Kas käisid AGR-st küsimas,et ei saa garantiid?Ma arvan,et sealsed kliendid on väga rahul garantii teostamisega,soodsamate hindadega ja detailide saadavuse kohalt nagu minagi.Igal inimesel oma valik ju.
minuarust Pärnu silberauto on täielik ..... Ise olen kogenud ja enam sinna ei lähe .Viga nad otsida ei oska,kui esisild koliseb.selle asemel vahetavad tagumist kojameest.Viga ei parandatud.Auto juurde ei lasta remondi käigus.Raha nad oskavad küsida .Head nägu oskavad ka teha.Selle asemel annaks raha kerjusele aga mitte sinna.
no see on küll nüüd tüüpiline loll ila ,mida sa suust välja ajad!
Loomulikult kui sa lähed teenindusse niisama klaasipesu vett vahetama ja ei ütle meistrile,et kontrolligu ka esisilda siis seda keegi niisama ka ei tee!!!Peale selle ilmselt see kolin mis su autol oli ,oli põhjustatud mingist prügist kindalaekas,mitte esisillas!
ja ütle nüüd ,et peale teeninduses käimist läksid oma naabri garaasi ja see tüüp tegi kohe su masina korda :-)
Mul sama kogemus kuressaare silberautoga ..... ma ei saa üldse aru kuidas selline koht üldse toimib seal kari juhmakaid koos ainult ja ainult küsivad pappi...mul oli selline lugu, üks jupp oli läbi aga nemad ütlesid, enam vähm terve auto p..... viisin masina mujale remonti ja polnud tal häda midagi 1 jupp oli otsas ainult ja see tehti 4 korda odavamalt korda ja olen selle jupiga 50 000 läbi sõitnud ja kestab siiani.
Teine selline **** auk on audi esindus kuressaares oskavad ainult autosi p.... keerata ja kokku jooksutada mootoreid ja käigu kaste ja lihtsalt kliente nöörida.
Silberauto on paraku üks kõige kliendivaenulikumaid margiesindusi, võin kasvõi omast kogemusest öelda. Tuletage meelde ajakirjandusse jõudnud teemasid: Silberauto on oma kliendiprobleemidega korduvalt Pealtnägijasse sattunud, meelde tuleb sarnast stuffi ka Autolehest. Ja muustki rubriigist, näiteks meenub halenaljakas lugu, kus Silber keelas töötajatel veesoojendit kasutada, väidetavalt elektri kokkuhoiu eesmärgil. Või siis juhtum, kui Tartu Silberautos ülemus oma alluva kallal jõudu tarvitas. Ükski teine margiesindus ei saa negatiivse meediakajastuse poolest vist ligilähedalegi.
Pärnu Silberis imetakse autole vigu külge,eriti just diagnostika poolel,Määritakse igasugu asju pähe,lambdasi,temperatuuri andureid jne jne. Kui mõne autokauge inimese masinal sharniirid kolisevad,keeratakse neid peale ja paberile läheb õõtsade vahetus,tunni ajaga teenitakse mitmed tuhanded kasumit sellise lükkega.
Kahjuks pean ka silberautos pettuma kuna viisin sinna oma auti defekteerimisse ja selle asemel peideti vead ja hakati mulle valetama auto tegeliku vigade kohta, kahju et eestis on üks margiesindus nii madalale laskunud et päästab väikse autoremondi praaki enda maine hinnaga valetades nii kohmakalt ja nahaalselt.
Soovitan teil kui peate olude sunnil sellisesse teeninduskultuuri langema siis kõik ja ka kõige pisem kokkulepe pange paberile et hiljem ei oleks tõestamisega raskusi, sest silberautos ei kehti suusõnalised kokkulepped.
