"kontrollitud" - tähendab et nemad juba teavad probleeme, sina saad varsti peale ostu teada! (aaa, lisan, et uue kerega Corolla Verso näeb soliidsem välja...ja esindusest ostetud autod on kontrollitud...)
Kuule ristik, võta ennast kokku ja tee 1 postitus, aga mitte ära läbusta siin iga natukese aja tagant. Ja vaata, et seal midagi asjalikku ja asjasse puutuvat sees oleks.
Marko võiks nüüd "teema kokku võtta" ja del klahvi kasutades kogu selle offtopicu siit likvideerida :-)
Kogemuse baasil v? Ok, ma alustan siis - lärmakas salong, 1 kordne tihend ukse ja kere vahel, rehvi ja mootorimüra salongis väga tugev, ohtralt plastikut. Pakuti vahetust lausa E39 vastu, aastaid tagasi. :-))
See Irwww jutt on sama nagu siin ühes teises foorumis vanaisalt kuuldud jutu põhjal Volvot kiidetakse. Irwww kasutab tänaseni "vabalthingavat" karburaatoriga varustatud bensiinijoodikut, millel kõrgepinget toodab süütepool ja katkesti-jaotur (inimkeeli jagaja) jaotab seda küünaldele ning ei tea õnneks midagi tänaste bensiinijoodikute pihustitest, pumpadest, turbodest ega nende hindadest. Lisaks on need turbotatud "võrrimootorid" suht väikese potensiaaliga.
Ei taha siin mingi tõekuulutaja olla, aga vaadates oma arveid, siis mingit ülimat võitu küll ei näe kummagi kütuseliigi kasuks.
Lisaks võrdlus jaapanlane versus sakslane versus rootslane versus mis iganes ei päde tänapäeval kohe mitte. Endistest nn.konkreetse maa (margi)tootjatest on globaalses maailmas saanud erinevates maailmajagudes oma märgi all "suvalistest" (varu)osadest sõidukite koostajad. Ei ole see tänase "eurooplase" kereplekk mikromeetritki paksem ega tugevam kui jaapanlasel, sest mõlemad tulevad hiinlaste pressi alt samast plekipakist võetud lehtedest.
Ka see teema on mingil kujul siin juba jutuks olnud a.la Primastar(jaapanlane?) ,Trfic(prantslane?), Vivaro (sakslane?) või siiski kõik sama x- tehase toodang ehk suvaline "türklane".
Ei teha Türgis. Citroën Jumpy, Peugeot Expert. Peugeot Traveller, Toyota Proace ja Opel Vivaro tehakse ikka Sevelile kuuluvas tehases Prantsusmaal. See mis märk tootmisliinilt tulnud autole ette lüüakse on muidugi omaette teema. Autotootja Sevel kuulub omakorda Itaalia firmale FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ja Prantsuse firmale PSA Grupile.
Mis puudutab teemat siis Toyota Verso EU turule tuli küll Türgist. TMMT toodab Türgis Corollat, Aurist ja C-HR-i.
v_ pani ehk tähele, et türklane jutumärkides ja lisaks suvaline. Elementaarsest lugemisoskusest ja teksti sisust arusaamine käib ikka paljudele üle jõu.
Siin paluti rääkida kogemuse baasil.
Minu kogemus teemaks oleva isendiga pärineb umbest aastast 2010 ja jäi üsna lühikeseks. Sõitsin proovisõiduautoga umbes kilomeetri, siis pidasin kinni ja käisin kaks tiiru ümber auto veendumaks, et tõesti kõik aknad on kinni ja uksed ka. Tõepoolest, kõik olid kinni. Lihtsalt tehases oli unustatud heliisolatsioon sellele mudelile projekteerida.
Mina pole Toyota mees ,aga linnapildis jäävad ikka silma ,kui kiirendavad suur tossupilv taga .
Toyota diislitega tuleks liiklemine ära keelata ,arusaamatu kuidas nad ülevaatustelt läbi saavad?
Sellepärast nad elektri ja hübriide pähe määrivadki ,kuna diiselmootoreid toota ei suuda enam karmidele saastenormidele vastavaid.
Oi kui palju olen ma kirunud, kui foori taga taas mõni Toyota diisel tossutab ja salong on kõrbenud õlihaisu ja tahma täis. Ma ei saa aru nendest omanikest. Kui sul on auto, siis tee see palun korda, või eemalda see palun liiklusest seniks. See lihtsalt on õudne, sest paljudel on tagant embleem eemaldatud ja ei saa aru ka, kas on bensiin või on diisel.
oma kogemusest 1,8 bens, 95kw manuaal. Auto praeguseks 11a vana, läbisõit suts üle 120 000 ja kogu aja olnud naise kasutuses. Täiesti emotsioonitu auto sõitmiseks, mürarikas võrreldes premium klassi autodega. 1,8 vabalt hingav tundub suts uimane, samas pole turbot mis saaks töölepingu lõpetada. Ketiga mootor käib kui antsu viiul. Kogu läbisõidu juures ei ole peale korraliste hoolduste mitte midagi vahetatud (piduri kettad ja klotsid sai vahetatud ja seda pean ma 120K juures kuluosaks). Muidu ainult õlid, filtrid ja tuld. Roostet esineb 0. Paar kivitäket kapotil on aastaid ja ei mingit roostet. Kes tahab sõita autoga teel ja mitte veeta seda autoremonditöökojas, siis soovitan. Kes tahab sõita väga mugavalt ja kellele meeldib veeta autoremonditöökojas, siis sellele ei soovita, sest tihti sinna asja ei ole :) Naine on ilgelt rahul, sest talle meeldib sellega sõita. Mina olen väga rahul, sest autole kuluvad summad on väiksed :)