Kas keegi oskab midagi head ja midagi halba välja tuua. Tahaks endale osta uue 3,0 TDI. Mis vead kipuvad tulema? Kas üldse tasub osta? Kas laguneb kiiresti jne jne! Tahaks lihtsalt head nõu. Lihtsalt jutte sellest, et mõttetult kallis auto jne pole mõtet kirjutada. Äkki on kogemusi??
Ei soovita osta seda touaregi, sest tuttava isa on autopoes müüa ja ütles et sinna tõi tema sõber müügile touaregi, mis oli ainult 100km sõitnud ja hakkas lagunema juba. Uute VW kvaliteet on langenud.Pigem võta kindlasti ennem touaregi uus a6 quattro, sest sellel on nelikvedu üks parimaid maailmas, peale audi soovitaks veel uut bmw 5 seeriat x-drive, mis on ka 4-veoga. Tuttav tahtis eelmine aasta talvel on mosset tööle saada ja kutsus ehitusplatsil oleva väiksemat sorti traktori appi ja too ei jõudnudki mosset käima tõmmata, aga kui tuttav tuli oma a6 1996 quattro avant 2.8 tõmbas ta mosse lõdvalt käima, kuigi traktoril käisid aind sussid kohapeal ringi. See on näide audi heast nelikveost.
reguleeritava kliirensiga touaregi ära võta-masin enamus aega remondis, juba öeldud vahekast on ka probleemne, turbod ka ja vana hea volkari keskluku ja el. akende jama.
Olen nüüd 3 kuud omanik ,läbisõit selle ajaga 10000km.
praegu väga rahul. olenematta tee kattest, pinnasest hoogu maha ei võta.Väike märkus veel see ,et esimene auto millel stereosüsteemi ei hakanud ümber ehitama.
Eks uuri Touaregi omanike käest. Vahekast, elektroonika, õhkvedrustus, silladetailid. Probleemne auto. Olen kuulnud inimesest kellelt esindus diisel Touaregi tagasi oli sunnitud ostma, sest klient tõstis kisa, kui alla aasta vana 20-30k sõitnud autol lagunesid kõik võimalikud ja võimatud asjad.
omanike hääli ikka väga vähe,keegi kuskilt midagi kuulnud stiilis, pea kogu jutt.
Aga uuel ,A6 Q ,müra sees liiga suur ja ikka väga madal, kui kuskil metsas ,põllul jne. tahad mütata peab jeep olema.
Ostetud Baltikumist uuena 01.03.04 2,5 L PDI 128 KW, manual ls. 68 000 km, vahekast vahetatud esinduse kulul 36 000 km peal, rohkem pole probleeme esinenud, ainult tehniline hool iga 30 000 km järel. 2,5 l automaati ei soovita, kole unine.Pole tal häda midagi, kuid uus A 6 3,0 TDI Quatro igal juhul üle.
tere, minul oli rõõm omada touaregi, kõik oleneb kus sõidad ja palju sõidad, minul oli 2003 aasta mudel, sõiduomadused on fantastilised, ei tea ühtegi maasturit mis nii hästi teel püsiks ja nii sujuvalt sõidaks. uue mudeli kohta ei oska midagi öelda aga 200 000 ja sidur lõppes otsa, samuti vahetati 2 korda generaatorit.
varuosad on suhteliselt kallid aga kui raha on siis soovitan küll, sõidurõõmu on küllalt.
kui midagi veel huvitab siis anna teada
olen nyyd juba ka mõnda aega ise omanik, siiani pole yhtegi viga, peab vist sylitama nyyd, tagantjärele olen kuulnud jah, et need vahekasti vead olid 2,5l aga 3,0 V6 TDI ei pidavat enam nagu esimena, aga hoian teid kursis, kui midagi peaks juhtuma, siis annan teada.....aga ausalt - sõit on puhas nauding ka enamuse sõiduautodega võrreldes, ma päris auto**** juttu ei viitsi siin võidu ajada, aga mugav on, vaikne ja mulle meeldib ka, teel pysib hästi. Kas kellelgi on konkreetselt ka just 3,0 V6 TDI kohta kogemusi jagada? Mul nt käivitus selle külmaga täpselt nagu ka soojaga!
vahekast nõrk koht ka V10tdi-l, 45000 pealt vahetati mul. muidu auto ok. aga see pidi jah nõrk koht olema, töömehed nii vilunud et bahetavad neid juba tunni ajaga saksa-autos sama mis toyota avensiste esituledegagi, une pealt töömehed vahetavad neid.
