...Küsimus selline et kuidas tagasillveoga autoga kummi põlema panna koha peal! Tean et pidur tuleb peale panna ja gaas põhhja aga mai suuda kunagi jalgu õieti pedaalidele asetada!
Autoks bmw 520i 95 kw e28
Üldiselt on võimalik pidurivoolikutele panna spets kraanid vahele ja taga pidurid ajutiselt välja lülitada. Kust saab ei tea, aga tean, et mehhaaniline maksab mõnisada kulli, aga salongist nupuga pneumosüsteem üle 2k. Kui sa proovid niisama piduriga manuaalkastiga, siis võid siduriga kohe hüvasti jätta, mul jätkus sidurit kolmeks kõvaks burn-outiks. Nüüd ajab ainult koledat haisu, aga ratast enam ringi ei tõmba.
proovisin killustikuga kaetud asfaldil! Rabas mõlemad tagumised rattad ringi, tossu maailm aga abs pidurid kuidagi segavad asja vist auto veereb aeglaselt edasi! kummid kah siledad nüüd:) plää
esiots vastu maja seina.õli ratastele ja kumm põlema.aga mees mõtle natuke mis teema üles paned.siin ei ole lasteaed ja vahtralehemeeste koht.jõudu kumm põletamisel
Ma olen õnnelik et inimesed on nii lahked ja head!
Vahtralehed on mul jah ja maantee peal sõidan ma tavalisel 110-nega, linnas sõidan kh 110-nega! Pole rullnokk tegelt, jõmm pigem!
Praktiliste näpunäidete kõrval tegeleks natuke formaalse vormistamise küsimusega.
Burnout on nii vana ja võõras nimi nagu mingi Bruno Benno Bernhard.
Kiirendamise kohta väljend välja töötatud peaaegu- paugutama.
Palju eestipärasem oleks kasutada burnouti asemel näiteks <rehvi riivima> .nagu juustu riiviga juustu riivitakse. Kõige parem oleks rehvi riivida pinnatud asfaltil sest seal näed-kuuled kõige paremini tulemust.
Või miks mitte näiteks rehve stuuvima, sama nagu kaalikat või
porgandit stuuvitakse. seda saaks sõimusõnana samuti kasutada nagu <sae pekki> , <riivi rehvi, mees> või <stuuvi rehvi,ahv>
burnout - stuuving, stuuvering, stuuverdus
burnouti tegev mees - stuuver
burnouti tegema - stuuverdama
veel ideid: rehvi freesima, rehvi treima.
või valides sobiva sõna all olevalt lingilt
rehvi vinnutama, sussitama...
väga lihtne,tuurit üles sidur lahti lasta ja kohe jalg piduri pealle mide põhja litsu(esimeset pidurid hakkavad ennem võttma)
pidurit litsud tunde j2rgi
no millest te siin räägite, kummi pannakse ju nii põlema et hoiad ainult pidurit all ja teise jalaga vajutad laisalt gaasi lapatsit ja kumm põlebki ju aga nii ainult õigetel autodel millega on mõtet seda teha :-)
aga kui tahetakse kummi põletada siis saab ka nii, et võtad bensiini ja kallad kummi üle ja siis paned tikuga või tulemasinaga põlema ja jooksed autosse ja siis auto käima sidur põhja käik sisse ja kaas põhja sidur lahti ja pidurit pole vajagi.
hakka vaikselt kohapealt minema ja siis anna tuure juurdse samas pidurit vajutades aga rooli põõra ka siis saad ringe teha.
minu vana mazda 626 lasi tagumisi rattaid ringi täpselt 5 minutit ja siis tegid kummid kõva paugu(auto oli põllu ralli jaoks)
sellest autost sain oma ralli isu täis nüüd korralik juht;)
ahjualune ajab mingit mõtetut teemat: stuuverdama kamoon mees kle äkki ütled hoopis <<mune klopsima>> arulage jutt mehe
Burnout on siiski autodele, millel on ka vähegi mootorit. Sinu paari lirtsune buumar, njah. Mõttetu piinamine mootorile millele on võõras tähendus väändemoment.
