1) Armatuuris osa tulesid vist ei põle, ehk kas üldse peaks põlema kütte temperatuuri-, ja ventika hoobade-, sigaretisüütaja-, istmesoojenduste lülitite taga valgustus?
2) Kas käigukangil peabki vabal käigul selline suur lõtk olema või on see trossidega juhtimise eripära?
3) Kas tõesti puudub bensiinipaagi jäägi hoiatustuli? Manualist nagu ei leidnud, armatuurist samuti. Ehk kui nool punase peale langeb, siis on ka bens totaalselt otsas, st hoiatustule süttimishetlkest reeglina tavaliselt ikka saab veel 70-90 km sõita.
4) Mootor suht must, peseks aga on halb kogemus ühe tise autoga, mille 2 küünlajuhet ostad andis seejärel, kuidas Baleno süütevärk pesu talub?
Tulede osas sain juba targemaks, st pirnid olid läbi aga nende vahetamine on ikka eriline keemia, kekskonsooli ei saa välja, kuna juhtmed ei anna järgi ja juhtmeid ei saa lahti võtta, kuna keskkonsool ei anna järgi. Ja numbritule pirne saab vahetada vaid seestpoolt, kusjuures ühele jääb veel kojamehe mootor ette...
küttetuld pole märganud, isegi siis kui jõnksutama hakkas(Lianal on); tempi ei tea, pole keemalast, kuid usun et ei ole, kuna seier liigub punasele; venti lülilititel ise tuled sees, mis on aktiivne; sükkar helendab õrvalt ja istmesoojendus helendab ka; käimakangil on vabakäik, kuit tilla-tölla ta küll ei tee; bens on kriitiline, kui osuti väljub näidiku märgitud alast(mul vähemelt on, kui punane näitab on miski 7-10 l sees; uputa palju tahad, kuid survepesuriga ma elektriosi ei kiusaks, keemiat pole ise pannud, kuna pole nii nõgine, vaid jooksev tolm.
universaalil pole miskit ongelmad numritulede vahetamisega, avanevad väljapoole.
Oot Sul ju Liana, Balenol sigaretisüütaja ja istmesoendusel lülititel taustvalgustust pole, ning numbrituled küll avanevad väljapoole aga see numbriall olev raam, ei lase neil välja tulla niipalju, et pirni saaks vahetada:(.
istmesoojenduse lüliteil taustvalgust ei ole,sütkarit ja tuhatoosi valgustab ühine pirn nende kohal.valgustamata on ka el.peeglite ja tuledekorrektori lülitid.
olen mõlemaga ringi lasknud, endal baleno. mõlemad on olnud universaalid. sükkar on valgustatud ja istmete soojendus valgustatud, lõlitites ju pisi pirn sees.
peeglite lüliti ja tulede korr on jah pimedad.
2002 aaasta baleno wagonil on küll istmesoenduse tuluke olemas...aga see töötab aint siis kui lüliti siis vastavalt low või hi peale sisse on lülitatud. Põlevad ka tulede korrektor ja peeglite reguleerimisnupp...aga mul ei põle igatahes see sigaretisüütaja