Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

töökoht ja probleemid

orav
01:29 13.12.2005
selline asi ,et kellegi tuttavad on nagu omast arust suuremad asjamehed kui minu tööandja ehk ülemus.ja on inimesi kes olid normaalsed .aga kui said oldud ülikoolis mõndaaega keersid peast ära ja kujutavad end olevat presidendid.see niisama mure lihtsalt.pange kirja ka teie oma töökohas toimuvad naljakad sündmused.selle jutu sisu on selline ,et töökohtades on liigapalju ise hakanud ülemusi.tänud
Track
06:31 13.12.2005
Ülemustel ei tohi lasta võimul pähe hakata, enne tuleb jõuda nad paika panna.

Muudetud 09.11.22 17:42

marioo
07:24 13.12.2005
mul ka töö juures üks selline tegelinski,freesijast töödejuhatajaks. panin sellepärast avalduse lauale ja lähen nüüd sealt minema
Võldas
12:37 13.12.2005
Teema algatajat või tema tuttavaid ilmselt tööl peeditakse. Orava poolt kirjapandu alusel ei saa seesugust teguviisi hukka mõista. Kui härra teised mõtteavaldused sama loojangulised ja logisevad on, pole kerge kottimine ülemuse poolt teab mis patt.
"selline asi ,et kellegi tuttavad on nagu omast arust suuremad asjamehed kui minu tööandja ehk ülemus.ja on inimesi kes olid normaalsed ." Orav, selle alusel võiks sind nimetada Maailma Jubedaima Kögiseja laureaadiks. Jää ikka iseendaks, pea püsti!
kaku
13:30 13.12.2005
tuleb sellesse asja suhtuda erapoolikumalt.asi on nimelt selles et ühte ja sama asja vaatavad ülemus ja tööline natuke teise nurga alt ja sellest ka need arusaamatused.
orav
16:15 13.12.2005
ega siis töökohas midagi välja näita aga sisemuses äjab ikka rusika sügelema küll.üks näide siis selline inimene kes otseselt ei töötagi antud töökohas vaid palutakse appi kiirel ajal ja ta on kellegi vend
hakkab töökohal olles vägesid kamandama tehes vigu millepeale ülemus ütleb ära kuula kedagi teine ülemus ütleb ,et miks minult ei küsi ja kolmandaks ägestub see vennast abiline kes vale infoga segadust külvas
kui ma tema peale nätuke kõrgemal toonil ütlesin ,et see asi ei käi nii.asi ju peaks selge olema kuid paljud kujutavad end olevat mõttemaailmas mingid degelinskid.iga üks tehku oma tööd ja asi ok.näide kui oled kuskil suures marketis kassapidaja teed sa oma kassas tööd ja sind ei peaks kottima mida teeb naiste riiete osakonnajuhataja.aga siis tuleb see kõigetähtsam kärulükkaja ja hakkab mingit teooriat ajama.teiseks see ülikoolis käimine lõpeta kool ära saa ameti kõrgendus ja siis ütle midagi.
kaku
16:23 13.12.2005
aga häkki need nn, vead on hoopis õige asi aga selle oma tavaülemusega teete midagi valesti.ma muidugi ei tea aga võib olla panete loodrit.
kutt
16:24 13.12.2005
Õigekirja võiks ju ka ära õppida.

Onju, orav?
orav
20:31 13.12.2005
mingit ilukirjandust otsite siit vä.ja looderdamisest selline lugu ,et väsimusest kukuvad pikali just need kes midagi ei tee võibolla kavalus aga nii see on.kurb
Zetukas
20:54 01.01.2008
Mul jälle see häda,et hakkab jooksma juba 11-nes aasta tööandja juures.Ülemast on saanud sõber,ta on väga vastutulelik ja on mind selle aja jooksul palju aidanud.Tööst on aga täielik siiber saanud-vägisi vean end tööle,tühjendaksin enne kuivkäimlaid ämbriga või pühiksin tänavaid aga jälestan juba seda tööd,mida ma teen.Vahetaks juba homme päev töökohta aga siis veaksin ülemat alt ja jätaksin ta hätta...Ja nii algabki jälle aasta ,tehes tööd,mida ma enam teha ei taha....Mida küll teha???
siim s
21:13 01.01.2008
zetukas:
mina soovitaksin sul eelkõige oma elu elada,mitte ülemuse oma. enda vaimne tervis peaks sulle rohkem korda minema. räägi ülemusele mure ära,äkki on tal pakkuda midagi erinevat sinu praegusest tööst. kui ei,siis anna talle veidi aega otsida asendajat,seni saad ka ise uut ametit vaadata. kui sul tõesti enda tööst selline siiber,nagu sa kirjutasid,siis näen mina küll ainsa lahendusena töökoha vahetust. edu sulle.
marita57
21:14 01.01.2008
Küsi regulaarselt palka juurde! Siis tuleb ka motivatsioon ja ülemusel pole enam nii kurb meel sinu lahkumise üle.

