega peaks kõik öeldud olema selle koha kohta
viimsist
14:00 17.01.2011
Olen ise käinud viimsi iseteeninduses..
Hea sõbralik koht.
rainer300
11:16 18.01.2011
Ei olnud seda teemat veel lugenud ,kui pärisin Viljandi carstopist hinnapakkumist ja sain sõimata( kasuta ise netiotsinguid),õnneks on "hea firma" ja suudab juba meiliteel kliendid eemale peletada.
Arvo72
19:02 19.01.2011
Viimsi Carstopis minul ainult positiivsed kogemused Mazda 6 -a ning Toyota Yarisega. Eelmisel aastal küll M6-e esirattalaager pidas vastu ca 6kuud aga see vahetati garantiikorras (tasuta) ära. Üldse on seal vastutulelikud, oma ala tundvad ning toredad inimesed.
chiefita
20:36 01.02.2011
erakordselt kummaline koht see viljandi carstop. vaja autole alarm panna. ütlesid soodsa hinna. panin aja kinni. töö pidi tehtama 3 tunniga. auto kl 8-ks hommikul kohale. poole päeva pealt helistati, et kella 5-ks saab valmis. ütlesin, et pool viis hiljemalt olgu olla, on ka muid asju vaja teha. järele minnes selgus, et nad ei ole midagi teinud. ja tagantjärele targana siinseid kommentaare lugedes on hää meel kui midagi ei teinud....
166661
22:52 01.02.2011
Kuulge tarkpead tehke endale selgeks mis asi on CarStop ja siis sõimake seda üritust:D:D:D. Ei vaidle vastu et selle ketiga liitunute seas on mõttetuid ettevõtteid nagu ka on väga palju siin idiootseid kommentaare, umbes et käisin stabika konti vahetamas ja nüüd pidurid vilistavad:D:D:D, ei suuda naeru pidada lihtsalt. Mis te kurat ronite sihukestesse kohtadesse:O, otsige endale kindel koht kus käia ja ongi kõik korras!
maestror4u3
18:58 29.01.2014
viljandi carstopi bossid- kivistikud- on juba natuke ka elementaarset viisakust õppinud. Kahjuks ei ole pädevaid lukkseppi.
sitrus*
14:23 23.08.2014
Kui tahad korralikult autot remontida nii nagu sulle meeldib,pead ise remontima.Keegi ei viitsi vanarauda süveneda ja tehakse mis logiseb odavate varuosadega mis laos virnas.Raha on aga vaja saada.
I"G
16:35 23.08.2014
Olen oma Hondadega kadaka tee carstopis, mis selveri vastas juba aastaid käinud ja ausalt öeldes korda on tehtud küll kõik, kuid hinnad on suht krõbedad. Kuna 4 aastat tagasi nende poolt paigaldatud mootoririhm koos rulliku ja veepumbaga ei ole muret tekitanud ja aeg nüüd sealmaal, et jälle see sama töö ette võtta, (rihm, rullik, veepump) endal olemas, siis pisut kõhklen, kuna tegemist siiski palju kirutud ettevõttega ja kehva töö korral võivad kulutused märksa suuremaks osutuda. Ühesõnaga, kuidas tänasel päeval selle selveri vastas oleva töökoja suhtes maine on?
Teadmiseksz
17:52 23.08.2014
Garantii on nii kaua, kui auto tagatuled paistavad!!!!!!
KARE TOPS
22:24 23.08.2014
No sellisel juhul tuleb tagatuled neile kontori seina peale riputada kella asemel, et kogu aeg nähtaval oleks. Kui sumpsi poleerides enda peegelpilti näha, peaks tagatuled ilusti paista olema.