esiteks ei tule gaas põhja panna vaid umbes poole peale ja kui hakkad sidurit yles laskma sis litsud juurde aga seda tulebb teha yke aekselt ma sain nii vähemalt mossel kyll kummi suitsema ja edu katsetamisel
Mis krt nali see jälle on? Kui nii kange tahtmine burnouti järele on, siis ostke masin millel oleks MOOTOR vahel kui tahate burnouti teha, mitte ärge piinake neid poolpeeretajaid
sellise autoga paneb kummi ilusti põlema enda 85kw omega suitseb ka niiet väha pole....a mis mõte sellel on..pärast mitut põletamist hakkas tagasild undama ja nüüd tagasild täiesti peetis :D
Mazda E2000 buss (2.0 bents/~60kw/tühimass ~1600kg) lasin tagurpidi kerge hoo sisse ja siis 1. käik sisse, natuke gaasi, sidur üles ja siis sellesama vasaku jalaga pidur peale ja auto seisis kohapeal ning tagarattad suitsesidki :)
Ja esiveoga saab samamoodi teha (eeldades, et käsipidur on enam-vähem korralik), aga piduri asemel tõmbad kässeri peale.
honda civiga saab nii teha et sõidat naq 5 käiguga ja siis paned tagu käigu sisse
käigukast teeb päris ägetat häält siis
ma ise olen mitu korda teinud nii
aga jh niimodi hakkab hoopis käigukast põlema
Tere
Omasin vaz 2101 te millele panin vahele ise vaz-i 1500-se moto. Kummi põletas nii mis kole. Ikka tuurid üles, sidur lahti ja kohe vasaku jalaga pidurit. Esimene katsetus oli kruusateel ... veendunud , et asi sujub, liikusin asfaltile ja tegi täpselt sama. Kui on jaiem kumma tuleks valida vaid karedam asfalt. Liiga siledal pinnal jäi ka mu masinal jõudu väheks. sõbral oli aga 1,2 või 1,3 mootor vaz vahel. Temal panime tagumistele piduritorudele piduripumba juurde kuullaagri kuulid ette. Sel juhu rakendusid ainult esimesed pidurid ja kumm suitses nii mis kole. Sõbra pontiacil 5,7 mootoriga pole probleemi ... lihtsalt lükkad gaasi põhja ja kui tahad siis hoiad ka piduriga kinni. Tal siis aut. kast.
Edu katsetamisel.
Ma ka ei uskunud ennem kui ise nägin ... kuid kõige rohkem ajas närvi see, et krt sõber oma 5,7l mootoriga saab kummi suitsema ja netis on videod kus ka siksad seda tegid. Ega ma ei saanud siis si... olla. Tuli asi endale selgeks õppida, et vajalikul hetkel kino teha ...
Päikest soovides ...
Füüsika seisukohalt vaadates ongi kõige raskem need esimesed paar ringi rattad pöörlema saada, sest iga jõud on sinu vastu. Rehvide kuumenemisel ja joonkiiruse kasvades läheb hõõrdejõud väiksemaks, kummide kulu muidugi suuremaks, seega tossu tuleb ka rohkem. Enda esiveolise Opel Vectraga (90, 2.0i, 85kw) sain ka paar sõõrikut värskele asfaldile tagumise käiguga joonistada. Kõigepealt esimese käiguga rattad kuumaks, siis tagumine sisse,rool välja, kumm põlema, ja käsipidur peale. Põleb mis kole. Aga nüüd järele mõeldes... oli siis kurat vaja.