Jääte ise hiljem lolliks.
mul on kogemus tartu esindusega autoks vana 91a galant all on 17 tolli valukad ja valukatel on 2 keskmist plassmass junni puudu läksin küsima ja mulle akati jahuma et vaja tehnilistpassi ma rääkisin mure ära endal jupp näpus et selliseid oleks vaja et auto nii vana ja veljed niisugused see sogas et ei saa tellida vaja tehnilist passi küsisin mis need makstavõivad üttles et ei tea kuna ei saa tellida ju passi tarvis ma jalutasin minema
Kui rääkida uutest autodest, siis Silberauto on ju nii Mercedese, Mitsubishi, Chrysleri, Dodge'i kui ka Jeepi ainuesindus Eestis. Ega konkurentsi puudumine pole head villa kunagi andnud. Monopol mandub ja selline megamonopol veel eriti. Tegelikult peab neile vist kaasagi tundma: kliendi peedistamine võib ikka päris palju stressi põhjustada. Kui piltlikult väljenduda, siis ühel päeval võivad ju Winston Wolfi ja Märt Ringmaa teed ristuda : ) Või äkki juba ongi ristunud?
Meenutuseks neile, kes suured filmisõbrad pole: Winston Wolf oli tegelane Pulp Fictionis. Wolf oli mees, kes lahendas probleeme ja kutsuti nimetet filmis kohale siis, kui juhmivõitu ja pilves reamaffiooso oli kogemata kombel neegri ajud mööda autot laiali tulistanud. Ja siis oli vaja välja mõelda, mida autoga edasi teha.
Panen siia kirja ühe veidra kogemuse Silberautoga. Paar kuud tagasi, kui otsisin uut autot, võtsin sealt pakkumise Mitsubishile. Öeldi, et paraku peaks ootama, auto saaks alles detsembri tootmise arvelt. Müügimees näitas mulle veel oma tabeleid ja sealt oli selgelt näha, et kõik varasemad autod olid tõesti juba broneeritud. Kaks päeva hiljem võtsin Silberautoga uuesti ühendust ja minuga tegeles nüüd juba teine müügimees. Tema rääkis aga hoopis muud juttu: ei mingit ootamist, auto saaks valida oktoobri toodangu hulgast. Asi hakkas huvitama, helistasin ühte Silberauto maakondlikku esindusse ja pärisin, kui kaua ma peaksin sellist autot ootama, kui see nende juurest osta. Vastus oli: saaks detsembri toodangust, varem kohe kuidagi mitte.
Mida siit nüüd järeldada? Igal müügimehel oma autod? Tundub, et Silberautol on mingil põhjusel kaks eri müüginimekirja. Tõenäoline seletus asjale oleks, et ühes listis on normaalsed, teises aga problemaatilised autod. Tehasest oleks saanud alles detsembris, problemaatilisi aga pakkusid Silberauto rakenduspsühholoogid vastavalt oma nahhaalsuse astmele kõigile, kes tundusid olevat sobilikud.
Nii et tasub olla ettevaatlik, kui Silberauto teile pakub autot, mis puhtjuhuslikult kohe-kohe saadaval on.
Noh vahest broneeritud autod vabanevad, n. Kui kliendile ei anta liisingut või otsustab vahepeal muu auto osta, ise olan ka korra vabanenud auto saand mitu kuud enne oma tellitud masina saabumist.
Silberauto ei ole kuidagi usaldusväärne. Parimad poiad on sellest ettevõttest juba lahkunud. Asemele on jäänud need keda keegi teine ei taha.
Kui silberautos kaupa teete siis soovitan teha kirjalikult. Käik nende lubadused kirjalikult muidu hiljem jääte lolliks ja saate haledalt petta.
Oman kurba kogemust. Poleks kunagi uskunud et MB maaletooja on nii valelik.
Silberauto on väga tugeva seljatagusega, kui seal mingi jama teile tekitatakse siis, tuleb kohe pöörduda MB Saksa poole, kui tahate abi saada. Eestist teil abi loota ei ole. kahjuks
Silberauto teenindustase on olematu ja seepärast olen ka teeninduse jätnud, lisaks uue auto neilt ostmata. Tartu esindusse pandi ka juhiks olematu taustaga t-ttnina, kes pärast veel IRL- i nimekirjas aselinnapeaks end kokutas. Ja kogemust pole kopika eest aga kui ikka pannakse - no las siis olla, las pealikud siis söövad seda suppi...