Sõitnud Touareg 2,5 TDI Aut-ga alates dets.2004, ls ca 50 tuh. kommentaarid järgmised: sõiduomadustelt absoluutselt rahul, kannatab sõita väga normaalselt nii maanteel (palju mugavam kui Landcruiser, Pathfinder, pigem võreldav Volvo V70 XC-ga) kui ka maastikul; kõik oleks OK, kui ainult kekseltäbi korra 2 kuu jooksul poleks vaja käis Saksa autos mingit jama parandamas, loetelu eelnevast juba tuttav: vahekast, käigukasti elektroonika, esituled, esisilla mingid puksid jm mudru, lisaks veel see, et peab hooldusvälpade vahel õli juurde valama, mis on seni külll tundmatu teema olnud (on küll öeldud, et see on diisli eripära?) Igatahes autot vahetama hakates proovin esimese hoga leida mõne korraliku japsi.
Läbisõit nüüd 15000km. endiselt probleeme pole.
-29C`käivitus poolelt pöördelt. Aga aku pinge ,võttis käivitusele antud vool nii maha, et mingi arvuti kuskil arvas ,et aeglusti ja plokeering on vaja sisse lülitada.Kõllasin Saksa Autosse ,sealt soovitati pärast pisukest soojendamist ,süüde välja lülitada.
Nii ka toimisin ja kõikk jälle normis.Ja salong on mõnusalt soe, ka kõige julmema külmaga.
Nüüd olemas kogemus ka veoauto GaZ 53 käimatõmbamisel, ikka nende samade külmadega.
20000ka-emmi sai soomes ,Rukal suuskamas käimisega täis.Põdrad vahtisid autot nagu mingit imet,neil see auto ei pidavat kaubaks minema ,mingite maksude pärast.Pean ütlema jäävad paljust ilma.
Tagasi tee panime ühe jutiga ,nõksa üle 800km .Kardsin ,et väsin aga tuleb väla ,et see auto eriti hea pikkadeks otsadeks.Enne Helsingit ja pärast Lahtit sai mingi 55-60km ,ka 170km/h lastud.(Leidus põder kes ees tempot tegi).
Tõeliselt mõnus.Endiselt probleemivaba!!
Saigi 50000 tuhhi täis.Kuna aga järgmine aasta tuleb mudeli uuendus ,panin kuulutuse lehte ,läks müügiks nigu soe sai.Minu käes niisis probleemidetta.
Järgmised minu kommentaarid ,mersu rubriigis.
Kui tahad olla tõeline eesti tõusik osta tingimata Touareg. Seda plekkkasti
peetakse tema tohutute mõõtmete tõttu hoopis kallimaks kui ta tegelikult maksab. Eriti sobilik on linnamaastur Touareg Mustamäelt kesklinna tööle sõitmiseks või sinu blondiinist anorektikule niisama linnas eputamiseks.
Veidi tülikas on see, et autosse sisenemiseks ja sealt väljumiseks tuleks
valida koht, kus sind hästi nähakse ja imetletakse.
jopt, nisama pole mõtet jaurata ja täiesti lambist seda maha teha. Lugege palun autoajakirju või vaadake motors kanalit. Touareg teeb kõigile premium maastureile silmad ette.