Muudetud 25.08.14 09:54

sitrus*
22:42 23.08.2014
Ükski töökoda ei remondi meelepäraselt ja ei süvenegi.Tagatuled võib omale riputada,siis pole kedagi süüdistada.Alguses ostetakse tonnine auto ja 4 tonni eest tööriistu.Nende asjadega võimled ja kui asi selge,siis hiljem ostad 5 tonnise auto ja 4 tonniste tööriistadega on asi juba lihtne majandada auto kallal.
ennu90
11:22 02.07.2015
Käisin juunis 2015 Kadaka teel. Hind tuli küll kirves, aga töö üle nuriseda ei saa. Selgitused ja põhjendused paistsid ka igati loogilised. Lisaks vahetati omaalgatuslikult (tasuta!) üks pirn välja.
KeNNY123
15:24 08.09.2016
Käisin ka eelmine nädal kadak tee carstopis ( ABC autoteeninuds) kuna auto 5 a vana ja garantii läbi ei ole vaja esinduses käia ja nende töötunni hind oli 13 euri odavam Amservi omast.Oli vaja vahetada õlijahuti tihend,Algselt arvati et läheb umbes 2 h jätsin auto sinna ja helistati kui valmis,Väideti et tegelikult läks 4 h ja selle eest küsiti ka raha,Ma ei osanud midagi arvata,Hiljem uurisin Amservist et selle töö tegemiseks on tehase poolt ette nähtud 1,5 millega esindus oleks mu töö ära teinud,Seega väga kahjulik diil minu jaoks,Ise muidugi rumal et enne seda ei uurinud vaid võrdlesin ainult tunni hindasid, Igal juhul oleks olnud kasulikum esindusse minna,Aga seda kohta ma küll ei soovita lüpstakse ikka korralikult.
Kodanik123
00:09 16.11.2016
Sai Viljandi carstopis käidud. Selline tunne et värbavad praktikante. Kui ikka ise peab mehaanikutele ise ette ytlema on asi mäda. Klienditeenindus jätab ka soovida. Ei soovita seda kohta. Olen mitmeid kordi pettunud.
Onu Heino
21:45 09.01.2019
paide carstopis on ikka leti taga ülbed ajukääbikud.järjekord oli ka mitu nädalat,juba uksest sisse minnes vahitakse,et noh mida vaja.küsisin vavoline 10w40 maxlifet,loomulikult neil polnud.seal on kõik nagu varem,vb on asi sitemaks muutunud
Hammasrihm vahetus
00:35 02.07.2019
Mina käisin 2018 Pärnus Carstopis. Vahetasin hammasrihma. Koig läks hästi. Abivalmid ja toredat inimised oli tööl.
Andreskaa
05:30 13.06.2020
Tartu Carstopis siis selline kogemus. Sai õlivahetus kokku lepitud järgmiseks päevaks ja hind 30 eur, kuna kütusefilter ka vahetada, muidu oleks olnud odavam. Kohapeal venitati töödega tund ilusti täis, kuigi mul oli tunne, et õli oli ammu vahetatud. Läksin ise järgi, enne kutsumist, sest tund on palju sellise töö peale..
Kui järgi läksin, siis öeldi, et teil oli põhjakate 100 kruviga kinni ja üldse oli lisatöid nii palju. Selgitasin, et see on täielik jama jutt ju! Põhjakate oli mul alles ostetud uus ja standardsed kruvid olid kaasas (pakun, et umbes 4 või 5 kokku, täpset arvu ei mäleta) ! Ilmselt see töömees polnud koralikult standardsete kruvidega põhjakat veel jõudnud näha). Küsisin, et mis need ülejäänud lisatööd siis olid. Öeldi, et õhu- ja salongifilter. Tule taevas appi, see oli ikka nüüd küll korralik lisatöö :). Summaks öeldi 50 eur! Ütlesin, et seda simmat ei maksa, et 30 jääb hinnaks ja tegelikult on 30 eur isegi palju, arvestades turuhindasid. No töömehel ja klienditeenindajal oli ikka väga üleolev suhtumine...ütlesin, et see on esimene ja viimane kord, kui siia tulen. Ja võtke siis salongifilter ja õhufilter maha, et võin need 20 eur ka ise panna. Väga väga ebameeldiv kogemus! PS. Materjalid olid kõik minu poolt.
Andreskaa
05:44 13.06.2020
Toits.
07:14 13.06.2020
Järgmine kord tee töö ka ise . Saad veel soodsamalt.
Kunnnn
08:17 13.06.2020
Leppisid kokku õli ja kütusefiltri vahetuse 30€, siis viisid sinna veel õhu ja salongifiltri ning lootsid, et need vahetatakse tasuta ära? Kui nende vahetuse eest küsiti juurde 20€, siis tõmbasid sae käima ja kukkusid räuskama?
Unistuste klient.
qwGGD
08:34 13.06.2020
Kui pole tehase originaal pantser, lisapõhjakate kuidas keegi nimetab, siis on jah õiglane tasu 30€. Lisapõhjakatte olemasolul(see, et kas on tehase originaal või ise lisatud, peaks suutma iga töömees tuvastada) on tavaliselt 20€ kandis juurde jah.
Muideks igal autol pole nii väga lihtne salongifiltrit ja kütusefiltrit vahetada, et minutiga vahetad ära, nagu klient arvab. Insenerid on suutnud igasuguseid vigureid välja mõelda.