Mida siin imestada, omanik on Nõuka aja autobaasist ja sealt ka suhtumine klienti- see selline nagu oli sellel ajal- klient peab tulema põlvitama siis võib olla hakkavad asjad liikuma.
Omalajal tekitasid müügimehed vene klientidele kunstlikult defitsiiti, et siis vahelt oma tasku teha ja jne... Samas kui venelane mingil põhjusel lõugama pistab siis liigutatakse päris ruttu ja probleemidele leitakse kohe lahendused.
Uut mersut tasub osta mujalt - saksast, lätist. Igatahes sai Silberist ammu villand ja sai kolitud muudele markidele.
Kui eestisse tuleks konkurent - mersu esinadaja ja parema suhtumisega siis võib jälle mersust mõtlema hakata.
Pärnu Silberist on ju kümneid inimesi läbi käinud, pool Pärnu linna. On sedagi juhtunud, et üks tolkam alustab remonti ja teine lõpetab. See on sama hea kui veterinaar raviks hambaid.
silberil on hea klienditeenindus ainult paberil, tegelikkus on sootuks teisiti.
Mind on isiklikult tahtlikult petnud silberauto maardu esindusest arvo, pöördusin ka probleemiga esindusse kuid sellest polnud midagi kasu.
Soovitan Teil olla äärmiselt ettevaatlik, et teile seal ebaõiglaselt ülekohut ei tehtaks.
Kurvad kogemused nii Viljandi kui Pärnu teenindusega- Pärnus värv laiguline ja pärast minu nõudmist, et töö uuesti tehtaks oli tulemus selline, et talvel koorus lakk.auto nägi välja nagu viimane pann! Asjatundjad kommenteerisid, et värv on lastud liiga ära kuivada ja sellisel juhul lakk koorubki. Viljandi kogemus- tööde suulise kokkuleppega orienteeruv hind oli 2500 eek-i, kui autole järele läksin, küsiti 7000 eek-i... Rohkem vist polegi vaja kommenteerida.
see on tõsi ,pole hulemat esidust kui silber.mul kogemused viljani esinduseda. remontisid raginat nädal aega ega saanud hakkama.raiskasin terve auto raha.nad vahetasid kõikpoolteljed ja rattalaagrid ära ja veel palju muud. aga tegeliku viga ei leitud.üks vana maasturi mees ütles et viga lihtsalt vahe kastis ja nii se oligi.nad on seal tõesti rumalad.
Paraku viimased kogemused Pärnu Silberist küll aastast 2007- kuid tagasi ma sinna minna küll ei julge. Ostsin aastal 2001 poest tutika masina, makstes pea500 k. Juba poest välja sõites ilmnes, et masin pole tehniliselt korras (see ilmselt tehase viga, kuid midagi võiks see kamp ka ise kontrollida, kui toote eest raha võtavad) -pidurid ei vastanud ülevaatuse kriteeriumitele. Remonditi siis need pidurid nii, et paari päeva sõidu järel lendasid klotsid üldse alt ära. Eest mingi puksi vahetamise järel kukkus õõtshoob lahti sõidu ajal, ratta laager vahetati nii, et pidurid sõites kadusid- ratas jäeti kinni keeramata ja pendeldades peksis pidurisadulad nii laiali, et pidurdamiseks tuli kordi pedaali sõtkuda... iga kord nende jama klaarima minnes, sain mingilt kummaliselt tegelaselt korraliku kriitika (mingi elektrik vist aga oli end ette saali laua taha sättinud ja arvas, et on direktor) Pidureid polevatki vaja- sellel masinal on ABS ja see ei peakski pidurdama, vahet pole, et ülevaatusel teisiti arvastakse... Taga salongis oli mingi koputamine- suhtumine sama..peas mul koputavad päkapikud- äärmisel juhul võis see tulla ka tungraua vända toksimisest vastu seina. Et oma tunni hinda õigustada, seisnes remont selles, et mingi tegelase käpik oli tungile otsa sätitud- ... paar päeva koputasid päkapikud veel ja siis lendasid piduriklotsid minema....vaikus... Lõpp oli selline, et selle neandertaalaste kamba käes olnud masina müüsin 7 aastat hiljem maha olematu hinnaga.
