teenenduses küsitakse selle jublaka eest sellist hinda, et tundub, nagu saaks sellega juhtida maa orbiidil tiirlevat orbitaaljaama.
on seda asja võimalik korda ajada ka kuidagi maapealsete hindadega?
kui kellelgi häid mõtteid, siis tänud ette!
tänud jah!
nii hull veel asi pole, lihtsalt kukub peale parempööret kohe vasakule näitama. sellega ma alati nõus pole, sest tavaliselt vaja natuke ikka otse ka sõita.
soov oleks siis selline, et ta oma tahet mulle peale ei suruks, vaid kannataks ära, kuni ma ise vasakpöördeks soovi avaldan.
See on üks 307 lastehaigustest, mida esindus peaks garantiikorras korda tegema. Minu 307 oli kunagi ka selline häda ja tehti garantii korras. Muidu see jublakas maksab hirmsat raha. Kas sul signaal ikka töötab?
äkki keegi suudab seda asja remontida?
kogu kupatuse vahetust on erinevad inimesed pakkunud, aga mingi pisikese kangi rikke pärast seda teha, see käib lihtsalt üle mõistuse.
pole mingi üllatus. mul vahetati kogu plokk kommesti initsiatiivil ära 2003. aastal. ei pidanud aastat ka vastu. sai siis uuesti vahetatud. nüüd avastatsin, et jälle katki. kui enne viskas teise suunatule sisse, siis nüüd ei tööta signaal.
aru ma ei saa, miks nende ühekordseks pööramiseks mõeldud jublakate eest sellist metsikut pappi küsitakse.
see peaks peugeotil auasi olema, et nende jupid töötaksid kauem, kui esimese ristmikuni. pean silmas seda, et kuna sama jama peaaegu kõigil 307-tel, peaks nad ise kõik teenendusse kutsuma ja tasuta oma "kosmosetehnika" maapealse vastu vahetama.
ja kuna te olete nii **** auto soetanud siis peaks Peugeoti auasi olema pealekauba maja mereääres ja kesklinna korteri. Ega Peugeoti esindus ei tohiks paljuks pidada ka igaaastast väikest puhkusereisi kõigile 307 omanikele ning loomulikult igakuist preemiat pereisale (mitte midagi ülemõistuse 3 keskmist kuupalka ei oleks ju palju nõutud 5 aastat vana automüügiplatsilt soetatud parsa eest). Kui kõik see tehtud, oleks Peugeoti auasi veel kõikide Eestis tegutsevate pankade kuldkrediitkaart! Alleaa- Peugeoti esindus on kasumit taotlev ettevõte mitte valla vaestemaja! Kui oli mõistust et selline käula endale soetada ja üle garantiiaja pidada, siis oleks omaniku auasi tekkinud haavu lakkuda ja rahakotist kroone välja pritsida.
eelmisele:
kui ikka närvid juba nii läbi on sellest peugeoti tampimisest, siis palu ülemustelt puhkust või vaheta töökoht mõne teise autofirma nime alla.
auto muide ei ole sitt. sitt on see suunatule kang, mille eest kosmilist hinda küsitakse (breznevi pakike: tahad korras kangi, võta kogu kupatus) ja nagu eespool lugeda oli, peab see umbes aasta vastu. keskmiselt teeb see 500.- kuus suunatulede kasutamise eest. kasumit taotlev ettevõte tõesti, mitte mingi vaeste vallamaja,
vaesed las lehvitavad kätega aknast.
üldse mulle ei jõua kohale, millega sa mu tekstis rahul pole? sitt jupp, et peabki olema? lõuad pidada ja edasi maksta?
no ma ei tea, mine proovi kasvõi... noh ladaga sõita: täiesti kindel on, et saad ilma kätega vehkimata hakkama. aga sa ei lähe, piinlik oleks tunnistada, et venelased teevad isegi lada turvalisemks (suunatuled ikkagi turvalisuse küsimus).
loe mu teksti uuesti... loll oled kui sellise ****koorma omale soetasid. Ise kasutan Japse juba mitmendat hooaega. Kõik nad on nats jäigemad ja kõrvaliste isikute hooldustarkust mitte sallivad. Algusaegadest peale tundus eelnimetatud lõvikotlett väga kiiksude rohke. Mul puudub siiani ettekujutus mis kurat sunnib inimesi endale sellist masinat soetama (eriti peale garantii lõppu). Kui olid nii rikas mees et sellise "algul odava" sõiduki soetasid siis nüüd või ulguda või nälgida aga auto nõuab ikka oma osa kätte.
Ma teiste prantslastega pole kokku puutunud aga see on tõesti väga sitt auto. Esimene ja viimane prantsuse auto. Ostan järgmise kindlasti sakslase, aga arvan, et sama klassi japs on kah töökindlam kui see peuge. Ma ei saa aru kuidas müügimehed suudavad ühe **** auto nii ülesse haipida.
Need kes pikka aega on seda autot kasutanud, ja üritavad oma ostu õigustada, neil on juba silmad tuhmistunud ja arukene pole enam korras. VÕi pole lihtsalt võimalust võrrelda mõne teise masinaga.
Nüüd võin öelda, et prantslased teevad haigeid autosid ja itaalia masinaid panevad päris skisofreenikud kokku. Mina enam auto ori ei ole, niikui liising lõppeb võtan mõne valgele inimesele mõeldud auto.
tohoh pele, millepeale krussis oled? mul oli 4a 307, enam pole, ostsin uue ja mitte peugeoti, nii, et suht ******, mida peugeoti kohta ütlen, kuid pean tõdema, et igati mugav, stiilne, avar ja kuradi päralt kordagi ei jätnud teele ega öelnud midagi üles, v.a. mõni traditsiooniline puksi ja varda vahetus...
Kuule "täpike", kui Sa sellest 307-st nii sillas oled, siis jääb täitsa arusaamatuks, miks Sa marki vahetasid? Või riskidki meelega, et teelejäämise romantikat kogeda? :-)))
Vana teema, aga lõdva kangi on võimalik parandada uue pastikjubinaga, mis maksab ca 1 eur. Selleks tuleb kangblokk küljest ära võtta (õpetusi leiab youtubest). Kokkupannes tuleb turvapadja klemmidega ettevaatlik olla, tuleb kruvikaga plekilabad eemale väänata et klemmid mööda läheks. https://preview.tinyurl.com/y92fajzz