kutid kui te räägite et 520 ei jaxa kummi kõrwetada siis olete küll kuskilt kukkunud ma suutsin mingi 4a tagasi 2.0Diisel!! mercedsesga kummid põlema saada just paigaldatud musta asfaldi peal, ei olnud mingit õli ega wett rataste all... wasak sidurile parema kand piduril ja nina gaasil ..gaas põhja sidur lahti ja rebis nii mis kolises ..kahjux mingi 2-4 min hiljem pidin lõpetama kuna kepsupoiss otsustas tlla küljepealt wälja wärsket õhku hingama ..siit moraal kui tahad suurt suitsu ja siledaid komme ja tühja rahakotti siis jätka samas waimus ;)
85kw omegaga saab kuival asfaldil vabalt kummi põlema...rääkimata võimsamatest mootoritest...tuleb lihtsalt 2 jalaga 3 pedaali korraga kasutada ja teatud kogustes ;)
Tere kõigile !
Tahan ka tega burn autti aga ei tea, kas tasub ?
Ennem kui proovin , soovisk olla ikka veendunud, kas autu võimaldab !
Muidu võib ju häbi pärast maa alla vajuda ....
Seega sit minu küsimus,
kes ja kus hetkel Eestis mõõdaks ratastelt maale minevat võimu mingis jõuühikus ?
Olen kuulnud et asja nimi on dynopink ja veel ka seda et Laki Tuunung tegi, aga enam ei tee. Ja et keegi Eestis enam ei tee ? Kas see on tõsi ?
Vajan abi ennem böönauttti !
No tulge nüüd maa peale...kellel ei pea mootor vastu, kellel kast kellel tagasild, olen oma AUTOGA põletanud rehve aastast 2001...algul 2.8 mootoriga..hiljem 5.0 ja viimati 5.7 ja pole ei kast,sild ei mootor saba andnud...mõelge lihtsalt mis auto ja mille jaoks???
Mad @ my 2 cents
ma ei saa aru milleks sõimata inimest kes kysib kuidas teha burnout-i, see kas see on mõttekas tegevus w ei on iga inimese asi, samahästi võib õiendada inimestega kes sõidavad ringrada w rallit: see on kh omamoodi sport, kelle jaoks huvitav kelle jaoks mitte, mind kh suusatamine ei huvita, aga mai ei õienda inimestega kes kysivad kuidas liugu lasta
burnouti võistlused on ju isegi olemas..
ja kellelgi oli siin miskit vahtralehe inimeste vastu, mul on vahtraleht aga sellegipoolest sõidan ma korralikumalt ja paremini kui mõni kellel on load juba 10-20 aastat, mõistust peab olema, ja on loogiline et burnoudi tegmiseks on koht ja aeg, mitte ei tehta seda õuealas või lasteaia ees!
teema algatajale: burnouti saab teha mitut moodi, olenevalt autost ( ei pea olema 5,7 liitrine mootor ja blokkdiffer) suure mootoriga autol piisab muidugi lihtsalt gaasi põhja vajutamisest, kuid vähem võimsa autoga tuleb rohkem meelitada ( kas hoida teist jalga piduril, hoida peal käsipidurit esisillaga autol jne jne..) mõtle oma auto peale ja kasuta loogikat
edu sulle! ja kui õpid korralikult burnoutima, mine kindlasti ka võistlusele ja lõbusta rahvast..
vaata naq v6tad oma viiese bemmi ja l2hed brosnkis tänavale ja paned kõigile seal haamriga p2he ja ütled ,et minu isa soovitas nii, ****kott ei oska põletada, k6ik kes teevad burnouti lähevad bronksi tänavale ja panevad seal haamriga pähe.
isegi mossega annab ilusti burnouti teha ilma et asfaldi(suht krobeline) peale vett vms jama panna. Ainuke asi oli see et vahest tuli kummi kärsakat, vahest siduri oma...
vabalt saab ka 2106-ga kummi põletada. kuival asfaldil kohapeal 30seki ringi lastud nii e t midagi häda polnud. millegipärast loopis ainult pära kohutavalt igas suunas pärast oli asfalt siksakke täis. Aga üleüldse minu meelest räägitakse burnoutist kui sellisest natuke valesti. Siin on ilmselt silmas peetud kohapeal kummi kärsatamist. !!BURNOUT!! on minu teada kohapeal 360kraadi tegemine (ehk siis donuts) :D
seda teha nii et käik sisse gaas põhja sidur üles ja ise teeb! mul on naabril ford taunus tal teeb veel paremini. endal on mul fso polonez 1500 ja fiat mirafiori poola 1600 kuubikut! said nüüd aru jah?
