carmus.ee pole nädal aega vastanud, porge klubi nagu varuosadega vist ei tegele (seal kiri et carmus ees ja carmus taga aga ei midagi konkreetsemat) hr. Herned ??? pole kuulnudki
Kui oled Eesti elanik ja tead Eesti Porsche Klubi, siis on väga imelik, kui saa vendasid Hernes ei tea.
Kui aga oled värske omanik, siis saad nendega nii või teisiti varsti tuttavaks.
porschele läheb väga palju audi volkswageni osi. piduripump on mersu oma. taga käsa klotsid on vana kolmesze pemmi omad. pooltelje otsad audi omad. spiti tross on vana volkswagen transporteri oma ainult otsa peab ise ära vahetama. ukselingid on audi omad. esirattalaager maksis 170.- see oli volkari oma. tagaratta laager läheb originaal ja käsa trossid . puksid on volkari omad vähemalt esi sild. rohkem ei tulegi nagu meelde.
Vanema porsche veermik koosneb: Põrnika,audi,VW jubinatest. Mootori juures saab kasutada ka audi jubinaid.Saab täitsa edukalt veermiku kap.remondi VW,Audi jubinatega tehtud.
poolteljeots läheb audi 3l oma hinnaks 600.- vähemalt 944le sidurikohta oskan öelda seda et äkki audi oma või vana wolksvageni kaubiku oma. käsa klotsid lähevad vana 3se pemmi omad täpselt 1-1 le. väga soodne. spiti tross läheb vana volkari oma ainult uts tuleb vanalt trossilt võtta. esirattalaager maksab 170 krooni aga hetkel soomes aga eesti lähen võin tootekoodid saata. vaäga odavalt saab porset ülal pidada.
kui kellelgi vedeleb taga luuk koos klaasi ja antitiivaga siis oleks huvitatud saata number minu meilile. hind ka
teen praegu mootori remonti ja oleks vaja joonist või seda kuidas nukkvõlli otsas olev mutter lahtikäib. no ei saa pihta. muidu kõik osad olemas. eelmine aasta läks puhtalt ülevaatuselt läbi.
ette tänades kuldse porsche omanik võrust. loodan et sain aidata.
kas keegi oskab aidata
autoks porche cayenne 4.5 turbo 2005
pidurikettaid oleks vaja.
380x38mm mõõt orig maksab 1100.- euri
kas võimalik asendada mingi teise auto omaga, või on ka b osa
Kui on huvi, siis anna oma kontakt. Üritan aidata.
Kui ma ei eksi siis originaalnumber tootekataloogi järgi peaks olema 95535140261.
Sellel on ka B-varuosa olemas.
See on vaid ühe poole kood. Vas/parem peaks olema erinevad. S-Turbo kettad, pealekauba süsinikkeraamilised. Ainuke, kes B-osa numbri välja toob on Textar, aga koodi juures on kirjas "ei toodeta enam". Võib vaadata ka suure idanaabri neti-kaubandust. Odavlõbu just pole..
Esindus testis ära. Diagnoosi panin ise ja esinduses sain kinnituse. Minu jaoks tuttav teema juba. Sama jama oli 70tuh km tagasi. Siis tehas tegi goodwilli. Minu kuluks jäi tööraha.
Ütlevad, et kestabki selle 850Nm väände pärast vähe. Tehas olla muutnud ketaste kattematerjali uutel kastidel, aga mulle sellest teadmisest hetkel vähe kasu.
Saab kuskilt odavamalt kui 4300euri?
Kas on soovitada neti lehekülg, kus ma selle jupi koodi leiaksin?
Kas maanteel jõnksutab?
Mingi diisliversioonil omal sai vahekasti kettaid vahetada ja see toimis,Mercantile Laagri esinduses oli keegi, kes teab, kuidas kettaid vahetada. Ketastel on ainult üks tootja minu teada, Austriast “ Magna “ vms
Kiirendades sõidaks nagu üle üksikute killustiku kivide. Maantee kiirustel ka jõnksutab gaasi vajutades.
Astun Mercantilesse ja küsin, teab keegi kedagi, kes kasti kettaid vahetaks?
Need kettad ja vaja osta. Saab eraldi tellida?