Kui siin keegi laimu leiab- mul oli see firma auto ja kõik arved dokumenteeritud
Seda kriitikat ei saa aga kindlasti üle kanda kõigi Silberti teenindustele- Järvelt aind positiivsed kogemused.
Tahaks kohe näha, kuidas piduriklotsid autolt küljest minema lendavad.
Ja veel tahaks näha seda tegelast, kes 7(seitse?) aastat mingi õnnetusega ringi sõitis...
Mis seal vaadata- ilmselt klopsimine autol tulenes sellest, et klotse remontides oli klamber lohakalt kinnitatud ja klotsid lõgisesidki. Paari päevaga lendasid ära. Kuna tegu oli siis täiesti uue autoga, siis selline asi käis neli ego pihta( esimene kord) siis toonane teeninduse juht pakkus kõiki võimalusi- treiler, vahetus auto- masin asus pärnust eemal. Hiljem, kui sõidu ajal ratas lööpa alt ära kukkus ja auto külili teele vajus, oli garantii-tegelase reaksioon ``me pole nii rikkad, et sulle kuhugi treilat saata``. Tassisin auto ise kohale, veenduti, et oli täielikult nende lohakast remondist tekkinud viga- seepeale garantii-boss tuli laia lõkerdus näos, nagu mingi vana sõber ja vabanduse asemel tuli selline jama; ``kulusid meil mõlemal sellega, teeme nii, et panime tasuta õli ja oleme sõbrad edasi`` Pooltelg oli viga saanud ja sealt õli välja voolanud. No annab leida selliseid nahhaale. Hea, et ma ellu jäin aga nemad nutavad mingi tilga õli pärast- arved ka selle kohta olemas-ka treileri oma!!!
Kus juures, auto ise ei olnud õnnetuse hunnik, lihtsalt remondis oskamatute käes. Näide- talvel mul hakkas spidokas jupsima. Näitas kiiruseks suvalisi numbreid- vahest 30 ja samas polnud sel kiirust muutmata visata ette 130. Läksin Pärnu silbertisse. Otsus- paneel on külma saanud, seal mingid klemmid ja monoliitne kobakas üldiseltkokku pressitud ja seda remontida ei saa. Külmaga miski asi on ilmselt paindesse läinud ja deformeerunud- klemmid kuskilt ei anna ühendust enam... no mulle segane värk ja üldine otsus oli, et kogu kupatus tuleb välja vahetada. Rahas kuskil.... nüüd võin eksida- aga eks uurige ise järgi, palju see paneel maksab, tegu oli kümmnetes tuhandetes kroonides. Summa suur, läksin ka Järve Silbertisse hinda küsima. Öeldi, et paar tundi, siis diagnoos pandud. Lähen paari tunni pärast tagasi ja korras auto saan mõne-saja krooni eest kätte. Külmaga käivitades oli aju viga saanud ja see tuli paika sättida. Pärnus seda ilmselt ei osatud ja vaja kohe juppe hakata müüma.- Arved kõik olemas, ka hinnapakkumine Pärnust :)
Tartu Silberauto on ka naer kuubis.
Viisin auto neile kuna kylmast peast kàivitus halvasti.
Neljandal pàeval siis helistasin,et kuidas làheb,mis auto teil oli kysiti vastuseks.
Ytlesin et hôbedane ML-aaaa on jah vàljas meil üks selline,mis seal teha on vaja...