Cadillac

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

saan

jaan
08:50 22.11.2005
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=182257

mis inimene sellist mottetut suurt saani kyll ostaks?
5.7l mootor, vaatan et targu pole kW m2rgitud.
aga USA autodel on 5.7l kohta umbes ilmselt 110kW ja bensukulu 25L sajale.

lahe auto
11:54 23.11.2005
ma ostaks kyll, igati tegija relv. Sõidan sellega 1000 000 km maha ja kulutan 250 000 liitrit bensiini. Sedasi saan statoili kuldkaardi.
Kadjakas
17:45 05.12.2005
Sellisel Fleetwoodil peaks olema 194 KW. Ja 15 l. keskmiseks on suht reaalne, ärgem unustagem selle asja kahetonnist massi. Päris auto võtabki rohkem kütust kui Civic/Golf/miski diisel.
Mul plaanis soetada pea seesugune, kaalul on ka üks samasuur Saksamaal valmistatud auto.
jaan
17:48 05.12.2005
5.7 v8 mootor ja 194kw ?????
bmw 5.0 v12 on vist 220kw ntx
Kadjakas
18:04 05.12.2005
And...?
Muuseas on neil ka pöördemoment erinev:)
komvek
18:14 05.12.2005
tegija auto. ega sellist ei ostetagi igapäevasõiduks ma arvan,pühapäeval ilusa ilmaga ajad ta välja.
k
18:22 05.12.2005
kuidas on vastupidavusega probleemid ma võtaks kül ennem mingi 5.0 bmw kui sihukse
Kadjakas
14:15 06.12.2005
"kuidas on vastupidavusega probleemid ma võtaks kül ennem mingi 5.0 bmw kui sihukse"

Püha isa! Sa võtagi mingi viieliitrine BMW, sellega jõuad kiiremini kooli õpinguid jätkama!
vata
14:24 06.12.2005
No rullid päris ära keeranud võrdlevad Cadillaci BMW-ga
Marek
23:22 25.12.2005
gaad deem miks seda Caddy kütusekulu nii väa kardetakse?A8 võtab näit.sama palju ja neid vurab küll linnapeal 10x rohke ringi,kuigi pidamise hind samasse klassi.4,5 mootoril oli jõudu piisavalt,kw ei mäleta enam,aga midagi sinna 250hj kanti,mass minu mälu järgi oli 1800 kg kanti.
Marek
23:24 25.12.2005
ja muide,minul oli Fleetwood igapäeva sõidu auto,mitte pühapäeva auto.
rain
23:49 25.12.2005
teema algatajale niipalju, et läksin 5,0 l autot ostma, ja kogu aeg jahvatasin bensu kulu üle siis vend ütles et kui 5-6 l vaja siis tuleb civic v corolla osta;) loodan et said vastuse.
Muusaes ostsin 5,0 ära, eriti vahet küll pole.
Star
16:03 20.02.2006
No mu arust see nüüd saan küll pole.Kui siin võrreldakse Cadillaci BMW-ga,siis pole targemat suhtumist vaja lootagi(irw).Küsimus on selles,et kas kulgeda mingi 1,... riisiraketiga,mis sul kõik augud üles loeb ja proteesid lahti raputab,mis iga 5...10000 km järel veermiku remonti vajavad-siis pole paremat vajagi.Aga kui sõidumugavusest rääkida,siis vastast annab otsida.Mis bensukulusse puutub,siis endal mul 4,9 STS ja maanteel 9,linnas 15 kanti.Sõltub kes rooli taga on.Ja vastupidavusest rääkides,siis 250 000 km on selline läbisõit kus pole vaja kätt külge veel panna.Mida kahjuks nende bensuaurudest liikuvade riisikate kohta öelda ei saa.
jussike-pai
16:43 20.02.2006
ok, kui riisikatest räägime, siis ärgem unustagem, et maximal on ka 3,0 mootor. tavaolukorras tiksub vagaselt ja usinasti, kui vaja vajutada, siis läheb piisava kiirusega edasi. kaalu on meie auklike teede jaoks parasjagu- väga ei raputa ja bensukulu on viisaka sõiduga täiesti talutav. minu poolest võiks auto ja mootor rahumeeli suuremadki olla. sestap mõlgutan mõtet, et kui vana maxima ykskord vaja välja vahetada, siis justnimelt STS-i vms sellise ameeriklase vastu; mingit suureks puhutud sakslast ma kindlasti ei osta. ainuke vastuargument minu jaoks on siiani automaatkast.
mina ostaks
21:28 18.05.2006
Ise oman sellist: ühte 4st sellisest.. ja võin pikalt rääkida miks.. muideks auto on aastaringses kasutuses: ja pole midagi hullu. keskmine kulu 13..15ni.
Kadjakas
17:15 19.05.2006
No aga räägi siis, miks? Muuseas, on sul valge, beez või koorekohvikarva isend?
Peale nelja tavasedaani on meil Eestis veel 2 laibakat ja 2-3 limut. Sellest kas kaks või kolm on üsna raske aru saada, sest sama nummrit olen märganud kahel erineva kerefirma poolt valmistet limul.
Oli tõsine plaan see valge sealt ära osta, aga selle auto seisukord oli väga halb. Ja oli ainult esmaülevaatuse läbinud, kõik muu oleks uue omaniku kanda jäänud. Hinda alla ei lastud märkimisväärselt ja nii jäigi pooleks. Kahju, väga kahju, olin sellist autot väga kaua soovinud endale.
Caddy Fleetwood Brougham on äss asi. Väga verise südamega loobusin. Samal ajal oli veel müüa veel üks valge tavaFleet ja üks pruun Brougham, a kuna minu soov oli kindel 96 Brougham, need jäid välja. Tol hetkel oli Eestis vaid 3 Fleeti ja kõik olid müüa kah. Üsna huvitav olukord.
Nüüd veeren 5,9 GrandCheroga ja olen väääga rahul, aga Fleetwood ei anna ikka rahu. Aeg tuleb.
to: Kadjakas
18:32 27.07.2006
Minu oma on kuldne nimelt see http://www.usaraud.ee/?id=5_5_20_345..
Minu eesmärk oli just aasta 1993... mille vanem lollikindel chevy 350CID mootor ja igati korralik. Mina tean,et eestis on kokku 4 tki: ma räägin sõitvatest ja sõiduautodest... laipasid ja muid taolisi(limod) ei lugenud... 2 valget, 1 lilla ja minu oma. Kui me räägime nüüd selle kere tüübiga autodest loomulikult. Ühtegi pruuni sellist ei ole olemas..vähemalt Eestis mitte.
Ahja Miks? elan 40km tallinnast.. ja minu meelest pole paremat sõiduriista kruiisimiseks kui suur Cadillac.... Olen saanud sõita erinevate selles hinnaklassis autodega.... ja minu valik on kindel... See on Fleetwood.
Lükkad rahulikult cruiiisi peale.. ja seilad koju välja.... ennem cadillac-i tundus alati,et elan kaugel.. nüüd aga võiks veel vabalt 20km sõita:P
Loomulikult aga bensiiini kulu jne.... aga kui inimesel ongi hobi usaraud ja vaja ka igapäeva liikurit.. siis ongi paras viia kokku üks teisega. Ja kui vana Fiatike võtab 10l keskimiselt ntks.. siis 13l Cadillacil pole patt võtta.
Minu jaoks on olnud auto alati selline asi..mis peab viima mind punktist A punkti B ... ja midagi ei ole mul selle vastu kui see masin ka teistest erineb....
Siis veel noo on ikka vaikne küll.... 93a masinas ja nii vaikne mõnus ja turvaline(rauda on seal ikka väga väga palju).
Pluss hulk toredaid lisasid ..mida toonitan veelkord 93a masinatel väga harva leidub... kasvõi ntks.. kui on suur hulk naisi peal.. saavad kõik 3 ennast peeglist imetleda ja isegi pimedas:P Noja mis veel tahta --kui vajalik saab ka kuuekesi sõita ja legaalselt. Või oli vaja 7 auto kummi 195/65/14 peale võtta... ja nad kõik+ tagavara ratas peale mahtusid pagasnikusse. Lisaks veel kõik valgustus ideed.. et tuppa minnes.. sul tuled ikka põlevad ja vaid mõne hetke pärast kustuvad, tead enamus vajalikke pirnide töökorras olekut... suundanäidates selle külje valgus on valgustatum.
Juba bensiini jaamas on mugavam .. ei pea valima kummal pool vaba on:P
Samas läheb see jutt siin pikaks ja peenusteni välja minna pole mõtet seda peab tundma.... ja ega ka tava auto24 kasutajale ei jõua see ikka kohale..ennem kui saadakse n.ö mekk suhu.. Siililegi selge mõnele ikka meeldib ema rohkem mõnele tütar:)
Mina aga plaanin naisele ka Cady osta:P