Hea näide on mõne pirnivahetusega, kus klient soovib pirni vahetada, kuuldes vahetuse hinda, tahab pikali kukkuda, et see ju nii lihtne töö. Mõni klient siis pusibki ise ja tuleb lönta lönta tagasi, et pange külge või saabki vahetatud aga näitab oravaid puudes see tuli nüüd. Neid näiteid on lõputult, kus kliendijaoks lihtne töö ei pruugi olla nii lihtne, et 1 2 3.

Aga sellisete jamade vältimiseks tuleks alati kliendiga suhelda, mitte pärast rohkem raha küsida kui alguses, siis teab klient ka arvestada
R.K.
08:59 13.06.2020
Eks need hinnad ole vähe lappama läinud küll. Õli ja filtrite vahetuse eest 50 euri küsida, koos või ilma põhjakatteta, no olgem ausad, aga nii kallis see töö kah olema ei peaks. Samas, mine tea, mis lisatöid seal tehti? Ja automargi kohta ei tea kah midagi. Mõnel on jah, tükk tegu, et salongifilter kätte saada.
Eks need meeletud hinnad üht näita- raha väärtus kukub kolinal.
Antihonda
09:24 13.06.2020
Vaheta siis edaspidi ise oma õlid ja filtrid.Ehtne kooner.Kasutatud õlid ja materjalid utiliseeri ka vastavalt.Edu.
looder23
12:06 13.06.2020
Ei need jäetakse mugavalt sinna, sest mida klient peaks prügiga tegema?

Vähemalt Pärnu carstopis on tunnihinne kallim kui lähed oma juppidega. Samas ostes sealt õli ja filtri on vahetus tasuta. Olenevalt tööst ostan jupid ise või ostan sealt. Nt, piduriklotside vahetusel lasen jupid neil endal muretseda, rihmavahetuse puhul viisin ise jupid.

Muudetud 13.06.20 12:27

Antihonda
13:35 13.06.2020
Tegelikult ma saan aru, mis klienti vihastas.Ka minul on olnud olukord, kus ma küsin santehnilistetööde hinnapakkumise ja arvestan selle summaga, mis seal on, aga kui töö tehtud, siis avastan arvelt lisarea, mida pakkumises ei olnud.On hea, kui hoolduse käigus leitakse ka midagi muud lisaks, mida tasuks vahetada.Enne töö teostamist peab kliendiga kokku leppima.Filtrid on kuluosa ja neid võib tihedamini vahetada.
looder23
14:54 13.06.2020
Loomulikult oleks viisakas küsida, et kas vahetame need asjad ka, aga kui klient lepib kokku, et õli vahetus ja kütusefiltri vahetus, et asjad on pagassis, aga pagassi avades avastad terve plejaadi veel erinevaid filtreid, siis töömees arvabki, et kõik tuleb vahetada, sest info oli, et asjad pagassis ja kliendi varuosad. Ja loomulikult, kui tööd kulub rohkem, siis küsitakse ka rohkem. Minul on ainult 1x vahetatud 1 asi omaalgatuslikult, sest ma ei saanud telefoni vastu võtta ja asi oli vaja ära vahetada, sest vahetamata jätmisel oleks pidanud kogu töö uuesti tegema. Ja kuna ma olen väga pikalt nende juures käinud oma autodega, siis nad üldiselt teavad, et minu autod peavad olema korras.

