Kuhu pöördute Roveri hoolduse/osade tellimise asju
janno
22:55 28.08.2005
Selline küsimus ongi. Endal Rover 75, liising on lõppemas novembris ja nüüd mõtlen, kas pikendada või mitte. Auto muidu väga hea, läbisõit ka väike, ainuke asi, et kus teda edaspidi hooldada? United Motors saadab ju pikalt, neil polevat enam Roveriga mingit kontakti, osasid ei ole jne.
Eelmistest teemadest ka nagu ei leidnud viiteid.
2001 aasta auto on, seni olen United Motorsis käinud, nüüd ei taha nad enam Roverist midagi kuulda.
Et siis peaks ise inglismaalt tellima hakkama - ma ei tea küll isegi koode jne. Ise peaks hakkama külge ka kruvima?
On kellelgi veel Roveritega tegelevate firmade kontakte? Või remondivad kõik ise?
Roveritega viitsivad tegeleda ühed sellid Tartus. Neil ka endine Hondade kogemus olemas. Juppe saad utkin@online.ee Tegeleb muidu Land Roveri osadega, kuid egas ta sõidu-rovereidki pikalt saada. Tartu poistele andsin kunagi United Motorsist lahkudes üle ka osa kirjandiusest ja teh andmetest. Fänne peab ju toetama. ma küll ei mäleta enam nende kontakte, kuid infi saa. www.wildriders.ee
Teistele veel teadmiseks, et mailiaadressi utkin@online.ee taga on see isik, kes algupärasesse korda taastas ka ühe Rover SD1, selle kohta oli piltidega jutt mingis autolehes...
www.varuosakeskus.ee on suur abi olnud ja muidugi Automaailmast, Kadaka teelt, kust saab kõiki kulujuppe ning näiteks siduriosi jms mida harvem vaja võib minna.
Kõik hoolde- ja remonditööd saab 100% kindlalt teha Maserati OÜ-s, Tallinnas, Kunderi 15 - kusjuures hinnad on margihooldustega võrreldes soodsad ning kvaliteet korralik!
Pärnus eraldi firmat polegi. Abi saab Tallinnas, Paldiski mnt. 225 kust leiate järgmised firmad:
1. PU Ärirühma OÜ
Kontaktisik: Peeter Utkin
e-post: utkin@online.ee http://www.allmakes.ee/
GSM: 5070436 (ladu)
Tel/fax: 6464199
Peeter Utkini firma on Allmakes toodete ainuesindaja Eestis
------------------------
2. RSC OÜ
Kontaktisik: Andrus Vaima
e-post: info@mgrover.ee http://www.mgrover.ee/
GSM: 50 41 753
Fax: 6203420
RSC OÜ on Roveri, Land Roveri ja MG marki autode remondi ja varuosade müügi ettevõte. Kui Sul on Rover, MG või Land Rover marki sõiduk ja vajad probleemidele lahendust? Aitame meelsasti. Diagnostikaks kasutame pildil olevat spetsiaalaparatuuri. Oleme asutatud 1992.a. ja seega omame pikaajalist autoremondi ja hoolduse kogemust.
------------