Kui suured võiksid olla selle auto ülalpidamiskulud aastas?
Millised on Teie positiivsed/negatiivsed kogemused sellise autoga?
Oleks endalgi huvi soetada.
vedrustusega oli jama mu tuttaval .muidu norm auto aga mina ei ostaks seda ,no see maitse asi . aga jah kulud on keskmisest k6rgemad. vaatates isegi bensu hinda nyyd.
mees! see auto on hea sõita. kui ta uus on. kylma jaoks pole jaguar loodud jne. aga muidu väga hea kahe inimese auto. et lykkad esimesed el istmed hasti taha. aga siis taga võib laps olla. ilma lapsetoolita. sest lapsetool ei mahuks. esimese istme seljatugi jääks ette. aga minekut on kyll. pool.. kolmveerand bmw-d 330-i
panin teemast mööda.. ylalpidamiskulud. benz. sõidad sajaga linnast väljas. okei saja kymnega. ja ei gazuita. võtab nac alla kymne. aga talvel on tagumised kylieklaasid jääs. ÕHU puhumise asi ei ole eriti läbimõeldud. et keskmine kulu tuleb.. 15. kui sa hullu ei pane.
hooldustest ei tea. polnd nii kaua minu käes. aga eks ta sinna kallimate kanti jääb. love is not sex
Hr. k ei suuda ratsionaalset ning ortograafiliselt korrektset teksti genereerida ning eksib ka faktides olles ilmseks tõestuseks väitele, et sugulasabielud on negatiivne ilming.
Legendid Jaguari külmakartlikkusest, ruumipuudusest ja bensiini aplusest on absurdsed ning ainult kretiin segaks Jaguari ja dressipüksid üheks kokteiliks (olgu autos siis veluur- või nahkpolster). Ma ei ole küll gay paraadi eestvedaja, kuid mingi stiilitunnetus peaks tekkima, kui maitse juba Jaguari poole vaatab. Dressides ja maikaga liigutage oma higiseid kaenlaaluseid mõnes seljakotis nagu näiteks Fiat Panda, mitte ärge määrige Jaguari head nime.
Ka võrdlused Jaguar - BMW 330 on sõrme võrdlemine peenisega. Mis järgmiseks? Ferrari vs. Fiat - kuuluvad need ju ühte kontserni.
Ülalpidamiskulud sõltuvad omanikust. Kui avarii teed, maksab näiteks turvamoodulite vahetus ~60 000 EEK, nii et tark inimene hoiab omal kasko peal.
Ise oman Jaguar S-Type´i. 3 liitrine v6 manuaalkastil. Sõidan Tallinna ja Pärnu vahelt pidevalt. Kütusekulu 100km peale 7,7l, sest ma olen rohkem kruiisitaja tüüpi. Lasen rahulikult 110-ga, linnas jääb 11 - 12 liitri peale. Aga kui iga foori taga ennast BMW 3 seeria rullnokkadega võisteldes alandama hakkad, lähevad ka bensiiniarved suuremaks - ning see on fakt.
Ise ma Jaguari nagu ka Bentley´d keskmisele eestlasele ei soovita. Eestlane on veel liiga vaene ning mis seal salata - ka loll, et antud sõidukit vääriliselt hinnata.
mul s tyup 4.2 ma saan küll 12 13 liitrit linna s maanteel pärnusse isegi 6 liitrit kui piloodiga sõidad 110ga vähemalt pole seda autot igal koolipoisil kes rehve oma 3sega vingutavad ja maikaga krutiitavad!vähemalt pole 250 pealt piirajat ja edasi läheb paremini kui 300ne bmw
Tere, soovin osta Jaguar XE alates 2016. Bensiin oleks esmane valik, aga paraku enamus diislid nii siin, kui Saksas. Mida soovitate, kellel on kogemusi. Kohvipaksu pealt ennustajad, palun hoidke oma tarkus endale, tänan.