Jah, ma ei räägi Tartu carstopist. Võib-olla on seal teine suhtumine.
........
15:57 13.06.2020
Ei olnud ju kuskil kirjas, et pagassis olid veel õhu ja salongifilter.
Aga üldiselt tuleb igasugu lisakulude kohta enne läbi rääkida, mitte omaalgatuslikult hakata asju vahetama. Mõni saab õhufiltritega ise hakkama, sest nende jaoks pole tõstukit vaja.
Sass0101
11:29 14.06.2020
20 euri pärast töökojas lamenti lüüa ja end lolliks teha ei ole ka õige lahendus. Töömees tahab ju ka palka saada, firma kasumit teenida jne. Üldiselt, kui sellised summad üle jõu käivad, siis on olemas ühistransport.
to sass
12:09 14.06.2020
Hea tava on see, et lisakulude osas lepitakse eelnevalt kokku. Kui oli kokkulepe õlivahetuseks 30€ eest, siis ei hakata leiutama juurde igasugu asju, et töömehele palka maksta ja firmale kasumit teenida. Või oled sina alati nõus maksma tööde eest, mida tellinud ei ole? Mõni inimene oskab ise mootori- ja salongifiltrit vahetada ega pea selleks töökotta minema.
Kunnnn
13:23 14.06.2020
Lugege nüüd uuesti algset postitust, kliendil olid lisa filtrid kaasas, kuid lootis, et need vahetatakse tasuta ära.
looder23
13:47 14.06.2020
To......, loomulikult ei olnud, aga viimane lause: " materjalid olid kõik minu poolt" ei anna väga palju eksimisruumi, et need olid kõik ühes hunnikus koos. Pagassis, salongis, kus iganes. Tavaliselt tööde vastuvõtja ei tee ise remonti ja nii see väike kommunikatsiooni probleem tekkis.
........
14:06 14.06.2020
Ei olnud kuskil mainitud, et ka need filtrid olid kuskil autos olemas ja ei olnud ka mainitud, kas need filtrid olid töökoja riiulist võetud. Seega meelevaldne tõlgendamine ehk siis ajakirjanduslik lähenemine- laiendame suvaliselt teemat, peaasi, et klikke koguks.
Kunnnn
14:37 14.06.2020
Kas funktsionaalne lugemine on siis tõesti nii raske :
"Küsisin, et mis need ülejäänud lisatööd siis olid. Öeldi, et õhu- ja salongifilter. Tule taevas appi, see oli ikka nüüd küll korralik lisatöö :)" ja "Materjalid olid kõik minu poolt"

infosõja invaliid
17:47 14.06.2020
Oleks võinud ka siduri komplekti ja kolvirõngad sinna juurde panna.
Sass0101
19:47 14.06.2020
Kui vaja, maksan rohkem, sest vana auto on täis üllatusi ja mõistan, et töökoda ei pea neid omast taskust lahendama. Antud lugu on lihtsalt üks kommunikatsiooni probleem ja kui inimesele meeldivad hirmsasti kokkuleppe hinnad, siis selleks on esindus.
63amg
15:56 15.06.2020
me ei tea mis autost jutt käib.nagu alati. on autosid,kus õhufiltri vahetust on vaja teostada põhja alt.volvol ja fordil on salongifilter väga halva kohapeal,mida suurema kõhuga tegelane ilmselt teostada ei suuda
.
09:58 16.06.2020
See ongi igal alal nii,kuigi töö hinnad isegi laes siis alati leitakse,et mingid tööd veel lisades juurde vaja maksta.nt ehituses tavaline h....mine. maja fassaad nt 10t aga aknapõsed,vedelaks ja ei tea mis veel eraldi jne.

On selge et teinekord selle firma teenuseid ei kasuta.
saakalsass
21:18 08.01.2021
Carstop Viljandi_-on muutunud sõbralik ja kiire teenindus ,Tööd teevad korralikult ja annavad teada et parem oleks ka see jupp ära vahetada ,siis ei pea mingi 1000km,tagasi tulema! Teie klient Annika
A66
07:56 09.01.2021
Hea nimi ikka firmal. :). Kaarkräss oleks ka hea olnud. Tegemisi parem ei kommenteeri.
sass12345635
19:45 24.01.2021
Mul on küss foorumi adminnule, miks sellise p..apostitused nagu andreskaa oma, siin üleval on?
salkas
21:57 24.01.2021
Pole adminn, aga... Tema postitus koos järgnevatega sisaldab kasulikku infot. Firma pole eraisik kelle eraelu ei sobi foorumis arutada.