Te ei oska keegi siin Burnout'i teha. Kõigepealt tuleb võtta omale võimalikult suur kodulaen, siis autoliising, teha kolm last ja töötada kahe koha peal ning käia õhtuti kangi rebimas. Vedada töökoha kõrvalt veel oma eraäri ka ja burnout on kiire tulema. Pole vaja ei gaasi, sidurit ega pidurit...te aga olete siin kõik mingid alla 20-sed, arenege veidi ja saage meesteks.
rullnokad bljäd! Millegi hävitamiseks on vaja kordades vähem energiat kui loomiseks.Tehke kurat midagi kasulikku,kui te nii kõvad automehed olete! Tahate kummi põletada siis ehitage endale auto mis seda ka teeb ilma et peaks arutama siin pidurite ja sidurite üle.
ibio mul 1.6 nissan kui oskad saad ka vaiksema autoga Burnouti teha
poisikesed kurat
suurema kubatuuriga autode sidurid, kastid, sillad on ehitatud tugevamad
kui pisemad autod sellepärast kui teed Burnouti osta voimalikult suure mootoriga pann.lihtsalt vähem remondimuresid
ps nissani pöörderaadius suur see tähendab vähem pooltelgede vahetamist
mis jama siin kyll kokku kirjutatakse......tegelikult peaaegu iga enamvähem koos pysiva autoga , mille juba ca.80kw või enam on võimalik kena burnout maha pidada, seda muidugi eeldusel , et kere väga raske pole mootori kohta, siis võib tekkida raskusi.....mitmest kirjast loen siin välja , et keera rattad risti ja lase käia, tee ringe autoga , rattad põlevad all , poarandage mind akui eksin aga kas burnout nö. rahvaseas pole siiski kohapeal otse masinaga seistes kummi põletus , mitte sõnaotseses tähenduses-burnout=kummipõletus (et iga kaaps mis kummi põletab on burnout----see on ju jama).surud siduri alla , parema jalaga gaasi ja pidurit korraga , siis sidur yles, käib kohapeal nagu miisu ringi see kumm....
Küsimus oli lihtne mehed. Kuidas panna tagasillaveoga autoga KOHA PEAL kummi põlema. Vastus ka lihtne nagu RK infotunnis: samamoodi nagu esisillaveoga autolgi, kallad bensiiniga üle ja lähebki KOHA PEAL põlema. Juhul kui on tegemist RK liikmega saab ka teisel meetodil, nt kummi põrnitsedes, sellest läheb aju kärssama, mis omakorda põhjustab kummi süttimise.
Ei sellega ei saa,see peaks üks väheseid,kui mitte ainuke tagaveoline bemm olema,millega ei saa burrnautida-see on ka manuaalis kirjas.Oleksid pidanud enne ostu asja uurima,seetõttu on seda isendit ka väga raske pärast müüa.
maakas maalt -> sul on tuline õigus! Tõepoolest, see on üks väheseid autosid, millega ei saa kohe kindlasti burnouti teha! Ja SIIM345'st on jube kahju selle pärast, et ta ostis endale vale masina ja ta ei saagi kummi põletada :'(
kuulge isegi mina oma mossega saan kummi lõdvalt põlema, sidur alla käik sisse sidur uuesti lahti pidur kohe plokki ja kumm laulab all: sile olen, varti põlen