Kui tahad olla tõeline eesti tõusik osta tingimata Touareg. Seda plekkkasti
peetakse tema tohutute mõõtmete tõttu hoopis kallimaks kui ta tegelikult maksab. Eriti sobilik on linnamaastur Touareg Mustamäelt kesklinna tööle sõitmiseks või sinu blondiinist anorektikule niisama linnas eputamiseks.
Veidi tülikas on see, et autosse sisenemiseks ja sealt väljumiseks tuleks
valida koht, kus sind hästi nähakse ja imetletakse.
:)))))))))))
30 000 hakkab täis saama minu 3L V6, tuledega on mingi jama - kaks korda on üks päev rivist väljas ja siis jälle tagasi, juba eelpüool mainitud nagin külmaga ... ja mulle tundub, et 80 km/h sõites sõidab kuidagi katkendlikult, ei tea, kas vahekasti probleem?? Eile ilmus mingi kägin rooli keeramisel!!! Aga muidu OK. No kas see on ok, kui auto on sõitnud 30 000km?!
mul kaks tuttavat vahetasid oma Touaregid välja kuskil 1 aasta jooksul, üks nüüd S klassi mersuga teine Lexusega.
vaadake kui palju on neid uutena juba müügis, arvan et üks **** siis ole, või siis tehasevigadega . samas kui pigi*****d neid kiirelt kokku panevad tehases võib ka hädasid olla.
kas eelmainitud vead on kõikidel autodel või on siia kirjutama sattunud ainult need kellel vead tekkinud? kas on ka kedagi kellel on või kes teab kellel on pikalt teeninud touareg ja pole suuri muresid? ja kas keegi teab ka mis maksab nende enamlevinud vigade parandamine ja kas A6 Allroad on probleemivabam ja seetõttu odavam pidada? ise olen mõelnud 3,2 automaatkasti peale. arvestades kui palju neid liigub ja kui vähe neid müükase arvaks mina et siiski tegu hea autoga.
Ei see ei ole OK arvestades Touaregi hinda.Selle raha eest saab mõne muu autotootja juurest palju kvaliteetsemat kaupa.30000km läbitud ja nii palju probleeme-kui ma oleks sinu asemel siis ma müüks selle **** esindusele tagasi!
Olen pidanud uusi autosin Honda CRV, MB e-klass, ja lõpuks Touareg, Ütleme et,kõige probleemivabam oli CRV, MB vahetati terve esisild ja terve tagasild ja palju muud, iga kuu oli auto teeninduses. Touaregi soetasin 2006 uuena, kuskil 10000 km vahetati terve esimene tuli, siis esisilas üks suur jubin ja kuskil 50 000 km vahetati turbo. WG Touareg on üks parimaid autosid ja maastureid mis minul on olnud (mugav sõita). Aga üldiselt peab kogema ,et tõenäosusega kõik autod ikka lagunevad sõltumata margist. Garantii läbi siis tuleks auto maha müüa.
Olen mõelnud osta odavamapoolse kõrgema auto millega hea suvilas maal mööda külavaheteid sõita. Selline mitte eputamise masin millel samas ka veidi linnaauto mugavust. 2004a Touaregi saaks ehitaja kahe kuupalga eest kätte. Hea odav pill. Muidugi laia kaarega küla kõrtsu ette ei sõidaks aga metsas seenel käiks. Blondiin mul kah paks
hea auto. vastupidav ja mingeid eelnimetatud probleeme pole esinenud. auto lagunemine kinni ikka kasutajas, mitte kuulujuttudes, mida naised saunas või ässad parklas jutustavad.
3,5 aastaga sõitnud ca 140000km (ostes oli alla 20000km ees). ainult korralised hooldused 30000km tagant ja tavalised kuluosad (piduriklotsid ja esimesed pidurikettad). õhkvedrustus väga hea. minek hea. kütusekulu võiks väiksem olla, st kui korralikult vajutada, siis keskmine alla 8 ei taha minna. maanteel 110ga ca 6 l/100km kohta.
hinna/kvaliteedi suhe paigas.
jutt käib 2013 aasta autost.