Muudetud 09.11.22 17:43

SpikeBMW
12:49 02.01.2008
www.pihi.net
Lubage meelde tuletada - see on siiski veel autofoorum.
Vaba teema ei ole kindlasti selle jaoks, et kurta kuidas su naisel päevad ja sitt ülemus on.
Kui midagi ei meeldi siis räägi bossiga, mida meie teha saame.
Ja kui see ei aita viska avaldus lauale, tööpuudust Eesti Vabariigis EI OLE!!!
tontt
19:27 02.01.2008
Spike...autofoorum?

http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=109607

http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=109864

http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=108624

Nagu näed,on siin teisigi teemasid kus ei arutata selle üle,kuidas oma bemusid remontida või siis kes on rullnokk.
Kui sulle teema ei meeldi siis ära avagi seda.
halleluuja
20:15 02.01.2008
Teemaalgataja, kas sinu arvates liiguvad autofoorumis ringi mingid düsgraafikutest töllid, kes õigekirjale sülitavad? Mina näiteks pidin sinu postitusi mitu korda lugema, kuna komade ja muude kirjavahemärkide puudumine tegi sinu tekstist raskesti mõistetava mõttetult rittaseatud sõnade jada.
Teema juurde minnes arvan, et ilmselt oled ise mingi "saekaatrimees", kelle mõttemaailm võiks olla järgmine:
a) vihkan ülikooliharidusega inimesi, kuna nad kõik ilmselt kujutavad ette, et on presidendid;
b) hea ülemus on see, kes ei anna töökäske, maksab iga kuu preemiaid, laseb teha piiramatult suitsupause (firma kasum ja sinu palk tulevad ju Pühast Vaimust);
c) külapoe taga kamraadidega Bocki libistades on ikka hea ülemust taga panna;
d) küll vene ajal ikka oli hea elada (kahju, et kolhoosid ära kaotati).
riiv
13:59 03.01.2008
kui ülemus väga näkku ei pane ja töökoht muidu enamvähem on siis kannata ära ja kiida natuke takka ka aga kui töökoht ja palk pole aju_eppi väärt siis saada pikalt ja vaata mis saab..aga ennem pikalt saatmist peaks varuvarjant olema kuhu tööle minna...aga vahest aitab oma täieliku arvamuse väljaütlemine.
loodija
18:45 03.01.2008
käin tööl siis kui tahan, ja nii juba üle 10 aasta, ülemusega on kokkulepe, et mina olen inimene ja tema on inimene
Töökoha otsingul.
18:21 08.11.2022
Otsin Tallinna piiri äärde, Laagrisse töökohta. Firma MAGNUM otsib pidevalt uusi töölisi. Ühest küljest on mõistetav, et inimesed liiguvad ja proovivad erinevaid töökohti aga teisest küljest võib seal ka midagi korrast ära olla. On keegi töödanud sellises firmas või kuulnud midagi?
khm
20:13 08.11.2022
Vahetasin ka töökohta ja kuna minu kohta kohalikel mingit infot pole, siis hakkasid nad ise kõlakaid välja mõtlema.
Tundub lihtsalt nii naeruväärne ja kitsarinnaline, et ei viitsi selliste lollustega kaasa minna. Suva.
Töökoha otsingul.
23:07 08.11.2022
khm... Aitähh info eest! Ma ise hetkel Laagris ei ela. Kunagi elasin aasta aega ja siis, kui seda MAGNUMIT ehitati, tulin ära. Nüüd on plaan tagasi kolida. 5 min. jalutada ja oleksingi tööjuures, kui MAGNUMIS töötaksin. Kõik eluks vajalik lähedal. Samas on ümberringi palju teisi töökohti samuti ja töökohta saab alati vahetada. Mul on isiklikult ükskõik, mida teised inimesed minust räägivad, kui nad just minu tööd ei sega või palka halvas mõttes ei mõjuta.