Kadjakas
20:57 28.07.2006
Mnjah, andestust, et isand Vanaisa autot pruuniks nimetasin. Ega ta nüüd nii väga lillat värvi kah pole nagu kirjutad, läheme kompromissile ja ütleme lillakas- pruun:) ?
to Kadjakas
16:11 29.07.2006
no kui tema auto värv on pruun.. siis on minu värv ilmselt kollane.. või ei saagi aru.. ma ei oskaks kuidagi Vanaisa auto värvi seostada pruuniga.. aga heakene küll eks igainimese silm on kuningas...
cce
23:21 31.07.2006
krt, ma isegi ei tea mis värvi ta on - päikse käes lilla, varjus pruun, kui kaua ei pese, siis hall hoopis :)
Indrek_S
10:05 11.08.2006
Vanaisa auto värv on Metallic Mocca, Endal mul on valge, LT1.
Teine valge on müügis, kirvelt. Kuldne peaks vaieldamatult parimas korras olema. Tõenäoliselt selle ajastu "saane" :-) siia eestisse eriti ei tule, kui just fanaatikut ei leia. Hobiautodeks valitakse üldjuhul vanemad autod, mille valik Usaraua lehel on ülilai. Igapäevasteks uuemad devilled ja sevilled.
Kuldse saani omanik
11:00 11.08.2006
Mjah::( kurb,et ei tooda juurde... hea masin on...Nagu ütlesin endal hobi ja igapäevasõidud üheskoos... Ainuke jama see.. et millegi pärast viimasel ajal tahetakse mulle aina kuidagi sisse sõita või.... hoeh kahju hakkab kohe.... Aga ei tahaks küll millegi muuga sõita:D
vana
15:21 16.08.2006
heh, ma tooks neid heal meelel juurde, kui ostjaid oleks ;)