Kuidas saaks MB c-klassi 94- peegleid vargakindlamaks teha ?Tihvte peegli karbist läbi panna suht. keeruline kuna peegliklaas õiges asendis karbi servaga peaaegu tasa.
Ainus soovitus on, et graveeri oma autonumber peeglitele. Enda kogemustele toetudes varguste arv kahanes märgatavalt. Kui sa hakkad mingeid kinnitusi sinna tegema, siis kipub tavaliselt veel kulukamaks minema, sest löövad terve krempli küljest ära.
Ega see graveering aita! Turunõudlus paneb asjad ju paika. Sinu graveeringule antakse kaigast ja lippad kenasti kuskilt uut sebima. Omal see teema läbitud.
Ega sinu läbikäidud tee pole siis ainuõige. Minu tutvusringkonnas on graveeringud kaasa aidanud ja nii mõnelgi on peeglid alles jäänud, kõrvalseisval mersul on graaveerimata peeglid kaduma läinud. Ma arvan, et graveeringuga peeglit pole nii lihtne müüa.
kui ennast ei häiri, murra peegel- lihtsalt käe- rusikaga tugevamalt
vajutades pooleks,keegi ei taha.
sama probl oli,kuni kogemata juhtus järjekordsete uute peeglite paigaldamisel-prõks, siiamaani alles ja saab neid ka liigutada nagu peab, võib ka mingi teraga kriipida kirjuks ju.
lasin lõigata klaasitöökojas tavalised peegelklaasid (150kr paar), näis kaua vastu peavad,
originaalid panen koju kapi pääle, kuniks hullustus mööda läheb.
aga muidu saab Almelost päris hea hinnaga uusi.
Ühte siinnimetamata moodust olen veel näinud.Nimelt on liimitud peegli peale must karv/nt.harjast/ ja see jätab mulje,magu oleks katki.Omaniku väitel pidi aitama.
kui oma numbritega peegleid kellegi auto küljes näen, siis sellel mehel hästi ei lähe - olgu ta siis heauskne ostja või mis iganes... Läksid minema ka graveeringuga peeglid.
nonii, eiteamitmeskordjuba - jälle peeglid puudu
Palun andke nõu - kust saaks hea hinnaga uued c180 96.a. ?? otsisin, ka Almelo lehelt, pole.
ehk oskate aidata?
Pätid kadaka turul müüvad peegleid, 2sotti tk. Mõned seal grav. nr peal, proovi minna kellegile näitata , et varas.Kas siis koju ka saad?Kõvad mehed ainult siin.
Vana teema aga pealkiri sobib ilusti. Kas 2008a w 204-le sobib facelifti peeglikorpus v. peab terve peegli välja vahetama, sest need vanad suunatuled seal peeglites on ikka väga koledad?
Tänud!